- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.161
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur umarım . Şimdi nasıl ?Canım iki gündür yoğun çalıştım bugün evdeyim dün akşam gireyim dedim eve geldim eren ateslenmis banyo yaptırdım ateşi geçmedi acile götürdüm geldim saat 1 4 e kadar onun başını bekledim ancak gidebildim siz naptınız geçmişinde okuyamadim
Bende salatalara ekleyerek kullanıyorum. Ama pilav da yapılabiliyormuş denemedim hiç.anca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım
kinoa aldım kızlar kullanan var mı
sağol canım güzel keyifli bir gün oldu ben nedense para harcayınca mutlu oluyorumGünaydın ortim görüşürüz dikkat et kendine
hoş geldinSlm
Bende zayıflamak istiyorum
Doğum kiloları yapıştı kaldı 63 ile hamile kaldım şuan 72.4
Boy 1.60
Yaş 29
Ahahah onu biliyoruzsağol canım güzel keyifli bir gün oldu ben nedense para harcayınca mutlu oluyorum
yok bu sabah çok yoğundumNilgünüm naaptın, sabah tartıldın mı?
ahahaha o saatte ben merkezde alışverişime başlamıştım tembellerBenim de yoknilgüne mi gitsek, kızım tüm enerjisiyle tepemde azıcık Ceren ilgilenir hem dinleniriz bizde hamarat hatun diyete uygun bişiler yapar heralde :)
Sağol cnm boğaz enfeksiyonu şimdi biraz daha iyiGeçmiş olsun önemli bir şeyi yoktur umarım . Şimdi nasıl ?
geçmiş olsun nasıl oldu şimdiCanım iki gündür yoğun çalıştım bugün evdeyim dün akşam gireyim dedim eve geldim eren ateslenmis banyo yaptırdım ateşi geçmedi acile götürdüm geldim saat 1 4 e kadar onun başını bekledim ancak gidebildim siz naptınız geçmişinde okuyamadim
evet bu akşam salata yapıcam yanınada bir parça tavuk fena kaçtı bugunBende salatalara ekleyerek kullanıyorum. Ama pilav da yapılabiliyormuş denemedim hiç.
ay batmasın anacım daha alcaklarım varAhahah onu biliyoruz
Batırıcan kocayı
Onu suda önceden ıslatıp haşlayarak kullanıyorsun narlı pancarlı bı salata yapmıştım kışın fena değildi tadı çok belirgin değil çorbalarda kullanabilisinanca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım
akşama salatasını yapayım anca paklar beni bu akşam salataOnu suda önceden ıslatıp haşlayarak kullanıyorsun narlı pancarlı bı salata yapmıştım kışın fena değildi tadı çok belirgin değil çorbalarda kullanabilisin
daha iyi cnm sağol çok haşlama başlangıç için iki kaşık yeter salatayageçmiş olsun nasıl oldu şimdi
evet bu akşam salata yapıcam yanınada bir parça tavuk fena kaçtı bugunyarına kesin vicdan çorbası yapmam lazım
haşlıyorsun dimi?
ay batmasın anacım daha alcaklarım var
yk ile mi evet haşlanınc şişer diye düşündümdaha iyi cnm sağol çok haşlama başlangıç için iki kaşık yeter salataya
2 yemek kasik çok bile içine marul falan ekşili güzel oluyoryk ile mi evet haşlanınc şişer diye düşündüm
tamam 1,5 yk haşlayayım o zaman2
2 yemek kasik çok bile içine marul falan ekşili güzel oluyor
Tamam afiyet olsuntamam 1,5 yk haşlayayım o zaman
Evde var kullanmayı bekliyorum:)anca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım
anca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?