- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.201
İyiki doğdun o zamanAman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
Öncelikle Doğum günün kutlu olsun. Tatilden geliyorsun bir kısmı ödem bir kısmı açık büfenin kaçınılmaz sonu. Ama şanslısın ki yerleşmiş bir kilo değil. bir kaç gün diyete dikkat edip bolca su içersen bu kilo başına bela olmadan gidecektir. Herşey çok güzel olacak. Bırak tartıyı falan kutla Doğum gününü.yeni yaşına, diyete niyet ederek gireceksin ne de olsa :)Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
Keşke spor konusunda sana yaklaşabilsem Özlem cim.. ama biraz fazla yapınca sağımda solumda ödem oluşuyor. Bir hafta yapamıyorum sonra. Öte yandan zorlamadan da bir anlamı yokmuş gibi geliyor. Nasıl bir diyetisyene gidiyoruz sanırım spor içinde işinin uzmanı birisi ile çalışmak lazım herhalde daha etkili sonuç almak içinHerzamanki gibi supersin canim..
Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
ay bugun koca çarşıda ananas bulamadımBen ananas yiyorum, yaprağını zencefil ve tarçınla kaynatıyorum veya maydanoz zencefil tarçın limon kaynatarak içiyorum.
ben robottan çekmeden yemek gibi bulgur koymadan yapıcamEvet haşlıyorum canım. Valla benim bu hafta yaptığım vicdan çorbası o kadar vicdansız çıktı ki çok da etkilemedi kilomu.umarım sende yarar :)
Selam kızlar.
Nedenini bilmiyorum ama gece uyuyamadım. Bir ara ağlayacaktım artık uykun var ama uyuyamıyorum diye :)
Sabah erkenden kahvaltı edip sonra biraz uyumuşum kendime geldim sayılır. 2 saat spor da yaptım bugün akşam bayılırım artık :)
Bugünkü menüm
Sabah; 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu Light mozarella, 1 kk az yağlı beyaz peynir, 7 zeytin
Öğlen ; 1 dilim ekmek, 1 derisiz haşlama baget, salata
Ara; 2 ceviz, çikolatalı Light soya sütü(105 kalori)
Ara ; türk kahvesi
Akşam ;1 dilim tam tahıllı ekmek, 6 kaşık kabak, 4 kaşık yoğurt,salata
Ara ; Yeşilçay
-3 litre su
-45 dakika Leslie, 1 saat koşu bandı, 15 dakika dambıl ile kol çalıştım
ben çok yoruldum bugun spor sayılırMenüm
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 elma
Ara Yesil cay
Öglen 2 sivri biber
Ara Yesil cay
Aksam 8y.k. yogurt 2 salatalik 1 elma
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor Yok
Spor yapmam gerek ama canim istemiyor yaBelki biraz yaparim
doğru söze ne denirCanım bu menü gerçekten çok az. Bildiğin şok diyet belki ondan da az kalorili.. Bu şekilde belki kilo verirsin, belki nasıl görünmek istiyorsan öyle de olursun. Ama tek hedef kilo vermek mi? aynı zamanda sağlıklı olmaksa hedefimiz bana göre sen kendine kötülük yapıyorsun. Bu elbette bir günde ortaya çıkacak birşey değil. ama sen ona iyi bakmazsan vücudun da zamanı geldiğinde sana iyi bakamıyor canım. Bu sadece besinlerle de alakalı değil stres, kaygı düzeyin, hayattaki koşturmacan, sorunları çözmek biçimin herşey ama herşey için geçerli..
şimdi ben gidip öğlenden burger king de kocaman bir menü yesem (belçikada da yeni açıldı ne güzel giderdi bak şimdi)
Bu nasıl yanlış bir beslenme ise senin öğlen gidip iki biber yemen bundan daha doğru bir şey değil. Ben şişko sen zayıf ama özünde ikimiz de sağlıksız oluruz ancak :)
oda doğruHadi benim vaktim yok. Sen tam üşengeçsin:)
ay sorma 10 gündür bir kore dizisi vardı tarihi 50 bölüm gece yaarılarına kadar izledim uykuya hasret kaldım bu haftadiğer günler geç yatıyodum yazııık :)))
Doğum günün kutlu olsun canım :)Aman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
Nice mutlu senelereeeeeeeeee çikilatacım. Kocişinle sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarınız olsunCumartesi dönüş yolunda olucam o gün doğum günüm pazar nasıl geçer onu da bilmiyorum artık pazartesi etim de kemiğim de sizin
Burçdaşım benimGünaydın sekerlerrr
Bu arada cok muhabbetı donmus.. Ben de boğa burcuyum not duseyım dedım
Kendini zamanla ilerletebilirsin canim. Kosu bandini nasil kullaniyorsun.Tempon nasil?Keşke spor konusunda sana yaklaşabilsem Özlem cim.. ama biraz fazla yapınca sağımda solumda ödem oluşuyor. Bir hafta yapamıyorum sonra. Öte yandan zorlamadan da bir anlamı yokmuş gibi geliyor. Nasıl bir diyetisyene gidiyoruz sanırım spor içinde işinin uzmanı birisi ile çalışmak lazım herhalde daha etkili sonuç almak için
bende bütün yedim durdum
Bulgur gib pişir gııı, üstünde yazıyo zaten pişirme şekli. Salatana koy, et yemeğinin yanına koy, sebzene koy. Heryere gideri var canımanca geldim güzel evin alışverişini pazarımı diyet malzemelerimi aldım geldim ama dışarda biraz kaçırdım
kinoa aldım kızlar kullanan var mı
Ne yedin butun gun dökül bakalım?bende bütün yedim durdumyarına ne kadar artı çıkacağım acaba
Yeme artık yemeeeee. Kendime de söylüyorum aynı şeyi kuzucumbende bütün yedim durdumyarına ne kadar artı çıkacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?