- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.261
ya azcık attım benim pul biberim çok acı ama yenmiyo bir tencere boşuna yaptımSorma ben de omlete kırmızı pul biber koydum. Ne yediğinden birşey anladım üstelik yemek bitti hala ağzım yanıyor. Acı ile gerçekten hiç aram yok :)
ay sorma dün bütün markalarım bitterleri bitmiş herkes mi bitter yiyiyo anlamadımahanda pişti olduk :))) heee valla bir gün indirim vardı herkezden önce geldim sıraya anam beni ittirdiler kaktırdılar atıverdiler arkaya pek fena olmuş onlar..... mahallecek örgütlenmişler bir de... hamiyeeet gel buraya gel gel sana da alam mıııı .... ayyy bir de sözüm ona elit bir semtte oturuyorum :))))
akşamları sebze ve etsiz diyor diyetisyenlerKızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?
Kesin bitter yiyerek zayıflayın haberi yapılmıştır :) ya da çok tüketilmediği için az geliyordur..ay sorma dün bütün markalarım bitterleri bitmiş herkes mi bitter yiyiyo anlamadım
Ama onlar öğlen et veriyor :)tamam yapayım bir taze fasulye de onu yiyeyim bari. bu hafta 2 kilo verme hedefi koymuşum kendime hiç kırmızı kart göremem :)akşamları sebze ve etsiz diyor diyetisyenler
Aboo geçti bu kız benibu gün 67,6 yım.... haftaya ki hedefimi 67,0 a çeksem mi acep.....
ay ben pertim bu haftaAma onlar öğlen et veriyor :)tamam yapayım bir taze fasulye de onu yiyeyim bari. bu hafta 2 kilo verme hedefi koymuşum kendime hiç kırmızı kart göremem :)
Ne yediğini cidden merak etmeye başladım öyle bir söylüyor ki dün bir deve yedin sanıyorum :) diyelim ki öyle yaptın o dünde kaldı. Bugün de vicdan çorbası içiyorsun yana yana.. Dün + olarak döndü ise bugün de - olarak dönecek... Ama sen cuma gününe kadar bu + dan kurtulamayacağına inanırsan emin ol kurtulamazsın.ay ben pertim bu haftadün bir kaçamak bugun fena oldum cumaya kadar sabit olsam daha ne isterim
Biz anlatamadık sen anlat Denizcim :)Ne yediğini cidden merak etmeye başladım öyle bir söylüyor ki dün bir deve yedin sanıyorum :) diyelim ki öyle yaptın o dünde kaldı. Bugün de vicdan çorbası içiyorsun yana yana.. Dün + olarak döndü ise bugün de - olarak dönecek... Ama sen cuma gününe kadar bu + dan kurtulamayacağına inanırsan emin ol kurtulamazsın.
yok ya ben kaçamak yaptığıma pişmanım ondan bu serzenişlerim kendime bi boğazımı tutamadımNe yediğini cidden merak etmeye başladım öyle bir söylüyor ki dün bir deve yedin sanıyorum :) diyelim ki öyle yaptın o dünde kaldı. Bugün de vicdan çorbası içiyorsun yana yana.. Dün + olarak döndü ise bugün de - olarak dönecek... Ama sen cuma gününe kadar bu + dan kurtulamayacağına inanırsan emin ol kurtulamazsın.
hiç bir fırsatı kaçırma beni yermek için mördak seniBiz anlatamadık sen anlat Denizcim :)
hemde nasılBirkaç gündür uzun yürüyüş yapamıyorum ama genel temizlik var spordan sayılır mı
Tatlım zaten bu saatte kahvaltın öglen yemegi olmus.Kızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?
Tek basina 180 M2 ev camları camlı balkonları ve odaları silip süpürdüm fena yoruldumhemde nasıl
Kısmet canım okullar acılınca tekrar dusunebilirim gitmeyi.Grup dersleri daha eğlenceli olur aslında. Denizin ve benim kastettiğimiz şu; diyetisyenle besl. düzenlerken spor salonunda da hocaya sorarsın neden incelme yağ yakma oluyor olmuyor diye program değiştirir olmadı.
Kızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?
Vicdan çorbası nı zorla içiyorum çok acı olmuş
Hello ladies
Aboo geçti bu kız beni
Bakın bu bir dramdır
ay ben pertim bu haftadün bir kaçamak bugun fena oldum cumaya kadar sabit olsam daha ne isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?