- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.241
Özlem bi git yaaaa sabah sabah spora bak45 dk zumba + 20 dk eliptik an itibariyle bitmistir.
Bebegim yedin diye dertlenecegine mahmutu kullan hem kafan dagilir hem yediklerini yakarsin..Özlem bi git yaaaa sabah sabah spora bak
Daha Jillian yapicam canim pazar gunu sabah sabah ziplayip komsulari rahatsiz etmeyim diye bunlarla idare ettim.Özlemcim ne yaptın yaaaa maşallah bitirmişsin diycem ama henüz başladın sanıyorum
Bebegim yedin diye dertlenecegine mahmutu kullan hem kafan dagilir hem yediklerini yakarsin..
Bende gecenin bir vakti uyandim bisey yedim kim diyordu eriyen seyin kalorisi yok diye ondan yedim.
Günaydın kızlar
Günaydın bayanlar..
Günaydınnnn
45 dk zumba + 20 dk eliptik an itibariyle bitmistir.
Afiyet olsunelma sirkeli ılık su içiyorum bööğğkk
Oooooo hadi bakalım:)bu gün 67,6 yım.... haftaya ki hedefimi 67,0 a çeksem mi acep.....
Oooooo hadi bakalım:)
Benim esneyerek gözlerimi ovuşturduğum saatlerde sen neler yapmışsın böyle. tebrikler süpersin :)45 dk zumba + 20 dk eliptik an itibariyle bitmistir.
Bende alıcam yarın başıkesire gidicem orda bulurumspor salonu biraz yerinden oynattı gibi..... kimseye söyleme ama bitteri serbest bıraktı hoca... 2 parça 2 gün yani haftada 4 parça..... daha ne isterimki.... geçen hafta yedim ama 2 parça yedim.... bu gün yemicem... pazartesi yicem 1 tane.... pazartesi sendromuna birebir :))
Kız dun markete girdim bitter çikolata alayım akşam üst kahvenin yanında bir parça yerim diye kız bitterlerin hepsi bitmiş aboooo sen aklıma geldin diyodun ya karılar kapışıyo diye çok güldüm doğruymuşbtlbetul
Kesinlikle katılıyorum.. kaçamak varsa +1 gün spor ile üstesinden gelmek mümkün, dert edecek bir şey yok :)Bebegim yedin diye dertlenecegine mahmutu kullan hem kafan dagilir hem yediklerini yakarsin..
Bende gecenin bir vakti uyandim bisey yedim kim diyordu eriyen seyin kalorisi yok diye ondan yedim.
Çekmediğin hata.. spor salonu sana çok iyi gelecek :)bu gün 67,6 yım.... haftaya ki hedefimi 67,0 a çeksem mi acep.....
Grup dersleri daha eğlenceli olur aslında. Denizin ve benim kastettiğimiz şu; diyetisyenle besl. düzenlerken spor salonunda da hocaya sorarsın neden incelme yağ yakma oluyor olmuyor diye program değiştirir olmadı.Gittim canim daha once spor salonuna.
Yakın olsa devam ederdim okullar acilinca tekrar degerlendirebilirim.
Ayrıca spor salonundaki aletlere bagimli olmaktan hoslanmiyorum bir suru alet var.Bana evde,disarda heryerde yapabilcegim sporlar lazim.
En son farkli bir hoca oyle bir program verdi bana 1 saat bile surmuyordu su an evde yaptigim gibi bisey.
--
Canim kan verdim randevu 14 Agustos'ta. Sonuclarida ozaman verir.
Sorma ben de omlete kırmızı pul biber koydum. Ne yediğinden birşey anladım üstelik yemek bitti hala ağzım yanıyor. Acı ile gerçekten hiç aram yok :)Vicdan çorbası nı zorla içiyorum çok acı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?