Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cikilatacanavari yeni yaşın hayırlı uğurlu mutlu musmutlu olsuuuun :)) sana güzellikler getirsin

Günaydın kızlar

Günaydın bayanlar..

Eki Görüntüle 2027575
sabah tartıda gördüğüm rakamdan sonra bu moddayım bugun ilişmeyin

günaydınlar efeniiim

45 dk zumba + 20 dk eliptik an itibariyle bitmistir.

bu ne gıııı maşşallaaaahhh........... kıskandııım.....

Oooooo hadi bakalım:)

spor salonu biraz yerinden oynattı gibi..... kimseye söyleme ama bitteri serbest bıraktı hoca... 2 parça 2 gün yani haftada 4 parça..... daha ne isterimki.... geçen hafta yedim ama 2 parça yedim.... bu gün yemicem... pazartesi yicem 1 tane.... pazartesi sendromuna birebir :))

Bende alıcam yarın başıkesire gidicem orda bulurum

ahanda pişti olduk :))) heee valla bir gün indirim vardı herkezden önce geldim sıraya anam beni ittirdiler kaktırdılar atıverdiler arkaya pek fena olmuş onlar..... mahallecek örgütlenmişler bir de... hamiyeeet gel buraya gel gel sana da alam mıııı .... ayyy bir de sözüm ona elit bir semtte oturuyorum :))))

Bebegim yedin diye dertlenecegine mahmutu kullan hem kafan dagilir hem yediklerini yakarsin..
Bende gecenin bir vakti uyandim bisey yedim kim diyordu eriyen seyin kalorisi yok diye ondan yedim.
Kesinlikle katılıyorum.. kaçamak varsa +1 gün spor ile üstesinden gelmek mümkün, dert edecek bir şey yok :)

Kızlar birşey soracağım.. bugün kahvaltımı çok geç yaptım. Az önce masadan kalktım. Sabah da 2 kayısı yemiştim listeden fazla.. Bu durumda öğlen yemeğini atlayıp +1 ara öğün daha yapsam olur mu acaba? Bir de akşam yemeği sadece sebze yersem tutmaz muhtemelen etli sebze mi yapmak iyidir, protein mi ?

Grup dersleri daha eğlenceli olur aslında. Denizin ve benim kastettiğimiz şu; diyetisyenle besl. düzenlerken spor salonunda da hocaya sorarsın neden incelme yağ yakma oluyor olmuyor diye program değiştirir olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…