- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.221
6 da yürümeye başlıyorum. 5-10 dakika 7 de koşuyorum. Eğimi 2-4-6 olarak arttırıyorum. Eğimi her artırdığımda 45 sn 8 de koşu, 15 sn 6 da yürüyüş 3 ya da 4 set yapıyorum ( çok yorgunsam 30 sn koşu 30 sn yürüyüş de yapabiliyorum). Sonra eğimi 4-2-0 diye düşürüp bitiyorum. Bazen de arada bir yerde 5 dakika 6,5 hızda yürüyorum.Kendini zamanla ilerletebilirsin canim. Kosu bandini nasil kullaniyorsun.Tempon nasil?
Bence içini dök öyle yat rahatlarsın :)Ben yatayım bari :) iyice dökülmeden :)yok söylemem yediklerimi
doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllaraAman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
Canın bir şey isteniyorsa iki biberin yanına domates salatalık peynir ekleMenüm
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 elma
Ara Yesil cay
Öglen 2 sivri biber
Ara Yesil cay
Aksam 8y.k. yogurt 2 salatalik 1 elma
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor Yok
Spor yapmam gerek ama canim istemiyor yaBelki biraz yaparim
Doğum günün kutlu olsun ben geç girdiğim için bu saate kaldı düğünün de hayırlı olsun artik gönül rahatlığıyla zayiflarsinHepinize hem düğün hem de doğum günü tebrikleriniz için çok teşekkür ederim kısmet olursa pazartesi itibariyle menü ve sporumla aranıza katilacagim hepinizi kocaman kocaman seviyorum
Az almışsın canım. Birde aç karnına sabah tartıldın mı o zaman netleştir. Tartı farkıda olabilir. O kadar endişe etmeAman Allahım ne oldu bakın anlatayım bugün tatilden döndük hatta yarım saat önce ve ben bütün tatil hominigirtlak yediğim için hemen tartinmak istedim yoldan gelirken bi baskül alıp geldim korkunç manzara 79.1 yani 2.7 kılo nedir ya parçalayın beni yada yarın parçalayın yazık bana bugün doğum günüm
Ayİyiki doğdun o zaman
Oyyy oyyy kıyamam kuzuma kabahatli ne yedin şöyle bakalım. Islak kek mi?ben bugun menü yazmıcam
Insallah matı 10mm den ince almamışsındır. Hicbir ise yaramıyor çünküDecathlon'da dambıl setlerine baktım.5 kilo tek alacagima set seklinde mi alsam acaba? Uzun cubuk takip 30-40 kg halter kaldirrim.
Mat'im yoktu 1 tanede mat aldim.Havlu kullanyordum yaz ayinda halıda olmayinca dizim kolum her yerim agriyordu. Ama en ucuzunu aldim insallah iş görür.
nilsub Ortim sende mat vardi dimi ?
Teknosa'dan tarti bakicaktim unuttum.
Gittim canim daha once spor salonuna.Insallah matı 10mm den ince almamışsındır. Hicbir ise yaramıyor çünkü
Kız yapma 5kg ne yaa... vücut mu geliştireceksin? Adet yada set arttır. Birde halter diyorsun. Adam korkacak evde seni halter kaldırırken gördüğünde. Benim karıya ne oluyor diye. Hanim hanımcık yap platesini yada bak deniz doğru diyor. Git bir spor salonuna konuş 1 ay gitsen püf nokta kapar evde yaparsın olmadı. senin diyetisyen işi, tahlil sonuçları ne oldu?
Günaydın kızlar
Günaydın bayanlar..
Özlemcim ne yaptın yaaaa maşallah bitirmişsin diycem ama henüz başladın sanıyorum45 dk zumba + 20 dk eliptik an itibariyle bitmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?