- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.441
mersam hoşgelmişsinde çok yazmışsın oku oku bitmedikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
okuuuuu:roflol:
okursan beş kilo vercem :roflol:
hani çocuklara bişey yaptırmak için ödül verirler ya :roflol:
kallistecim o ne güzel mamalar öyle ya insanın aklını başından alıyor valla yumurta olayını da güzel düşünmüşsün öyle küçük şeyler aslında çok büyük etki yaratıyor sizin otelin bir web sayfası var mı bi baksak resimleri falan yüklediniz mi
BEN BURDAYIM FERİHAN BUGÜN YAKALADIN BENİ NASILSIN DOĞRU GÖRÜŞEMİYORUZ KAÇ ZAMANDIR BENİM İNTERNETTE PROBLEM VARDI DÜN DE TÜM GÜN KPSS YE BAŞVURMAYA ÇALIŞTIM sonunda vurdum büyük yazmışım üşendim küçültmeye kusura bakmayın
canım henüz hazırlanmadı bu haftaya kadar bitmemişti ya .... bu günde servis malzemeleri filan alınacak tam yerleşir öyle çekim yapılır .. o zaman veririm canım zaten ilk siz görürsünüz kaydirigubbakcemile3
senaristcim sen nasılsın bakalım iyi oldu aramıza katıldığın taze kan oldun pek de konuşkansın ama tamamlayamadın mı daha 50 mesajı yazık sana kaydirigubbakcemile3
ne güzel oldu tobilicim karşılaşmamız birkaç gündür baya bir hareketlendi takım senaristin gelmeside çok güzel oldu özletmişti kendini internetinin olmasına sevindim kpss sınavı için başvurdun dimi inşallah iyi geçer ve bir yere yerleşirsin bu devirde memur olmak şart yoksa çok zor hayat inşallah Allah herkezin gönlünden geçeni verir opuyorumnanaktan
dün akşam dolabımda genel bir temizlik yaptım bende pantalonum kalmamış alayım bari yaz başında diye söyleniyordum kaç gündür birde ne göreyim meğer içine giremediğim bir sürü pantalonum varmış hem kot hem kumaş dedimki kendime ferihan hemen diyete ve spora dahada ağırlık ver ve 5 kilo versem içine gireceğim çok güzel zevkle aldığım kıyafetleri bu yaz giy hele birde 10 kilo versem dahada güzel olacak kıyafetler var kardeşimin giymediği çok güzel yazlık elbiseleri var onları sakla dedim onların içine elbet bir gün gireceğim sen giymesende ben giyerim hele bir 60 olayım az kaldı dedim :))
canım ilk başta iş bulamayınca istiyordum kpss ile biryerlere yerleşmek ama artık eşimle çalışıyorum ya ona destek olmak hele de işler iyi gidiyorsa eğer daha çok hoşuma gidiyor zevkli de bir işimiz var ve ben sınava da doğru dürüst çalışamadım ama annem çok istiyor eşimle çalışmamı ta evlendiğimiz gnden beri istememişti dün sadece bana bıdı bıdı yapmasın diye o kadar uğraştım sınava başvurdum en azından bak girdim ama başaramadım derim tabi hayırlısı olsun artık hakkımızda
sakın yeni kıyafet alma ferihancım herkes cicilerini giysin yazın bi salınsın şöyle ortalarda senin de hiçbişeyin olmasın daha çok gaza gelirsin yani en azından ben bu taktiği denedim kendi hayatımda etkisi de oldu şimdi evlenmeden giydiklerimi giyebiliyorum sıradaki hedefim üniversiteye ilk başladığımdaki giysilerimi giyebilmek
ben eski bol kıyafetlerimi görünce daha çok yiyesim geliyor.. ne saçma bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 canım sende zayıfladıkça daraltılacakları daralt terziye olmayanlarıda hemen ortadan kaldırki görüp daha çok yemek isteme opuyorumnanaktan
ya bak şimdi.. sinirlendim..
kitabı başa alıp tekrar okuyayım ben.. bitince yine başa sarayım.. 103 e düştüm.. ya duramıyorum orada.. tartım mı bozuk anlamıyorum.. pek bişey de yemedim ki bu kadar fark yapacak yani.. nasıl bişeyse bu.. takıldım çok acaip takıldım.. iki ay önce de 105 tin şimdi de 104,5 yahu 1 günde 1,5 kilo.. ne tuvalet sorunum var ne bişey.. az da yemedim çok da.. aç da kalmadım tok da.. yürüyüş de yaptım.. sorun ne.. yok.. sorun yok ya.. neyse.. yarın yeni haftama başlıyorum.. diyette de alışmış olmam mümkün değil adam akıllı yapmadım zaten.. yarın makarna günüm.. 6 gün yapıvam 5 gün değil bi gün mola vericem.. ayh.. çok sinirlerim bozuk şu an kötükedihüso tartılmaz olaydım ya
neyse u dönüşümü yaptım.. akşama meyve yerim aldım kiraz falan zaten.. yarın da makarna..
U dönüşümü yaptım ama yine de canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?