Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallistecim nasılsın dün siz geldiniz bu sefer de ben gittim kaydirigubbakcemile3 şimdi buralardayım ama işlerim var gerçi ama buraya da laf yetiştiririm ben

senaristcim sen nasılsın bakalım iyi oldu aramıza katıldığın taze kan oldun pek de konuşkansın ama tamamlayamadın mı daha 50 mesajı yazık sana kaydirigubbakcemile3

okursan beş kilo vercem :roflol:

kallisim senin 5 kilo vermen tabiki beni mutlu eder ama okuyup benim beş kilo vermem daha bi ödülümsü olurdu tabi zemuszemus

canım henüz hazırlanmadı bu haftaya kadar bitmemişti ya .... bu günde servis malzemeleri filan alınacak tam yerleşir öyle çekim yapılır .. o zaman veririm canım zaten ilk siz görürsünüz kaydirigubbakcemile3

valla o kadar meraklandırdın ki bizi kesin bi istanbul tatili yapmamız gerekiyor bu sene öyle gözüküyor peki KK üyelerine indirim var mı?

ne güzel oldu tobilicim karşılaşmamız birkaç gündür baya bir hareketlendi takım senaristin gelmeside çok güzel oldu özletmişti kendini internetinin olmasına sevindim kpss sınavı için başvurdun dimi inşallah iyi geçer ve bir yere yerleşirsin bu devirde memur olmak şart yoksa çok zor hayat inşallah Allah herkezin gönlünden geçeni verir opuyorumnanaktan

ablacım paylaştığın resimler harikaydı insanın iştahını açıyor ama söz verdim pazartesiden beri artık hiç açılmayacak iştahım açılmamalı artık az azda olsa kurtulucam bu kilolardan inşallah ..opuyorumnanaktan

dün akşam dolabımda genel bir temizlik yaptım bende pantalonum kalmamış alayım bari yaz başında diye söyleniyordum kaç gündür birde ne göreyim meğer içine giremediğim bir sürü pantalonum varmış hem kot hem kumaş dedimki kendime ferihan hemen diyete ve spora dahada ağırlık ver ve 5 kilo versem içine gireceğim çok güzel zevkle aldığım kıyafetleri bu yaz giy hele birde 10 kilo versem dahada güzel olacak kıyafetler var kardeşimin giymediği çok güzel yazlık elbiseleri var onları sakla dedim onların içine elbet bir gün gireceğim sen giymesende ben giyerim hele bir 60 olayım az kaldı dedim :))

canım ilk başta iş bulamayınca istiyordum kpss ile biryerlere yerleşmek ama artık eşimle çalışıyorum ya ona destek olmak hele de işler iyi gidiyorsa eğer daha çok hoşuma gidiyor zevkli de bir işimiz var ve ben sınava da doğru dürüst çalışamadım ama annem çok istiyor eşimle çalışmamı ta evlendiğimiz gnden beri istememişti dün sadece bana bıdı bıdı yapmasın diye o kadar uğraştım sınava başvurdum en azından bak girdim ama başaramadım derim tabi hayırlısı olsun artık hakkımızda

sakın yeni kıyafet alma ferihancım herkes cicilerini giysin yazın bi salınsın şöyle ortalarda senin de hiçbişeyin olmasın daha çok gaza gelirsin yani en azından ben bu taktiği denedim kendi hayatımda etkisi de oldu şimdi evlenmeden giydiklerimi giyebiliyorum sıradaki hedefim üniversiteye ilk başladığımdaki giysilerimi giyebilmek

öyle tabi hayırlısı olsun canım işin iyiyse ne ala çok iyi Allah daha iyi etsin ama gerçekten bu zamanda iş en büyük sorun garanti iyi bir iş olsun diye istiyordur annende sonuçta her ay gelen bir maaş olsunda sıkıntı yaşama istiyordur oda herşeyin hayırlısını versin Rabbim bende gireceğim bakalım hayırlıysa olur öyle diyorum bende opuyorumnanaktan

geçen gün dayanamadım canım aldım bir pantalon ve bir bluz ama 5 kilonun pek bir etkisi olmamış beden olarak küçülmemişim ama tabi daha toparlanmışım sıkılaşmışım bunu bile görmek çok güzel dün akşam karar aldım artık hiçbişey almayacağım bir sürü daha etiketi üzerinde duran pantalonum varmış beğenmiş almışım ama kilo alınca giyememişim hepsi duruyor yazık verdiğim paralarada dolapta yatsın diyemi aldım bunları dedim birde kızdım kendime klava: şimdi onların içine girip hatta bollaşıp eskiyene kadar bişey almak yok kararlıyım inşallah guclubacismile

ben eski bol kıyafetlerimi görünce daha çok yiyesim geliyor.. ne saçma bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 canım sende zayıfladıkça daraltılacakları daralt terziye olmayanlarıda hemen ortadan kaldırki görüp daha çok yemek isteme opuyorumnanaktan

daralt daralt kovalayacak artık terzi beni kaydirigubbakcemile3 130 kilodan daraldı bunlar kolay mı.. 4 beden akannehir yazlıklar şimdi bol geliyor kışlıkları daraltmıştım da..

şimdi neden başaramayacakmışım gibi geliyor anlamıyorum :çok üzgünüm: yine bozuldu moralim.. canım sıkıldı.. mafoldumben

ya bak şimdi.. sinirlendim..

kitabı başa alıp tekrar okuyayım ben.. bitince yine başa sarayım.. 103 e düştüm.. ya duramıyorum orada.. tartım mı bozuk anlamıyorum.. pek bişey de yemedim ki bu kadar fark yapacak yani.. nasıl bişeyse bu.. takıldım çok acaip takıldım.. iki ay önce de 105 tin şimdi de 104,5 yahu 1 günde 1,5 kilo.. ne tuvalet sorunum var ne bişey.. az da yemedim çok da.. aç da kalmadım tok da.. yürüyüş de yaptım.. sorun ne.. yok.. sorun yok ya.. neyse.. yarın yeni haftama başlıyorum.. diyette de alışmış olmam mümkün değil adam akıllı yapmadım zaten.. yarın makarna günüm.. 6 gün yapıvam 5 gün değil bi gün mola vericem.. ayh.. çok sinirlerim bozuk şu an kötükedihüso tartılmaz olaydım ya

neyse u dönüşümü yaptım.. akşama meyve yerim aldım kiraz falan zaten.. yarın da makarna..

U dönüşümü yaptım ama yine de canım çok sıkkın

senaristcim ne kitabından bahsediyorsun sen bir iki gündür kimin kitabı okuduğun işe yarar bişeyse biz de okuyalım
ay ben de herşeyden çıkıyorum var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…