- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.441
Aşkolsun benim aklıma hiç gelmemişti. sanıyorum mördak getirdi aklımızaYa aslında 2 yıldır kısa saç planım vardı düğünü bekliyordum hep
2dk ya yüklicem :)
Ayyy çok ayip
Amin canım inşallah bakalım hala kararsızım kızım küçük diye ama eşim öyle ısrar ediyor ki iki üç ay sonra önce evimiz alınacak dedim tamam dedi bende yavaş yavaş folik asit alımına başlayacam umarım hayırlısı olurDurumunuzun düzelmesi kızına kardeş süper haberler. ALLAH mutluluğunuzu huzurunuzu artırsın inşALLAH:)
kızım ben 2 çocuk bir koca bir sürü hayvan idare ediyomda yoruluyom sen bi kendini idare ediyonsen hep yougunsun ayol :)
Ben ray-ban aviator kullanıyorum. Klasikciyim biraz ama yine ray-ban'in erika yada round modelinden birini alacağım. Yüzüm biraz daha ufalsin da öyle. Kendime ödül olarak gözlük koyuyorum. 70 olunca alacağım. Motivasyon olsunKizlar alakasiz olacak ama bir sorum var: Tavsiye edebileceginiz guneş gözlüğü markasi var mi ? Gozluk almayi dusunuyorum da
kızım ben 2 çocuk bir koca bir sürü hayvan idare ediyomda yoruluyom sen bi kendini idare ediyon
eee o zaman benim yorulmam normal dimionu da edemiyom :))
InşALLAH canım. Herşeyin hayırlısı olsun.Amin canım inşallah bakalım hala kararsızım kızım küçük diye ama eşim öyle ısrar ediyor ki iki üç ay sonra önce evimiz alınacak dedim tamam dedi bende yavaş yavaş folik asit alımına başlayacam umarım hayırlısı olur
kızım ben 2 çocuk bir koca bir sürü hayvan idare ediyomda yoruluyom sen bi kendini idare ediyon
alemsinizaçtı beni bence :))
Kısa saç çabuk kurur ya canım. Bizden geçti tabiki uzunda olsa oluyor
Çocuk olunca geçiyorsa demekTüüüüü Allah iyiliğinizi versinnn, benden hepten geçmiş yaaaaaa
Senin için fesat çünkü öyle şeyleri anlarsın hemenKız ben yolda giderken okudum anladım siz niye geç anladınız
Ahahah bunu ben şu an yapmayı çok istiyorum, kesip vericem Umut'a napiyosa yapsınHepsini yaptın mı? Bence kesip ver çocuğun eline. Seni rahat bırakır o zaman
Ben arkadaşlarımın dediğini söyledim, yoksa aynı şeyi ben de yapıp elalemin diline düşmüştüm
Kız sen benim birkac yas ust versiyonum musun acaba iyice şüphelenmeye başladım, renkler zevkler aynı :)Ben ray-ban aviator kullanıyorum. Klasikciyim biraz ama yine ray-ban'in erika yada round modelinden birini alacağım. Yüzüm biraz daha ufalsin da öyle. Kendime ödül olarak gözlük koyuyorum. 70 olunca alacağım. Motivasyon olsun
Valla bende şimdi bilemedim. Yoksa beni kopyaladilarda seni mi yaptılarÇocuk olunca geçiyorsa demek
Senin için fesat çünkü öyle şeyleri anlarsın hemen
Ahahah bunu ben şu an yapmayı çok istiyorum, kesip vericem Umut'a napiyosa yapsın
Ben arkadaşlarımın dediğini söyledim, yoksa aynı şeyi ben de yapıp elalemin diline düşmüştüm
Kız sen benim birkac yas ust versiyonum musun acaba iyice şüphelenmeye başladım, renkler zevkler aynı :)
Rayban Erika aldım tatile gelmeden. Önceki gözlüğümü kaybettim çünküsüama zaten cok ergen gibiydim artık onla, Rayban'in damla modellerindendi. Böylece fikir vermiş de oldum sanırım @Egeliegeli :)
Bilemedim vallahiValla bende şimdi bilemedim. Yoksa beni kopyaladilarda seni mi yaptılar
Onlar dönünce halledecez canım biz geldik hemen beklemeden onlar gitti bakalım adam aynı adam da ben artık aldırış etmiyorum az bişey desen yine hemen kükrüyor erkek milleti işte kendileri her zaman haklılar malum :))afiyet olsun ablacımm, günaydınlar
Yok güzelim onlara göre biz ve dünya onların hizmeti için varız. Bak yine sinirlendimOnlar dönünce halledecez canım biz geldik hemen beklemeden onlar gitti bakalım adam aynı adam da ben artık aldırış etmiyorum az bişey desen yine hemen kükrüyor erkek milleti işte kendileri her zaman haklılar malum :))
Canım kartal tünel 'den ameliyat oldum elimi kullanmıyorum sağ el sadece parmakla idare ediyorum tatlım mause kullanmayinca arkadaslarda yardımcı oluyorlar bana
Geçmiş olsunCanım kartal tünel 'den ameliyat oldum elimi kullanmıyorum sağ el sadece parmakla idare ediyorum tatlım mause kullanmayinca arkadaslarda yardımcı oluyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?