- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.461
Heee uzan uzan karpuz yata yata büyürmüşAy o kadar yoruldum artık biraz uzanacağım öpüldünüz
Senin anlamadığın be var ki acabaaaaa? Yani şimdi çocukları küçük olan var olmayan var. Alaaahhh Allahhh. Bunu da anladın sen. TöööbbeeeeKız ben yolda giderken okudum anladım siz niye geç anladınız
Ay yapmadığım kalmadı. Sarımsaktan çok umutluyumHepsini yaptın mı? Bence kesip ver çocuğun eline. Seni rahat bırakır o zaman
Ayyy çikilatacım ne şeker ne tatlı olmuşsun öyle. Maşallah sana. Çok yakışmış valla.Ya aslında 2 yıldır kısa saç planım vardı düğünü bekliyordum hep
2dk ya yüklicem :)
Ayyy çok ayip
Ray Ban tabisi de. Candır, senelerce kullanırsın.Kizlar alakasiz olacak ama bir sorum var: Tavsiye edebileceginiz guneş gözlüğü markasi var mi ? Gozluk almayi dusunuyorum da
Ankara liva kapandı ama bütün şubelerini bilmiyorum eşimin amca oğlu oranın pasta sevgiydi bizde getirirdi harika pastalar yapıyor şimdi 5 yıldızlı oteldegüzeli de fena olmuyo aslında, ama iyi yapanı bulmak lazım. ankara liva pastanesininki fena olmayanlar içinde benim için ama son zamanlarda yemedim.
Sen de sizin ineklere mi binsen zayıflasalar
Küçükken de başka dertlerden olmuyorSenin anlamadığın be var ki acabaaaaa? Yani şimdi çocukları küçük olan var olmayan var. Alaaahhh Allahhh. Bunu da anladın sen. Töööbbeeee
Aaa neresi kapandı Cukurambar'daki açıktı en son?Ankara liva kapandı ama bütün şubelerini bilmiyorum eşimin amca oğlu oranın pasta sevgiydi bizde getirirdi harika pastalar yapıyor şimdi 5 yıldızlı otelde
5. takıma yakında +18 işareti koyacaklarSen de sizin ineklere mi binsen zayıflasalar
Küçükken de başka dertlerden olmuyorayy iyice rezil olduk vallahi
Aaa neresi kapandı Cukurambar'daki açıktı en son?
Takımı kapatmasalar bari5. takıma yakında +18 işareti koyacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?