Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım aslında detayları çok bilmiyorum ama 30 sene öncesi işte. Sakarya'da yaşıyorduk.orada özel bir hastanede çalışıyordu. o zamanlar taşra hastanesi olarak geçiyor o şehirler tabii ve tedavi görmek için hastalar istanbulda gidiyormuş. son evrelerindealın evinize götürün denildiğinde bunlara gelirmiş. O süreçteki uygulamaları.. kendi aralarında konuştukları zaman duyduğum şeyler..çok detaylı ben de bilmiyorum

o ne öyle kızzz
Ben üniversiteye kadar spor yaptım. Voleybol oynuyordum daha çok ama ayrıca atletizm takımındaydım. Koşmaktan pek hoşlanmazdım ama bu bir sır :)
100 mt/ bayrak yarışı/ atıcılık gibi şeyler yapıyordum. Bazen uzun mesafe de koşuyordum takımdaki boşluğa göre..
o yüzden ben spora başlayınca garip bir hırs oluyor bende. Akşam bir yarım saat 6 da yürüyeceğim mesela. Ama başlıyorum ya bir dakika sonra kendimi 8 de koşarken buluyorum. Kiminle yarışıyorsam ben orada :)
Spor salonunda eliptik bir saat falan yapardım böyle deli deli işler yani :)

Allahım rahmet etsin betüşüm, ne zor yazamadım bişi..

kuzum senin de annene Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun

Başın saolsun canım.. herşey önemini yitiriyor ölüm karşısında. Seni çok iyi anlıyorum ve maalesef sözün bittiği yerdeyiz.

şimdi sütlü nescafe keyfisi yapıyorum bi bitter iyi giderdi neyseki yok bipaket giderdi valla :))) evde var ama yemiyorum çok edepliyim bu aralar... tabi eve gider gitmez eşyamı alıp spor salonuna gidiyorum döndüğümde de haşat olmuş oluyorum ondan da olabilir

yalnız hocalar çok acımasız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…