- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.601
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor :)Eki Görüntüle 2028256 nilguş kaktır vicdan çorbasını
Ya ühüüüü
Hayat çok acımasız
Canım aslında detayları çok bilmiyorum ama 30 sene öncesi işte. Sakarya'da yaşıyorduk.orada özel bir hastanede çalışıyordu. o zamanlar taşra hastanesi olarak geçiyor o şehirler tabii ve tedavi görmek için hastalar istanbulda gidiyormuş. son evrelerindealın evinize götürün denildiğinde bunlara gelirmiş. O süreçteki uygulamaları.. kendi aralarında konuştukları zaman duyduğum şeyler..çok detaylı ben de bilmiyorum
Mantıklı
geçmiş olsun kaptanım, size sakının dedikçe iş çıkarıyosunuz başınızayüzsüz derken tuz mu diyosunuz?
o ne öyle kızzz
canım kemoterapi ilaçlarını mı hazırlarmış yoksa ışın mı verirmiş? ilaç hazırlarken kurşun yelek korumaz da, özel sistemle hazırlanması lazım. o nedenle sordum. bende kemoterapi eczacısıyım.
yarışıyoruz ya kuzucum, sende ye gitsin, yoğunmuşsun zaten. yemekle stresin geçer
Ben üniversiteye kadar spor yaptım. Voleybol oynuyordum daha çok ama ayrıca atletizm takımındaydım. Koşmaktan pek hoşlanmazdım ama bu bir sır :)o ne öyle kızzz
Koşu bandında öyle oluyor. Ama 8 de koştum 15 dakika 6,5 da hızlı yürüdüm yarım saat 6 da yürüdüm 45 dakika ve eğimleri kullandım yarısı 3 te yarısı 6 da.. koşu bandında 10 km ye 1,5 saatten biraz uzun zamanda ulaşıyorsun. Yakılan kaloride 875 ti. Eliptik yapsan 1,5 saat bin küsür yakarsın herhalde :)
Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demiştibende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....
65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)
Canım aslında detayları çok bilmiyorum ama 30 sene öncesi işte. Sakarya'da yaşıyorduk.orada özel bir hastanede çalışıyordu. o zamanlar taşra hastanesi olarak geçiyor o şehirler tabii ve tedavi görmek için hastalar istanbulda gidiyormuş. son evrelerindealın evinize götürün denildiğinde bunlara gelirmiş. O süreçteki uygulamaları.. kendi aralarında konuştukları zaman duyduğum şeyler..çok detaylı ben de bilmiyorum
Başın saolsun canım.. herşey önemini yitiriyor ölüm karşısında. Seni çok iyi anlıyorum ve maalesef sözün bittiği yerdeyiz.Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demiştibende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....
65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)
Çok teşekkürler canım benim. bir klişe olacak ama hayatın her anının tadını çıkarmak lazım.
Allahım rahmet etsin betüşüm, ne zoryazamadım bişi..
kuzum senin de annene Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun
niye be sana noldu... işte bunlar hep hormon... bi çukulata yeesek bişiycik kalmaz :))
Dun paket paket bitter çikolata aldım dağıtayım hayrına sizeniye be sana noldu... işte bunlar hep hormon... bi çukulata yeesek bişiycik kalmaz :))
Ben yemez..kaşık kaşık bitter çikolatalı dondurma yedim dün. Kaşıkla yedim ya kaç top sayamadım :) Benim payımı 65 olduğundaDun paket paket bitter çikolata aldım dağıtayım hayrına size
Dun paket paket bitter çikolata aldım dağıtayım hayrına size
Ben yemez..kaşık kaşık bitter çikolatalı dondurma yedim dün. Kaşıkla yedim ya kaç top sayamadım :) Benim payımı 65 olduğundabtlbetul e verebilirsin ama :)
Hemide senin sevdiğinden nestle %82 kakao olanlardanpek hayır seversin
Hemide senin sevdiğinden nestle %82 kakao olanlardan
öp kokla benim yerime :))
Yalnız öpüp koklamak ile mideye indirmek arasındaki o minicik mesafeyi iyi ayarlaöp kokla benim yerime :))
yanlışlıkla paketi ile boğazıma kaçmasın dimiYalnız öpüp koklamak ile mideye indirmek arasındaki o minicik mesafeyi iyi ayarlanilsub
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?