- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.621
Supersin valla boyle yaptigin surece hic kilo almazsin zaten.Canım dünkü bir yeme atağıydı geçti diye umuyorum. Eskiden olsa karalar bağlardım ve bir başarısız diyet daha derdim ama şu an hayıflanıp diyetten uzaklaşmak yerine ekstra spor ile telafi edeceğim. Az önce 10 km 875 kalorilik bir spor yaptım akşama da yapmayı planlıyorum. Şu an o yeme isteği de geçti. Herşey yolunda gibi. Bak instegramda bir fotoğraf gördüm aklıma sen geldin :)
Spor salonundaki buyuk motorlu olanlardan sanirim. Bendeki oylede degil. Bence ikiside kendi basına gozle gorulur bir fayda saglamaz ama diger aletlerle beraber kullanildigi zaman is görür.Koli bandı bence gayet mantıklı ama umarım titreşim esnasında o yapışkan kemerden ayrılmaz. O kemerler işe yarıyor mu ben spor salonunda kullanırdım. Ama başka aletler de kullandığın için farkın ne kadarı ondan kaynaklanıyor bilmiyorsun haliyle.
btlbetul canim senin de başın sag olsun
Yalnız öpüp koklamak ile mideye indirmek arasındaki o minicik mesafeyi iyi ayarlanilsub
Bir yerde okumustum yemek kokusuyla da kilo aliniyormuş . İcerigi tam hatirlamiyorum. Bilim adamlari inceliyormus falan filan. Pek inanmadim ama .Yoksa halimiz ne olurdu ?
haydi getirin yiyek ne yiyiyoz :)))
1,5 İskender bana uyar, deniz hatırlattı bana da
Çok saol canımdennisgo başin sag olsun canim
hadi herkez kendine bir bonus ödül yemeği koysun .... biz bir ara yapıyorduk ben 64 e lahmacun diyordum :))
vallahi haklısın canım yemin ediyorum evde oturup insanın çocuklarına bakması lüks artık yanlış anlaşılmasın tabiki çalışmak çok önemli ama insan çocuklarını bırakınca illa gözü arkada kalıyor o yönden diyorum çalışan annelere saygım sonsuzKreşte şiddet haberi var nette, allahım napçaz biz ya
Supersin valla boyle yaptigin surece hic kilo almazsin zaten.
Evet ama cok ilginctirki olcumlere gore bende 3 aydir incelmede olmadi. Beslenmeye cok dikkat etmeyip spor yapanlarda incelme sıkılasma oluyor bende olmuyor.
Spor salonundaki buyuk motorlu olanlardan sanirim. Bendeki oylede degil. Bence ikiside kendi basına gozle gorulur bir fayda saglamaz ama diger aletlerle beraber kullanildigi zaman is görür.
iskenderin uymadığı birisi var mı acaba aramızda. Hele 1,5 tam mideme göre :)1,5 İskender bana uyar, deniz hatırlattı bana da
1 lahmacun 1 ayran öğlen yenebilir bence. Benim kiloda ideal.. sizde belki ayran çıkar ama lahmacun yenebilir yani. Hoca değilim ama ben de öyle diyorum :)Canan hoca onu yiyin masum diyo diye ben yiyodum ama
Çok sağol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?