Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Supersin valla boyle yaptigin surece hic kilo almazsin zaten.
Evet ama cok ilginctirki olcumlere gore bende 3 aydir incelmede olmadi. Beslenmeye cok dikkat etmeyip spor yapanlarda incelme sıkılasma oluyor bende olmuyor.

Spor salonundaki buyuk motorlu olanlardan sanirim. Bendeki oylede degil. Bence ikiside kendi basına gozle gorulur bir fayda saglamaz ama diger aletlerle beraber kullanildigi zaman is görür.

Yalnız öpüp koklamak ile mideye indirmek arasındaki o minicik mesafeyi iyi ayarla nilsub

Bir yerde okumustum yemek kokusuyla da kilo aliniyormuş . İcerigi tam hatirlamiyorum. Bilim adamlari inceliyormus falan filan. Pek inanmadim ama .Yoksa halimiz ne olurdu ?

Kreşte şiddet haberi var nette, allahım napçaz biz ya
vallahi haklısın canım yemin ediyorum evde oturup insanın çocuklarına bakması lüks artık yanlış anlaşılmasın tabiki çalışmak çok önemli ama insan çocuklarını bırakınca illa gözü arkada kalıyor o yönden diyorum çalışan annelere saygım sonsuz

hııt diye bir yöntem var, biliyorsundur muhtemelen.. koşu bandı için önerilen antremanını tam olarak uygulamıyorum ben. Yani aslında spor esnasında yapıyorum ama sporu önerdikleri sürede kesmiyorum. Bir de süreleri önerdikleri şekilde arttırmıyorum kafama göre takılıyorum. bunun eliptik için önerileni de var. bilmiyorum hiç denedin mi ? Denemediysen faydası olabilir belki. Ama spordan sonra da yağ yakımı devam ediyor diyorlar doğru ise..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…