- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.641
Ay ödül mödül koymayacağım bıktım +lardanhadi herkez kendine bir bonus ödül yemeği koysun .... biz bir ara yapıyorduk ben 64 e lahmacun diyordum :))
Gayet sağlıklı bir seçim :)
evet tatlım günde 1 yemek kaşığı zerdeçal veriyordumoni sibel size zerdeçal veriyordu değil mi aralarda yanlış mı hatırlıyorum
Canım sen 6 aylık ödülünü 1 günde yiyorsun ondan boyle oluyor.Ay ödül mödül koymayacağım bıktım +lardan
interval yapıyorum canım aynı sey degil mi?hııt diye bir yöntem var, biliyorsundur muhtemelen.. koşu bandı için önerilen antremanını tam olarak uygulamıyorum ben. Yani aslında spor esnasında yapıyorum ama sporu önerdikleri sürede kesmiyorum. Bir de süreleri önerdikleri şekilde arttırmıyorum kafama göre takılıyorum. bunun eliptik için önerileni de var. bilmiyorum hiç denedin mi ? Denemediysen faydası olabilir belki. Ama spordan sonra da yağ yakımı devam ediyor diyorlar doğru ise..
ba baaaaaaaaaaaa laflara bahhhhhCanım sen 6 aylık ödülünü 1 günde yiyorsun ondan boyle oluyor.
Canım sen 6 aylık ödülünü 1 günde yiyorsun ondan boyle oluyor.
Senin de başın sağolsun monicimselam kızlar
kayıplarınız için başınız sağolsun kızlarbende babamı 2014 de kaybettim ha la kendimi tam toparlamış değilim tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah aminn.
toptan hepinizi yolucam o olacak
Nilgun'e takılmayan kalmıyordu
Bende Şahnur la dedikodu ederim. Kızlar hamarat onlar yaparlarben iş yapmam sadece kahve içerim tembelim ben :))
Ben annemi 1 sene 9 ay önce kanserden kaybettim. Bu 14-15 sene süren bir savaştı bizim için. Annem 40 lı yaşlarında ve sonrasında bir insanın haftada tüketmesi gereken tüm besinleri yiyen, neyi neyle yiyeceğini çok iyi bildiği için sağlıklı yaşayan,evini buna göre organize eden, stresle baş eden, hayata bağlı ve mutlu bir insandı. Hani 100 yaşına kadar nasıl yaşarım dersen öyle yaşamak gerekir dersin. Ben diyetisyenlere gittiğimde sizin evde herşey olması gerektiği gibi sen neden kilo alıyorsun denirdi sürekli. Ama işte öncesinde başka şeyler var. Mesela hemşireydi ve hastanede kemoterapi ilaçlarını kurşun yelek giymeden hazırlarlarmış. O servisten 4 kişiden 3 kişi kanserdi. Ama Bunlar bir günde olmuyor işte. O nedenle öyle birşey yazdım.
Bana bazen ilham gelir bir sabah uyanırım, tüm yaşadıklarımızdan ders çıkarıp kötü giden herşeye nokta koyarım ve sağlıklı yaşamaya başlarım. Spor,diyet,beni mutlu edecek özel uğraşlar..herşeye baştan başlarım.. nerede,ne zaman öğrendim bilmiyorum ama en ufak bir sıkıntıda da eskisi gibi oluyorum. Kötü beslenme, sıfır spor,depresif ,mutsuz bir hayat.. bende çözüme ulaşması gereken yer de burası zaten. İşte arada kontak atınca kilo bir sonuç olarak ortaya çıkıyor ama ama asıl neden bu :)Bir psikiyatrist tanıyorum aile dostumuz. Bu durumu onunla paylaştığımda; nerede öğrendiğin ne zaman öğrendiğin değil mesele,madem biliyorsun böyle bir aksaklık var artık bunu çöz demişti. Şimdide de onu yapmayı deniyorum.bakalım bu farklı bir sonuç verir bize belki :)
Afiyet olsun bebemmmEki Görüntüle 2028256 nilguş kaktır vicdan çorbasını
Aman canım sende kendine dikkat et lütfen
Mantıklı
geçmiş olsun kaptanım, size sakının dedikçe iş çıkarıyosunuz başınızayüzsüz derken tuz mu diyosunuz?
o ne öyle kızzz
canım kemoterapi ilaçlarını mı hazırlarmış yoksa ışın mı verirmiş? ilaç hazırlarken kurşun yelek korumaz da, özel sistemle hazırlanması lazım. o nedenle sordum. bende kemoterapi eczacısıyım.
yarışıyoruz ya kuzucum, sende ye gitsin, yoğunmuşsun zaten. yemekle stresin geçer
InşALLAH:)Başın sağolsun.... ecel diyelim... benim annemde trafik kazasında vefat etti... kazadan bir kaç gün öncesi pasta alayımda yiyelim demiştim alma kızım kilo alıyoruz demiştibende bunu düşünüp düşünüp o kadar çok pasta yedim ki ondan sonra.... o canı istediği halde yemedi neymiş kilo verecekmiş boşa uğraş gibi geldi her şey uzunca bir süre... hayat boş anlamsız vs vs... karmaşık işte....
65 in altına inersem inşallah gidip kocaman pasta yicem :)
Interval antremanhııt diye bir yöntem var, biliyorsundur muhtemelen.. koşu bandı için önerilen antremanını tam olarak uygulamıyorum ben. Yani aslında spor esnasında yapıyorum ama sporu önerdikleri sürede kesmiyorum. Bir de süreleri önerdikleri şekilde arttırmıyorum kafama göre takılıyorum. bunun eliptik için önerileni de var. bilmiyorum hiç denedin mi ? Denemediysen faydası olabilir belki. Ama spordan sonra da yağ yakımı devam ediyor diyorlar doğru ise..
1 lahmacun 1 ayran öğlen yenebilir bence. Benim kiloda ideal.. sizde belki ayran çıkar ama lahmacun yenebilir yani. Hoca değilim ama ben de öyle diyorum :)
Menum:
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 2 elma
Ara Yesil cay 1 elma
Öglen 1 kase şehriye çorbasi 8y.k. yogurt salata
Ara Yesil cay 1 elma
Akşam 2 yumurta 8 y.k. yogurt
Ara 1 elma
Su 2.5 litre su
Spor 1 saat yürüyuş
Âmin. Hepimizin ölmüşlerine ALLAH rahmet eylesin. Ben babamı 2004 babalar gününde kaybettim. Yeri dolmayan şeylerin acısı hiç geçmiyorselam kızlar
kayıplarınız için başınız sağolsun kızlarbende babamı 2014 de kaybettim ha la kendimi tam toparlamış değilim tüm ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah aminn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?