- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.801
Bence bebekler kendi belirliyor uyku saatini dediğin gibi. Bizimkine de ben hiçbir sey yapmadım erken yatıp erken uyanıyor. Tabi gece arada uyanmaları oluyor mutlaka emmek için ama oyun oynamıyor cok şükür :)Valla bende bir yeğen var.doğdu adam uyku saatini kendisi belirledi resmen. Annesi bebekken erken yatırdığında gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu.5 yaşında uyku saati 11..
Bence bebekler kendi belirliyor uyku saatini dediğin gibi. Bizimkine de ben hiçbir sey yapmadım erken yatıp erken uyanıyor. Tabi gece arada uyanmaları oluyor mutlaka emmek için ama oyun oynamıyor cok şükür :)
Ay benimkilerde öyle kafalarına göre takılıyorlar, ben yırtınsam da çıldırsam da bir şey değişmiyor.Valla bende bir yeğen var.doğdu adam uyku saatini kendisi belirledi resmen. Annesi bebekken erken yatırdığında gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu.5 yaşında uyku saati 11..
Çok harika olur bence de.servey başarı hikayelerini burdan paylaşsak?
Bence birde ceza bakanı olsun takımda, dediğim dedik biri ki o kesinlikle ben değilimYok canım istediğin zaman paylaş. Ben Deniz'e durumu ozetledim :)
Sorma ya yufka yürekli biri oldum çıktım, eskisi gibi ceza mı yazsam size anca oyle toparlanacak gibisiniz
Ay di mi ya iki ucu cicili değnekErken uyuyanı da erken kalkıyor bak önünde benim gibi bi örnek var, ne dilediğine dikkat et canım
Sen iyi gidiyordun sporda tatlım, üşendin mi bugün.Menum
Sabah 2 yumurta 4y.k. yogurt 1 portakal
Ara Yesil cay 1 elma
Öglen 1kase mercimek corbasi yogurt salata
Ara Yesil cay 1 elma
Aksam Yogurt salata
Su 2.5 litre
Spor Yok
Kalk kız, kaldır totişini bakim
Ben paylaştım bir sütüm kalmıştı onu da içiyorum şimdi su da 4 litre oldu daha da içerimŞşştttt 5. Takımmmmm, menüler nerdeeee? Sporlar nerdeeeee?
Ben kendiminkini paylaşıyorum şimdi.
Evet gördüm tatlım senin menünü, öbür cadılara benim lafımBen paylaştım bir sütüm kalmıştı onu da içiyorum şimdi su da 4 litre oldu daha da içerim
Kahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem)
Şekersiz çay
Yarım muz
Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.
Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali
Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve
Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe
Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao
Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.
Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması
Adet dönemin belki ondan istemiyor canın ama o dönemde de en iyi gelen şeylerden birisi spor canım
Kalk kız, kaldır totişini bakimo yağlar kendiliğinden erimez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?