Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla bende bir yeğen var.doğdu adam uyku saatini kendisi belirledi resmen. Annesi bebekken erken yatırdığında gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu.5 yaşında uyku saati 11..
Bence bebekler kendi belirliyor uyku saatini dediğin gibi. Bizimkine de ben hiçbir sey yapmadım erken yatıp erken uyanıyor. Tabi gece arada uyanmaları oluyor mutlaka emmek için ama oyun oynamıyor cok şükür :)

Bence bebekler kendi belirliyor uyku saatini dediğin gibi. Bizimkine de ben hiçbir sey yapmadım erken yatıp erken uyanıyor. Tabi gece arada uyanmaları oluyor mutlaka emmek için ama oyun oynamıyor cok şükür :)

Bence en güzel özellikleri geldikleri günden itibaren kendilerini ortaya koymaları. Göz ardı etmek mümkün değil. Ben teyze olarak, zamanın, insanların, keşfettikleri ve yapmak istedikleri ile onun kendini şekillendirişini izlerken çok keyif alıyorum. tabiki anne olup o durumu yönetmek fazla mesai ve galiba güç istiyor. Bu nedenle çok büyük bir şey başarıyorsunuz tüm anneler ve harikasınız bence :) ben de teyze olarak fena değilim.ama zaten dünyanın en zor şeyi değil. Fakat inanılmaz keyifli :)

Valla bende bir yeğen var.doğdu adam uyku saatini kendisi belirledi resmen. Annesi bebekken erken yatırdığında gece 2 de kalkıp oyun oynuyordu.5 yaşında uyku saati 11..
Ay benimkilerde öyle kafalarına göre takılıyorlar, ben yırtınsam da çıldırsam da bir şey değişmiyor. Bildiklerini okuyorlar.

Yok canım istediğin zaman paylaş. Ben Deniz'e durumu ozetledim :)

Sorma ya yufka yürekli biri oldum çıktım, eskisi gibi ceza mı yazsam size anca oyle toparlanacak gibisiniz
Bence birde ceza bakanı olsun takımda, dediğim dedik biri ki o kesinlikle ben değilim

Kahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem )
Şekersiz çay
Yarım muz

Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.

Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali

Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve

Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe

Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao

Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.

Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması

Geçmiş olsun canım umarım bu ilaçlarla çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…