Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

50 mesaj da tamam değil.. zaten 100 olmam lazım.. pöf

canım benim öyle hemen bozulmasın moralin daha dur bakalım kendimizden hemen bişeyler bekliyoruz bunlar yavaş yavaş olacak kiloları hemen almadık dimi yıllardır kiloluyuz bozma hemen moralini ödem oluşmuştur tuz falan yemişsen su tutmuştur vücudun yada birşekilde şişlik vardır sen diyetine devam et bende ne güzel 99 u görmüştüm zorlana zorlana ama bu hafta 101 olmuşum yine biraz üzüldüm ama haftasonuda abartmıştım bu haftayada sıkı başladım bitirmemek üzere azıcık yiyorum ama sık sık yiyorum sende kendine uyguladığın diyet şeklini yılmadan pes etmeden devam et sonucunu göreceksin birde sabah aç karınla ve wc ye çıkmış olarak tartıl çok fark ediyor gün içinde yada akşam tartılma yanlış sonuç çıkıyor üzülme canım olacak inşallah zayıflayacağız bir insek 100 ün altına bir daha çıkmamak için elimizden geleni yapıcaz zaten opuyorumnanaktan

senaristim sen sınır yok diye diye iyice sınırımı aşıyorsun yoksa yerken anlamadım ki mümkün değil yani hadi bir iki hafta takılsın kilon ve oynamasın ama sen çok uzun zamandır bu kilodasın... yeni bir düzen bulmalısın bence beş gün diyetini bırak...

ferihancım sende haklısın hemen alınmadı hemen verilmez bu kilolar ama ilk etapta ve özellikle kilo çok fazlaysa patır patır gitmeli kilo kaç yıldır izliyorum bu yarışmayı kişinin kilosu 100 ve 110 arasındaysa haftalık verdiği kilo 2-3 kilodan aşağı olmuyor... haa sonra duraklar ve yağ yakımına başlar ama bu zamana dekte sizin yani senaristin ve senin nerden baksan 95 kilo olmanız gerekiyordu bir yerde yanlış var...

evet ablacım doğru diyorsun bizlerin bir süre hiç olmazsa çabuk vermemiz gerekirdi bence bu çeşit diyete alıştı bünyemiz yani benim kendimde gözlemlediğim bu oldu tek hatam 4 hafta yaptığım diyette 2 hafta 6 kilo verdim sonraki 2 haftayı başka bir yeme düzeniyle değiştirmeliydim insan bıkıyor çünkü yapıp yapıp diyeti kilo vermeyince sonrada haftasonu benim yaşadığım gibi sapıtana kadar yiyor o yüzden ilk iki hafta verdiğim kilolardan 1 kilosnunu geri aldım bence 2 haftada bir yeme şeklini değiştirip vücudu şaşırtmak daha mantıklı gibi geliyor inşallah bu haftaki sonucu çok merak ediyorum kendimde bakalım umarım veririm biraz daha birde tabi ihmal etmeyip şu tahlilleri yapmak lazım oda muhakkak etkili olabilir bilmiyorumkismile

senaristcim ne kitabından bahsediyorsun sen bir iki gündür kimin kitabı okuduğun işe yarar bişeyse biz de okuyalım
ay ben de herşeyden çıkıyorum var ya

mehmet ÖZ ün tombilim adı "SİZ Diyettesiniz"

ferihancım kallisimin dediği gibi ben aylardır aynı kilodayım.. saç baş yoldurur bu durum adama.. eskidem 105 te yaşıyordum aynısını.. yani ne zaman 105 görsem hop iki günde hiçbişeyde yapmasam 108 i buluyordum.. şimdi ne zamamn 103 ü görsem (iki kez görebildim) hoop hiç sebepsiz çıkıyorum 105 e..

diyetle alakalı değildir kallisim ya.. hiç yapamadım ki adam akıllı bu diyeti ben :gitme:

4 gündür yürüyüşüm de tam.. egzersize de başladım ufak ufak.. yani hiç bişey yapmasam karnım ve bacaklarım için kesin çalışıyorum.. biraz acele ediorum belki de ama 5 günde 5 kilo diyo ya insanda istiyo olsun 5 kilo gitsin diye.. sabır.. sabır..:1closedeyes: şimdiye kadar benim 95 in altında olmam lazımdı 3 ay oldu ya ayda 4 kilo versem 107-12= 95 olurdum.. hep sabit hep sabit..

benim de çok sinirim bozuluyo böyle olunca.. tek fark bu sefer saldırmicam bişeylere..

bi de ne oluyo biliyo musun.. gece tartılıyosun üstelik tuvalet sorunu dahil 103,8 falan çıkıyorsun diyorsun ki yumurta günü bitince 102 olucam.. yumurta günü bitiyo tuvalet sorunun bitiyo sabah kalkınca bi tartılıyorsun.. :mymeka: yani şok oluyo insan.. herşeyi kırıp parçalayası yiyip yutası geliyo.. yaptığın tek şey yatıp uyumak yahu..

ay neyse.. sabır ve dua.. başka yapacak bişey kalmadı.. bi de kitabı başa alıp okuyayım yine.. benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:

canım sabır bu böyle olmayacak muhakkak vereceksin haftaya birazdaha dikkat etmiş olursun sporuda arttırırsın ondan sonra eminim kendiliğinden düşer kilolar moral çok önemli moralini bozmadan elbet kilo vereceğim düşüncesini taşıyarak ve inanarak yapalım bak nasıl vericez kiloları seni çok iyi anlıyorum iki hafta aynı sıkıntıyı bende çektim bu hafta değişiklik yaptım bakalım ne olacak lahana bulana kadar aynı hız devam edicem elbet vücudum direnmeyi bırakacak sende öyle düşün dirensede ne kadar direcenek vücut bir süre sonra yine kilo vermeye başlayacak birde geçiş dönemide yaşıyor olabilir ondandır canım sabır opuyorumnanaktan

selamlar..
bugün yas gününde bir sandvic yedim peynirli icinde yumurta salata yapragi domates ve peynir vardi. birde simit gibi birsey vardi yarimda ondan yedim. iki praline 2 cm yüksekliginde köpüklü sarap ictim hic icmiyecektimde serefe kaldirman gerek bilmemne dediler hadi tamam bugün serbest günüm dedim dipledim.
simdi istahim tam acildi simdi birsey yesemmi yemesemmi aksam yemegi.???
haaaaaa bana verilen pastalari diger sandvicleri paketleyip eve getirdim. yani arkadas paketledi. madem yemiyorsun al götür dedi.
hhhaaaa birde seyyy. bu sabah 81,4 kiloydum yine 700 gr vermisim bu hafta
ben bahcede dolasayim az mutfaga girmeden.eyvahedigeldismile

ablacım 70 lere ne kadar az kalmış bak.. sen şimdi az dolaş bahçede.. ağzına ceviz badem gibi bişey at varsa.. yoksa de tam buğday ya da tam çavdar ekeği ye.. o da yoksa elma ye.. o vda yoksa salata yap kendie iştahın açıksa hemen ye.. akşam da bir iki yudum ekmekle salata ve yoğurt yersin..

senarist bozup durma moralini yaaaa daha çok çabalamaya bak... yediklerini tekrar gözden geçir..
en iyisi sabahtan başlayıp bir kağıda yaz neyi ne miktar yiyorsun bize sonra toplar yazarsın beraber bakarız...

reyhan ablacım tebrik ediyorum seni verdiğin kilo için ne diyebilirim ki müthişsin...
yiyip içtiklerinde süper olmuş kaçırmamışsın... şöyle canın ne istiyorsa ye bence evde ve yanınada boşl yeşil salata iyice doyurur seni...

canım ben hiçbişey yemedim ki zaten.. normal dün yumurta günümü yaptım sabah tartıya bi çıktım 104,6 en azından 102 ye inmeseydi de 103 te sabit kalsaydı.. bugün tatil ama yine abartmadım ben pek.. sabak bi poğaça yedim geç kalktım çünkü iş yerinde kahvaltı yaptım.. öğlen bi lahmacun yedim ayran aldım yanına.. sonra kiraz yedim.. çok az çikolata yedim iş yerinden arkadaşım verdi iki parça bişey.. bugünü de kirazla bitiricem.. yarın tekrar 1. günden başlıyorum.. ben ipin ucunu pek kaçırmadım moralim bozuk olsa da.. bu kadar bi le kaçırmazdım da kahvaltı edemedim ondan bi düzensizlik oldu..

bugün izin alıyorum sınavlar için bir hafta kadar giremicem.. merak etmeyin beni

canım böyle diyorsunda bir poğaçada 7 dilim ekmek var diye yazdık bir ara hiç görmedin mi yani aynı hesaba geliyor sen bir poğaça yiyip hiç bir şey yememiş gibi gözükebilirsin ama ardından lahmacun ve çikolata.. senin asla yanına yaklaşmaman gereken 3 şey bu ve hepsini yemişsin az yada çok işte hatan burada.. sağlıklı beslen kendine zarar verme bak moralinde sıfıra iniyor..

hoşgeldin ablacım ohhh afiyet olsun o kadar kilo vverdin maşallah bugün sana baya ödül olmuştur iyi yapmışsın abartmamışsın akşam hafif bişeyler yersen doyurucu olsun tabi salata gibi hiçbişey olmaz ablacım eminim yakında 70 leri göreceksin opuyorumnanaktan

7 ekmek mi.. amman kallisim bi poğaça 500 calori mi yani akannehir kahretmesin ben de üstünde susam var diye simit almadım sade poğaça aldım bilsem simit alırdım ya o 250 cal.

hay allah.. ya lahmacunu konuşmuştuk ya tek olduğu zaman ana öğünde yenilebilir diye ona güvendim.. çikolatayı da burnuma kadar soktu napim ya.. neyse bak bi daha asla unutmam poğaçayı ben.. demmek ki bu poğaça benim canımı sıkacak akşama çok.. neyse eve gidince meyve yicem sadece dengeler inşallah.. tüh ya bilseydim.. ama şimdi ayıyo aklım.. marketten alsaydım dilimli çavdar ekmeği yerdim bi dilim kahvaltı niyetine.. gerisini de eve götürürdüm öğlen hem öğleni de evde yapmış olurdum.. bilmiyorumkismile

canım neyse artık yemişsin bir kere poğaça birdaha yemezsin diyetlerde kahvaltı yada ara öğünlerde yarım simit ve ayran uygun görüyorlar aklında olsun illaki yemen gerekiyorsa simit yiyebilirsin hiç olmazsa poğaçaya göre daha yağsızdır yada evde kepek unuyla çok az yağ ile kepekli poğaça yap hatta hamurişine hiç bulaşma derim ama bilmiyorumkismile bazen gerekebiliyor işte akşamı hafif geçirisin sıkıntı olmaz canım opuyorumnanaktan

senarist avatarinda tam avatar olmus :)):roflol:
ya ablam evet cok az kaldi ama inan dirhem dirhem gidiyor beni terketmek istemiyor 80li kilolar... ama olsun bir iki gün ara verip yine yapacagim ben bu bes gün diyetini cok faydasini gördüm. her indigim kiloda icimden sana tesekkür ediyorum bu diyetle tanistirdin bizi diye.. gerci disimdanda cok tesekkür ettim :lumunekankayizsmile
kallisim tesekkür ederim canim. ama son günlerim cok ac gecti . yani sende biliyorsun ya ac gezeceksin yada diyetin falan bir faydasi olmuyor. yani benim yasimda bu böyle.
izine kadar 70li kilolara iyice yerlesmeyi düsünüyorum.delikafadulden
hosbuldum canim.abartmamisim degilmi gercektende? yani daha az yiyemedim birakmadilar senaristin dedigi gibi getirip burnuma soktular herseyi.. evde yiyecegim dedimde rahat biraktilar .. bugünden cok korkuyordum hayirlisiyla atlattim bir catal bile pasta yemedim..guclubacismile

senarist, kohlenhidrattan elinden geldigi kadar kac canim. bak diyet yapiyorsan agizli yüzlü yap. yapmiyorsan baska. ama yumurta gününe basladim deyip ayni günde pogaca cikolata lahmacun. oh ohhhhh nerde bu yogurdun bollugu?
olmuyor hayatim kesinlikle olmuyor. ben son 6 hafta ac yasadim sonra dedimki allahim biz ne kadar cok sey yiyoruz bukadar az yiyecekle yasandigina göre. biz hep israf ediyoruz gereginden fazla yüklüyoruz kendimizi.midemizi yoruyoruz dalagimizi barsagimizi. gereginden cok fazla yiyoruz. zaten onun icin kilo aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…