- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.481
sey bu avatar filminin türkce ismi degisikmi?
burda filmin ismi avatar onun icin sordum
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13307621&postcount=25276
reyhan ablacım aradım buldum ferihanın yazdığı mesajı...
cevap veriyorum:roflol::roflol: avatar bizde de avatar:roflol:
canım neyse artık yemişsin bir kere poğaça birdaha yemezsin diyetlerde kahvaltı yada ara öğünlerde yarım simit ve ayran uygun görüyorlar aklında olsun illaki yemen gerekiyorsa simit yiyebilirsin hiç olmazsa poğaçaya göre daha yağsızdır yada evde kepek unuyla çok az yağ ile kepekli poğaça yap hatta hamurişine hiç bulaşma derim ama bilmiyorumkismile bazen gerekebiliyor işte akşamı hafif geçirisin sıkıntı olmaz canım opuyorumnanaktan
senarist, kohlenhidrattan elinden geldigi kadar kac canim. bak diyet yapiyorsan agizli yüzlü yap. yapmiyorsan baska. ama yumurta gününe basladim deyip ayni günde pogaca cikolata lahmacun. oh ohhhhh nerde bu yogurdun bollugu?
olmuyor hayatim kesinlikle olmuyor. ben son 6 hafta ac yasadim sonra dedimki allahim biz ne kadar cok sey yiyoruz bukadar az yiyecekle yasandigina göre. biz hep israf ediyoruz gereginden fazla yüklüyoruz kendimizi.midemizi yoruyoruz dalagimizi barsagimizi. gereginden cok fazla yiyoruz. zaten onun icin kilo aliyoruz
sey bu avatar filminin türkce ismi degisikmi?
burda filmin ismi avatar onun icin sordum
banucum lahana seni kötü yaptıysa ısrar etmen anlamsız rahatsızlık verecekse kendini kötü hissedeceksen üstüne gitmemelisin ...ii gecler kızlar
nasılsınız
ben iyiyim
ama şu lahana çorbası beni mahfetti
acaip karın ağrısı yaptı
bugün yiyemedim
az sebze yedim bıgün napıcam yaaaaaaaa
bence bu diyet sana uymadı yada sen diyete uyamadın.. makarna günü yapmamalısın yine kilo alacaksın söylemedi deme .. hani bir kaç patates tamam ama bizim gibi kilo sorunu ile uğraşanlar sabahtan akşama dek makarna yiyemezler...bu benim düşüncem tabiki.. haa-a-aa diyete tam anlamıyla uysan belki diyeceğim de mutlaka bir aksaklık oluyor ve yaptıkların boşa gitmiş yediklerinde kilo olmuş hale geliyor vücudunda...
sizin de işiniz gücünüz yok benimle uğraşıyorsunuz mafoldumben sinir oluyorum kendime.. bak yine sinir oldum :mymeka:
hoşgeldin bijom...herkese selam,
bu sabah evime geldim kallisim ben de bakarım artık konulara :) gerçi sen bırakmıyorsun bişey maşallah..
çook yorgunum ama dışarda işlerim var
çok ümit bağlamıştım lahanaya
3 4 sene önce yapmıştım halbuki hiç de dokunmamıştı
ama bu sen acaip şişlik vekarın ağrısı yaptı
bakalım yarın tekrar deniycem
a e olunn...
tamam bu gün makarna günüm.. dünü unuttum.. sabah yiyemedim tıkanmışım çok tokum bilmiyorumkismile kitabımı da yanıma aldım acıkırsam okurum kaydirigubbakcemile3
yok ablam onları ben serbest günümde yedim.. yumurta günümde yumurta yedim süt bile içmedim yani.. bi tane arada içmiştim süt pardon :kedi:
neyse bitti gitti boshayallersmile
evet AVATAR ablam.. benim AVATAR ım da güzel olmuş cidden.. onu farkedince yazımın rengimi de İndigo dan Navy e çevirdim.. Navy ırkı ya bunlar aklinialirimsmile
bugün izin alamadım müdür vermedi iznimi :gitme:
yarın izinliyim.. bu beş güne başladım.. bir hafta sonra en azından 101 olmazsam bırakıyorum bu diyeti.. tuz kuralına uyamıyorum içimden gelmiyor.. tuzu tamamen bırakmayacağımı bildiğim için bi süreliğine bırakmak yanlış geliyor.. ama zaten az tuz kullanan biriyim..
dün oturdum düşündüm bir hafta ne yiyeceğimi.. ben şimdi bugün maarna yiyorum.. patatesin GI si yüksek diye bu şekilde değiştirdik diğer topikte.. öğlen evde olmadığı için normal makarna yicem.. acıkmazsam gitmeyebilirim eve.. akşam kepekli makarnamı alıp gidicem.. sebze günü benim sabit.. patlıcan salatalık günü de diyebiliriz hatta.. et de balık yicem bu sefer.. bu mevsim hangi balık nasıl yenir ki acep bilmiyorumkismile meyve günü kiraz yumurta gününde de ağzıma yumurta sürmicem hep yoğurt süt.. çünkü yumurta benim iştahımı mı açıyor nedir serbest günümde bi cozutma yaşıyorum.. yumurtadan sonra börülcelerimi buzluktan çıkarıp piyazını yapıcam..ve çorbasını da yapıcam
altıncı günü de o şekilde geçiricem.. 7 gün serbest günümü de planladım.. çavdar ekmeğimle kahvaltı öğlen çavdar ekmeğimle tost ve akşam da mısır ve ton bbalıklı salata ile çavdar ekmeğim.. totalde 4-5 dilim ekmek yemiş oluyorum.. ama kızartınca Gl si düşüyor zaten.. hepsini kızartıp yicem.. yani ben 5 gün 5 kilo diyetini yapıp iki gün montignac a uygun bi şekilde beslenmeyi planladım.. ama bu aşamada hiç tartılmayabilirim.. çünkü gerçekten çok ciddi bi moral bozukluğu oluyor bende.. duygusal açlığım ezelden beri yüksek seviyededir zaten..
bu sefer planıma uyucam.. tartımı birinci kata indirecem ki tartılmayayım.. yani haftaya perşembe sabah tartılıyorum..görmek istediğim rakam 100.. 101 e de razıyım tabiki..
formatladım kafayı.. siz de göreceksiniz formatladığımı..
akşam dedim ki neden olmuyor? sorun ne? düşündüm düşündüm.. geçen haftayı.. 3 gün çok iyi diyet yapmama rağmen meyve gününde meyve almayı unuttuğum için akşam bozmuştum.. ama hiç bozmamışım gibi yumurta günüme devam ettim.. sorun 1! meyve yoksa çık al! bu benim duygusal açlığım için yarattığım bi bahaneydi.. bilinçli bi şekilde unutmadım meyve almayı.. cidden unuttum meyve almadan döndüm eve.. çıkıp alabilirdim ama o afyon sucuğu için bahane ürettim kendime.. yumurta gününün sorunu ferihancım gibi ödem olabilirdi çünkü annem aşırı tuzlu bi yumurta salatası yapmıştı öğlen benim için.. ben ertesi gün fazladan 1 kilo ile uyanınca duygusal açlığım ve serbest gün etkisi birleşip ne bulduysam yememi sağladı ve akşam pişmanlıkla dolu uzun bi uyku sayesinde yürüyüş ve egzersiz de yapmayarak bu döngüyü çok güzel tamamlamış oldum.. aferin bana :mymeka:
sorun birin çözümü bahanelerden kaçmak.. sorun 2 nin çözümü ise serbest günlere de planlı ve ne yiyeceğini bilerek başlamak.. sorun 3 duygusal açlıktı.. yani acıkmadan yemek yeme isteği.. (açken yemek yeme isteğini bastırabilmene rağmen bunu bastırman çok daha çetrefilli bi olay) bunun için de duygusal açlığım yüzünü gösterdiği zaman kitabımın duygusal açlık kısmını okumak.. ve egzersiz için de aynı.. egzersiz yapmam gerekiyor ve fakat ben bahaneler aramaya başladıysam çözüm.. kitabımın egzersiz ile ilgili kısmını okumak..
bir daha da poğaça görmek istemiyorum.. 7 ekmek ha! akannehir yuh! ben bilmeden baya bi halt etmişim.. pastane poğaçası daha yağlı olur hem evdeki gibi de olmaz.. kimbilir kaç ekmek yedim ben o zaman mafoldumben
neyse biraz da çalışayım öptüm hepinizi :gitme:
sizin de işiniz gücünüz yok benimle uğraşıyorsunuz mafoldumben sinir oluyorum kendime.. bak yine sinir oldum :mymeka:
evet yine panik yapmışsın... senaristim peki bir hafta yada on gün lahana yaptıktan sonra ne yapacaksın.. sen ona buna saldırmak yerine adım adım takip ederim diyebiliyorsan yapsana montignaıg diyetini.. çok güzel kilo veriyorlar arkadaşlar hemde uzun süredir.. şimdi senin vücut zaten şaşkın biraz düzene girmesine izin ver...sonuca lahanayla ulaşamazsın sen önce düzenli bir diyet ile başla bir zaman geçsin vücudun dinlensin zamanın az kaldığında en sonlarda yaparsın lahanayı filan...iyice çorba yapacaksın bünyeni ve kilo vermen zaten yok tamamen bitireceksin bu olayı sonrada üğzüleceksin... gel sen iyice oku şu diyete başla hemen girersin zaten düzene... biz de yardım ederiz aeben zaten gönüllü yardımcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?