Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sey ya lahana diyeti yapacaktim degilmi ben?
allahim cok unutkan oldum. ben kalkip lahanami pisireyim lahana ve meyvamiydi ilk gün nasildi yaaaaaa

ii gecler kızlar
nasılsınız
ben iyiyim
ama şu lahana çorbası beni mahfetti
acaip karın ağrısı yaptı
bugün yiyemedim
az sebze yedim bıgün napıcam yaaaaaaaa

çok ümit bağlamıştım lahanaya
3 4 sene önce yapmıştım halbuki hiç de dokunmamıştı
ama bu sen acaip şişlik vekarın ağrısı yaptı
bakalım yarın tekrar deniycem
a e olunn...

tamam bu gün makarna günüm.. dünü unuttum.. sabah yiyemedim tıkanmışım çok tokum bilmiyorumkismile kitabımı da yanıma aldım acıkırsam okurum kaydirigubbakcemile3

yok ablam onları ben serbest günümde yedim.. yumurta günümde yumurta yedim süt bile içmedim yani.. bi tane arada içmiştim süt pardon :kedi:

neyse bitti gitti boshayallersmile

sey bu avatar filminin türkce ismi degisikmi?
burda filmin ismi avatar onun icin sordum

evet AVATAR ablam.. benim AVATAR ım da güzel olmuş cidden.. onu farkedince yazımın rengimi de İndigo dan Navy e çevirdim.. Navy ırkı ya bunlar aklinialirimsmile

bugün izin alamadım müdür vermedi iznimi :gitme:

yarın izinliyim.. bu beş güne başladım.. bir hafta sonra en azından 101 olmazsam bırakıyorum bu diyeti.. tuz kuralına uyamıyorum içimden gelmiyor.. tuzu tamamen bırakmayacağımı bildiğim için bi süreliğine bırakmak yanlış geliyor.. ama zaten az tuz kullanan biriyim..

dün oturdum düşündüm bir hafta ne yiyeceğimi.. ben şimdi bugün maarna yiyorum.. patatesin GI si yüksek diye bu şekilde değiştirdik diğer topikte.. öğlen evde olmadığı için normal makarna yicem.. acıkmazsam gitmeyebilirim eve.. akşam kepekli makarnamı alıp gidicem.. sebze günü benim sabit.. patlıcan salatalık günü de diyebiliriz hatta.. et de balık yicem bu sefer.. bu mevsim hangi balık nasıl yenir ki acep bilmiyorumkismile meyve günü kiraz yumurta gününde de ağzıma yumurta sürmicem hep yoğurt süt.. çünkü yumurta benim iştahımı mı açıyor nedir serbest günümde bi cozutma yaşıyorum.. yumurtadan sonra börülcelerimi buzluktan çıkarıp piyazını yapıcam..ve çorbasını da yapıcam
altıncı günü de o şekilde geçiricem.. 7 gün serbest günümü de planladım.. çavdar ekmeğimle kahvaltı öğlen çavdar ekmeğimle tost ve akşam da mısır ve ton bbalıklı salata ile çavdar ekmeğim.. totalde 4-5 dilim ekmek yemiş oluyorum.. ama kızartınca Gl si düşüyor zaten.. hepsini kızartıp yicem.. yani ben 5 gün 5 kilo diyetini yapıp iki gün montignac a uygun bi şekilde beslenmeyi planladım.. ama bu aşamada hiç tartılmayabilirim.. çünkü gerçekten çok ciddi bi moral bozukluğu oluyor bende.. duygusal açlığım ezelden beri yüksek seviyededir zaten..

bu sefer planıma uyucam.. tartımı birinci kata indirecem ki tartılmayayım.. yani haftaya perşembe sabah tartılıyorum..görmek istediğim rakam 100.. 101 e de razıyım tabiki..

formatladım kafayı.. siz de göreceksiniz formatladığımı..

akşam dedim ki neden olmuyor? sorun ne? düşündüm düşündüm.. geçen haftayı.. 3 gün çok iyi diyet yapmama rağmen meyve gününde meyve almayı unuttuğum için akşam bozmuştum.. ama hiç bozmamışım gibi yumurta günüme devam ettim.. sorun 1! meyve yoksa çık al! bu benim duygusal açlığım için yarattığım bi bahaneydi.. bilinçli bi şekilde unutmadım meyve almayı.. cidden unuttum meyve almadan döndüm eve.. çıkıp alabilirdim ama o afyon sucuğu için bahane ürettim kendime.. yumurta gününün sorunu ferihancım gibi ödem olabilirdi çünkü annem aşırı tuzlu bi yumurta salatası yapmıştı öğlen benim için.. ben ertesi gün fazladan 1 kilo ile uyanınca duygusal açlığım ve serbest gün etkisi birleşip ne bulduysam yememi sağladı ve akşam pişmanlıkla dolu uzun bi uyku sayesinde yürüyüş ve egzersiz de yapmayarak bu döngüyü çok güzel tamamlamış oldum.. aferin bana :mymeka:

sorun birin çözümü bahanelerden kaçmak.. sorun 2 nin çözümü ise serbest günlere de planlı ve ne yiyeceğini bilerek başlamak.. sorun 3 duygusal açlıktı.. yani acıkmadan yemek yeme isteği.. (açken yemek yeme isteğini bastırabilmene rağmen bunu bastırman çok daha çetrefilli bi olay) bunun için de duygusal açlığım yüzünü gösterdiği zaman kitabımın duygusal açlık kısmını okumak.. ve egzersiz için de aynı.. egzersiz yapmam gerekiyor ve fakat ben bahaneler aramaya başladıysam çözüm.. kitabımın egzersiz ile ilgili kısmını okumak..

bir daha da poğaça görmek istemiyorum.. 7 ekmek ha! akannehir yuh! ben bilmeden baya bi halt etmişim.. pastane poğaçası daha yağlı olur hem evdeki gibi de olmaz.. kimbilir kaç ekmek yedim ben o zaman mafoldumben

neyse biraz da çalışayım öptüm hepinizi :gitme:

sizin de işiniz gücünüz yok benimle uğraşıyorsunuz mafoldumben sinir oluyorum kendime.. bak yine sinir oldum :mymeka:

herkese selam,
bu sabah evime geldim kallisim ben de bakarım artık konulara :) gerçi sen bırakmıyorsun bişey maşallah..

çook yorgunum ama dışarda işlerim var

ii gecler kızlar
nasılsınız
ben iyiyim
ama şu lahana çorbası beni mahfetti
acaip karın ağrısı yaptı
bugün yiyemedim
az sebze yedim bıgün napıcam yaaaaaaaa
banucum lahana seni kötü yaptıysa ısrar etmen anlamsız rahatsızlık verecekse kendini kötü hissedeceksen üstüne gitmemelisin ...
bir de şey var bunu yazmak zorundayım.. vakit bulamıyor olabilirsin ama geldiğinde şöyle bir göz atıp başkalarınada yazmalısın ki biz de sana yazacak bir şeyler bulalım.. tek mesaj yazıp kaçıyorsun bizimde yazacak bir şeyimiz olamıyor...

sizin de işiniz gücünüz yok benimle uğraşıyorsunuz mafoldumben sinir oluyorum kendime.. bak yine sinir oldum :mymeka:
bence bu diyet sana uymadı yada sen diyete uyamadın.. makarna günü yapmamalısın yine kilo alacaksın söylemedi deme .. hani bir kaç patates tamam ama bizim gibi kilo sorunu ile uğraşanlar sabahtan akşama dek makarna yiyemezler...bu benim düşüncem tabiki.. haa-a-aa diyete tam anlamıyla uysan belki diyeceğim de mutlaka bir aksaklık oluyor ve yaptıkların boşa gitmiş yediklerinde kilo olmuş hale geliyor vücudunda...
seninle uğraştığımız filan da yok hoşumuza gitmese yazmayız değil misempatiksalakcinni

herkese selam,
bu sabah evime geldim kallisim ben de bakarım artık konulara :) gerçi sen bırakmıyorsun bişey maşallah..

çook yorgunum ama dışarda işlerim var
hoşgeldin bijom...
zaten şu günlerde fazla bakılacak durum oluşmuyor yazın olmaz pek..boshayallersmile yarın sabah sana bırakırımkaydirigubbakcemile3

günaydın takımcık.... buralardayım foto topluyorum yine :)) arada bakarım sabah keyfi yapıcam bu gün :)) işlerimi sonra hallederim...

selammm canım takımım nasılsınız ben iyiyim sabah güzel bir kahvaltı tabağı hazırladım domates salatalık ve peynirle yedim aradan 2,5 saat geçti şimdi azıcık acıkmaya başladım bir elma yyedim gayet güzel başlafım güne inşallah böyle davam eder sizde iyisiniz inşallah neler kaçırdım akşamdan beri bir bakayım öptüm hepinizi .

çok ümit bağlamıştım lahanaya
3 4 sene önce yapmıştım halbuki hiç de dokunmamıştı
ama bu sen acaip şişlik vekarın ağrısı yaptı
bakalım yarın tekrar deniycem
a e olunn...

canım haklısın lahana şişlik yapar tek çözümüde kimyondur yerken üzerine biraz baharat eklersen yine baharatların arasına kimyonda koyarsan şişlik yapmaz karın ağrınıda alır dene istersen madem devam edeceksin kimyonla dene iyi gelir belki bana iyi geliyor çünkü opuyorumnanaktan

canım benim ne güzel işte kendinle ilgili yanlışları doğruları görebiliyorsun önemli olan bu seninle uğraşmıyoruz canım aynı dertten muzdaribiz ve hep birlikte bir amaç için uğraşıyoruz sağlıkla kilo vermek hepimiz uyguladıığımız doğru bildiğimiz yöntemleri yapıyoruz ve paylaşıyoruz bu çok önemli canım tek tavsiyem sana ki sen bunu biliyorsun zaten mesela bugün makarna yiyorsan porsiyonlarını küçük tutarak 3 porsiyon ye aralarda acıkırsanda az az atıştır sadece yine makarna ve kepekli tercih et kepekli yoksada spagetti olandan tercih et canım makarna yağsız tuzsuz olduğunda masum evet ama yinede çokyendiğinde kilo vermede sıkıntı yaşanabilir dikkat et diğer günlerindede aralarda başka şeyler yeme sebzeyse sebzeyle et yediysen etle meyve yediysen meyveyle devam et çünkü farklı bir şey yediğiinde direk vücut depo yapıyor ve bence artık bırak bu diyeti vücudun alışmışta olabilir değişik bir diyet çeşiti yap yada kalori hesabı yapabiliyorsan öyle yap canım inşallah olacak kurtulacağız bu kilolardan hep birlikte kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ben de lahanayı deneyeceğim bundan sonra.. zaten bi 90 olsam ondan sonra montignacla giderim.. ama olamıyorum ki mafoldumben acele kilo vermem gerekmezken bir yılım varken ben kendimi bu hale getirdim.. şimdi kaldı iki ayım 20 kilo vermem lazım hatta 25.. ben paniklemeyeyim de kimler paniklesin.. haziran ayında 20 kilo vermeliyim akannehir bu da mümkün değil tabi.. isveçi mi yapsam? offf! isveçi yapmam kalori hesabı yapmak istemiyorum.. lahana yapıcam ben de sizin gibi.. hatta kaybedecek pek vaktim yok ben yarın lahanaya başlıyorum o zaman.. bugün de makarnayı bıraktım şu andan itibaren biraz önce makarna yedim ama akşama yoğurt yicem sadece.. içine de pul biber dökerim.. bi de tatlı yoğurt yaparım.. ona da tarçın dökerim.. hızlanır metabolizmam.. lahana alayım giderken.. o zaman yarın meyve yiyiorum..

o zaman ben 6 öğün yapayım.. ana öğünlerde çorba ara öğünlerde meyve yiyeyim hem üç kase çorba içmiş olurum..

gazamız mübarek ola..

dur biraz lahana diyetini okuyayım sonra tüm haftamı planlarım..

Allahım inşallah kilo veririm ya :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yine panik yapmışsın... senaristim peki bir hafta yada on gün lahana yaptıktan sonra ne yapacaksın.. sen ona buna saldırmak yerine adım adım takip ederim diyebiliyorsan yapsana montignaıg diyetini.. çok güzel kilo veriyorlar arkadaşlar hemde uzun süredir.. şimdi senin vücut zaten şaşkın biraz düzene girmesine izin ver...sonuca lahanayla ulaşamazsın sen önce düzenli bir diyet ile başla bir zaman geçsin vücudun dinlensin zamanın az kaldığında en sonlarda yaparsın lahanayı filan...iyice çorba yapacaksın bünyeni ve kilo vermen zaten yok tamamen bitireceksin bu olayı sonrada üğzüleceksin... gel sen iyice oku şu diyete başla hemen girersin zaten düzene... biz de yardım ederiz aeben zaten gönüllü yardımcı..

öyle mi diyorsun..

hımm..

bilmiorum kallisim ya.. o zaman ben montignag yapayım.. yanında da lahana çorbasını içeyim sebze çorbası niyetine yani.. belki lahana biraz etkiler bünyemi yağ yakıcı ya..

çok panikledim anlatamam.. haziranda gözle görülür bi kilo veremezsem bu yaz gelmeyin dicem erkek arkadaşıma.. o da temmuzda ailesinin yanına gidecek çünkü bu konuyu açacaktı.. kilo veremezsem istemem mafoldumben kilo verdikten sonra istiyorum beni görsünler çünkü görmediler hiç daha.. ben şişman olduğum için beğenmeyecekler demiyorum ama illaki de bi olumsuzluk olur 100 kiloyum.. 80 olsam neyse.. 80 olsam tamam dicem zaten ama tam randımanlı bi ayım var.. o zaman ben şimdi monti yapayım.. monti topiğine kaçayım.. haziranın son iki haftası lahana yaparım.. bi on gün monti yapayım.. sonra yine montiden devam ederim.. haftada bi kilodan fazla gidiyo mu monti de eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…