- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.821
Geçmiş olsun canım.Kahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem)
Şekersiz çay
Yarım muz
Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.
Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali
Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve
Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe
Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao
Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.
Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması
3 küçük baget ve ayranı anlamadım ben. Neden sadece onu yedin yok muydu birşeyler yoksa sen mi müsait değildin?Sabah kepekli sandiviç
Öğlen 3 küçük baget ayran
Ara kepekli galeta 2 adet
Akşam 1kepce vicdan çorbası
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
35dk spor. Bisiklet kol karın bacak
Sağ bacağım ve sağ kolum kopmuş gibi ağrıyor. Hamlamışım
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi
Yemekhane yemekleri her zaman uygun olmuyor.3 küçük baget ve ayranı anlamadım ben. Neden sadece onu yedin yok muydu birşeyler yoksa sen mi müsait değildin?
İnşallah tatlım.Geçmiş olsun canım umarım bu ilaçlarla çözülür
GöriciizzzzYarin yapayim .Söz
Çok sağol tatlım.Geçmiş olsun canım.
Süpersin süper, aynen devam bebeeemm.Sabah kepekli sandiviç
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi
Kızlar her yerim ağrıyor yatayım da kendime geleyim diyecegim ama sabah ta bu sekilde kalkacağım kesin
Herkese iyi geceler tatlışlar
Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)Bence en güzel özellikleri geldikleri günden itibaren kendilerini ortaya koymaları. Göz ardı etmek mümkün değil. Ben teyze olarak, zamanın, insanların, keşfettikleri ve yapmak istedikleri ile onun kendini şekillendirişini izlerken çok keyif alıyorum. tabiki anne olup o durumu yönetmek fazla mesai ve galiba güç istiyor. Bu nedenle çok büyük bir şey başarıyorsunuz tüm anneler ve harikasınız bence :) ben de teyze olarak fena değilim.ama zaten dünyanın en zor şeyi değil. Fakat inanılmaz keyifli :)
Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek
Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardanKahvaltı
1,5 yumurtadan omlet (aslında çok yapmışım yarısını yarın yiycem)
Şekersiz çay
Yarım muz
Öğle
1 su bardağı sütle pişmiş 1 su bardağından az yulaf ezmesi, içine yarım muz, 1 tatlı kaşığı şeker ilavesiz fıstık ezmesi ve 1 çay kaşığı bal.
Ara
3 galeta
1 büyük kupa yeşil çay
1 dilim şeftali
Ara
Siyah üzüm (1 avuçtan biraz fazla)
Buzlu filtre kahve
Akşam
Vicdan çorbası 5 kepçe
Ara
Spor sonrası 4 parmak yarım yağlı süte 1 çay kaşığı kakao
Kızımın doktora götürdüm yine, ishal ve kusması vardı dünden beri, virütik gibi duruyor dedi. Reflor ve metpamidle döndük. Geçmezse tahlil. Neysem efenim, öğle yemeğim tam randevu saatine denk gelince erken yemek zorunda kaldım o yüzden de akşamüstü 2 ara yaptım kuzular.
Su: 2 lt bitti, daha içerim.
Spor:
60 dk eliptik (30 sabah + 30 akşam)
15 dk ağırlık çalışması
Bir güzel menü de burda, herkes vicdan çorbasına vermiş kendini :)Sabah kepekli sandiviç
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
Dün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyorGünaydın :)
Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)
Umarım bir gün anneligi de yaşarsın canım :)
Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek
Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan
Bir güzel menü de burda, herkes vicdan çorbasına vermiş kendini :)
Sen Umut 6 aylık olana kadar dokunulmazsın bebeyimmmGünaydın :)
Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)
Umarım bir gün anneligi de yaşarsın canım :)
Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan
Bir güzel menü de burda, herkes vicdan çorbasına vermiş kendini :)
Evet tatlım, oğluş 9 da kızım da 10 da uyuyunca babayla beraber kalktılar, bende el mecbur kalktımGünaydın erkencisinfancynancy
HahahaaaaaDün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyor
İnşallah verirsin canım. Spora devam.Günaydın çıtırlar
Bol eksiler olsun. Motivasyon tavan yapsın. Ben spora başladım ya 2 gündür. Bunun arkası gelir. Bu kadar uyuşukluk yetti gari. Fırtına gibi eser şimşek gibi çakarım inşALLAH. (Cumaya fos çıkmasın ALLAH'ım. En az 1kilo vermeyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?