Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım.

Sabah kepekli sandiviç
Öğlen 3 küçük baget ayran
Ara kepekli galeta 2 adet
Akşam 1kepce vicdan çorbası
Ara 1 dilim kavun
3/4 yesil elma
Zerdecalli yoğurt kürü
3lt su
35dk spor. Bisiklet kol karın bacak
Sağ bacağım ve sağ kolum kopmuş gibi ağrıyor. Hamlamışım
100 mekiği zor çektim. 41sn plank. yarım şınav çekeyim dedim ama sağ kol izin vermedi

3 küçük baget ve ayranı anlamadım ben. Neden sadece onu yedin yok muydu birşeyler yoksa sen mi müsait değildin?

Süpersin süper, aynen devam bebeeemm.

Kızlar her yerim ağrıyor yatayım da kendime geleyim diyecegim ama sabah ta bu sekilde kalkacağım kesin
Herkese iyi geceler tatlışlar

Sana da iyi geceler canım.

Bende kaçıyorum, biraz Pinterest te takılır uyurum. O da benim ninnim, baka baka uykum geliyoooo

Hadi herkese iyi geceler, tatlı rüyalaaarrrr

Günaydın :)
Teyzelik de süper bi şey bence, belki annelikten daha keyiflidir :) bir minigin buyuyusune anne kadar stres olmadan keyifle tanık olmak :) ben de yasamak isterdim ama maalesef hiç kardeşim yok :)
Umarım bir gün anneligi de yaşarsın canım :)
Listede olan olmayan herkes yazsın menüsünü, süt veren annelerimiz muaf tabisi de. morordek cim ve @servey cim.
Peee ben yazarsam gruptan atarsınız beni. Of aslında böyle olmamalı, sonucta benim de sağlıklı beslenmem gerek
Güzel menüymüs canım, kızına da geçmiş olsun tekrardan
Bir güzel menü de burda, herkes vicdan çorbasına vermiş kendini :)

Dün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyor

Günaydın çıtırlar
Bol eksiler olsun. Motivasyon tavan yapsın. Ben spora başladım ya 2 gündür. Bunun arkası gelir. Bu kadar uyuşukluk yetti gari. Fırtına gibi eser şimşek gibi çakarım inşALLAH. (Cumaya fos çıkmasın ALLAH'ım. En az 1kilo vermeyim)

Sen Umut 6 aylık olana kadar dokunulmazsın bebeyimmm
Ve teşekkür ederim, benim kız biraz hassas özellikle midesi. Acaba diyorum bağışıklık güçlendirici vitamin takviyesi mi yapsam
@wendigo canım sen bilirsin, bizim doktor pek taraftar değil böyle şeylere, kendi bağışıklığını kendi geliştirsin diyor ama biraz takviye iyi olacak sanki.

Hahahaaaaa

İnşallah verirsin canım. Spora devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…