- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.841
Yeni avatarın çok şirin günaydın ortilerin ortisiGünaydın çıtırlar
Bol eksiler olsun. Motivasyon tavan yapsın. Ben spora başladım ya 2 gündür. Bunun arkası gelir. Bu kadar uyuşukluk yetti gari. Fırtına gibi eser şimşek gibi çakarım inşALLAH. (Cumaya fos çıkmasın ALLAH'ım. En az 1kilo vermeyim)
ben yaptım süt pişiriyorum yoğurt mayalayacağımAaayyyy midem kazınıyooooo. Gidip kahvaltımı yapim. Öpüldünüz
O menim kızım kızımmmYeni avatarın çok şirin günaydın ortilerin ortisi
sayıyla yap canım. Kendine pişirme. Yada YEEE MEEEEbirde üstüne üstlük poğaça yapıcam buguneşim istedi
Kız yeminle tam yazdım aynı Zeynep yanaklar falan diye ay sonrada darılır belki diye sildim şimdi sen yazmışsınO menim kızım kızımmmZeynep'e çok benziyor ortim
Tamam yememsayıyla yap canım. Kendine pişirme. Yada YEEE MEEEE
Valla ben de cok merak ediyorum kaç kiloyum. Tartı yok burda. Merkeze indigimde eczanede falan tartılayım bi fikir verir diyorum ama Umut pasayla ugrasmaktan aklıma gelmiyoralmış da olabilirim homili gırtlak modundayim çünkü
Ona biz sincap diyoruz zaten. Zeynep'in kolajında da vardı. Ama kimse farketmedi o kadar benziyor kiKız yeminle tam yazdım aynı Zeynep yanaklar falan diye ay sonrada darılır belki diye sildim şimdi sen yazmışsın
Afiyet olsun bende 7 otlu çayım soğusun diye bekliyorumOhh mis gibi duble sade Türk kahvemi de yaptım :)
Doğru demiş ablamKendinizi dinlemeyin:
Beyninizde buluttan nem kapan, vesveseli, geveze ve drama seven bir teyze oturuyor. Onu dinlemeyin. He deyin geçin. Müzik açın, kitap okuyun. Su, yatağını bulur efenim! Yarın ne giyeceğinizin planı bile bazen tutmuyor, hayatınızın geri kalanını planlamak nasıl bir ukalalık.! Kendinizi rüzgara bırakın, akıntıya karşı yüzmeyin.
Ne yerseniz yiyin: Asla yediğiniz tavuğun özel hayatında neler yaşadığını öğrenemeyeceksiniz. Ne kadar gezdi dolaştı, ne kadar pinekledi, ne stres yaşadı bilemeyeceksiniz. İçtiğiniz sütün kaynağı olan inek ne yedi, emin olamayacaksınız. Ekmeği, şekeri filan azaltın ama gerisini bırakın dağınık kalsın. İçtiğimiz sütün nereden geldiğiyle ilgili duyduğumuz endişe, sağlığımıza o sütten çok daha fazla zarar veriyor, o noktaya geldik..!
Dünyanın her yeri feci, bir şey kaçırmıyorsunuz: Türkiye’nin çivisi çıktı, gidelim buralardan diyenlere: “Nereye yav, karpuz keseceedik..?” Hakikaten, öncelikle bir düşün, seni neresi istiyor.? O isteyen yeri sen istiyor musun, yani ilginiz karşılıklı mı? Bütün bunlar tamamsa, bir de bak bakalım orası buradan daha mı güvenli? Emin misin? Bence o kadar abartma, dev kararlar verme. Gurbetçilere gurbetin ne demek olduğunu bir danış, dinle. Sonra da çık bir dolaş, vapura bin gez, bir çay iç, açılırsın..
Gülse Birsel
iyi güzel yemişsin de canım yemek nerede salatanın yanına biraz protein sebze koyaydın ya..dünkğ menüm
sabah
1 yumurtadan semiz otlu yumurta
ara 1 elma + 1 kaşık yoğurt
öğle bol yeşillikli salata
ara 1 armut + 1 kaşık yoğurt
akşam bol yeşillikli salata
spor 1 saaat
su 1,5 lt -- su içemeyrm
birde 3 bardak sade nescafe içtim 1 çay kaşığından renk olsun diye yani....
Tabi ki di tatlımGel gelelim diyet konusunda geçirilen mutlu tatlı güzel haftasonu bu hafta benim de fazla tartı kaybı yaşayamamam ile sonuçlanacak sanırımEşim diyor ki olsun sen devam et cuma olmazsa cumartesi düşersin isteğin hedefe. Demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?