- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.861
iyi güzel yemişsin de canım yemek nerede salatanın yanına biraz protein sebze koyaydın ya..
Limon koy suruna 1 çubuk ta tarçın. 1lt. de öyle içtinmi tamamdır
Elini yüksek bir yere koyabiliyorsan öyle yap kaptanım.Gunaydinlar bende özlemi kiskandim sabah 45 dk tempolu yürüdüm bantta
Evde otur otur kg ali yok biraz elim ağrısı aşağıda tutmaktan ama olsun bir yerden başlamak lazim
20dk jessica yapabildim kızlar duşa koşuyorum
Bravo sana. aldığın kiloları ver bir an önce20dk jessica yapabildim kızlar duşa koşuyorum
link varsa versene merka ettim şu jessicayı
Yaa cok tatlılar
-900 cok guzel insallah yarın da aynı çıkarsın :)Dün tartıldım sabah aç akşam tok olarak. Akşam -900 gr dım. Bugün yine tartılacağım ama aç olarak. Aradaki farkı net görmek istiyorum. Birde dr. verdiği ilaç var. Bakalım o nekadar etkili olacak. Cumaya eksi olmak istiyorum. @@moni ensemden. Kendisi bu aralar her ne kadar en az 5 mesaj kuralına uymuyor gibi görünsede o buralarda biliyorum stalk yapıyor
Şekeri bıraktık diye pogaca yiyebilir bu hatunsayıyla yap canım. Kendine pişirme. Yada YEEE MEEEE
Insallah ya daha cok var o günlere gerçi :)o bi ayaklansın yakarsın kilo milo kalmaz :)
Kadında kol kası varsa demek. Hey masallah cok tatlılar yalnız :)
Yaa cok tatlılar
olsa olsa manyak diyeceğim çünkü aynı şeyi ben yapmaya karar versem 1 altımdaki 2 karnımdaki çocuğu ezerdim
olsa olsa manyak diyeceğim çünkü aynı şeyi ben yapmaya karar versem 1 altımdaki 2 karnımdaki çocuğu ezerdim
bugünkü sonuca göre yarın tartımı yanıma alacağım. Kesin kararlıyım-900 cok guzel insallah yarın da aynı çıkarsın :)
Şekeri bıraktık diye pogaca yiyebilir bu hatun
Insallah ya daha cok var o günlere gerçi :)
Aşkolsun yaa... niye öyle düşünüyorsun. İçinde can taşımak ne kadar güzel birşey oysa...biz böyle olamıyoruz ama maalesef yabenim kollar, popo, sırt hepsi alıyo bezelye yutmuş solucan gibi olamıyom maalesef
Ben de muhtemelen öküz gibi olurum o yüzden 64e düşmeden hamile olmak istemiyorum zaten uzun bi süre düşünmüyorum da 64 de bahanesibiz böyle olamıyoruz ama maalesef yabenim kollar, popo, sırt hepsi alıyo bezelye yutmuş solucan gibi olamıyom maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?