Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyor

bence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....

Eşin doğru söylemiş. Paylaştığın yazı da çok hoşuma gitti canım.

sarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyor
Umut yer çekimi etkisini artırıyor aşağı doğru çekerek
bence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....
5 sene de çok mu ne :))
Ya emzirme danışmanları cocuk ihtiyacı bitince emmeyi bırakacaktır diyor ammaaaa ne kadar doğrudur bilemiyorum :)) teorideki çoğu şeyin pratikte işlemediğini öğrendim :)

Bildirim için tartılman gerekiyor ama
Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!

Ahahahah en son fancynancy kafasıysa o iyi

Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde
Eh tabi bu çetrefilli yolda bir süre ilerleyince üstüne bi daha ilerleyince bir yerlerde sigortalar yanıyor tabi bak servey hepten yaktı devreleri Elacığımız sağolsun.

şimdi nasıl hissediyorsun kendini?

Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der. Totomdan ter akıyor emzirme odalarına taşınıp gelmekten. Polonezköy deydik geçen pazar, tabii ki Mert beyin damarı tuttu, gittim bi köşeye kısmen de örttüm üzerimizi emzirdim. Yani dedim ki eziyeti bana, sana ne oluyor? Bırak emsin çocuk, ben emzirmek istiyorum, gerekirse tatilde de odaya gider emziririm dedim. Bana da spor olur günde 25 defa git gel ay napiyim büyük baskı altındayım

Dip not: Mert üstünü örttürmüyor emerken illa etrafına bakacak, deli ediyor beni.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…