- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.901
sarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyorEvliliğinin ilk haftasında bari deme kız
Siz de gezin tozun madem, tatile gidin vakit buldukça :) bak ararsın bu günleri
Memeler sarkmamıștır o zaman iyi yönünden bakalım
Aynen ya eninde sonunda bırakacaklar ve toplam yaşam süresini göz önüne aldığımızda emdikleri süre ne kadar az aslında. O yüzden emzirin gitsin özellikle senfancynancy
Evliliğinin ilk haftasında bari deme kız
Aynen ya eninde sonunda bırakacaklar ve toplam yaşam süresini göz önüne aldığımızda emdikleri süre ne kadar az aslında. O yüzden emzirin gitsin özellikle senfancynancy
Bildirim için tartılman gerekiyor amaBeni tarti almaktan vazgecirecek bir yazı.
Eşin doğru söylemiş. Paylaştığın yazı da çok hoşuma gitti canım.Gel gelelim diyet konusunda geçirilen mutlu tatlı güzel haftasonu bu hafta benim de fazla tartı kaybı yaşayamamam ile sonuçlanacak sanırımEşim diyor ki olsun sen devam et cuma olmazsa cumartesi düşersin isteğin hedefe. Demi ama
Umut yer çekimi etkisini artırıyor aşağı doğru çekereksarkma yerçekimi etkisiyle oluyor tatlım. sadece emmekten değil. Birde kilo alıp verince maalesef sarkıyor
5 sene de çok mu ne :))bence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....
valla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra öncemorordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!Bildirim için tartılman gerekiyor ama
Ahahahah en sonfancynancy kafasıysa o iyi
Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde
Zorlandım özlemcim ama biter sen başlamak lazimdiNe guzel sporlar yapilmis.
toplight Kaptan'ım seni ayrica tebrik ediyorum elinin agrisina ragmen 45 dk kosu bandini kullanmissin.
Ozlem bu kadar spora nasıl kilo veremiyor ya da incelemiyorsun gerçekten aklım almıyor yaaaBende 28 dk jillian,7 dk eliptik ve 1 saat 10 dakikada yüzdüm.
şimdi nasıl hissediyorsun kendini?Zaten artık burası icin istiyorum canım bende sizinle beraber bildirimde bulunmak istiyorum ama liste fobisi oldu bende.Listeye girdigimde hep sabit yada arti rakam gorecekmisim gibi hissediyorum. Hep bu ölcülerde ve bu kiloda kalacagim sanki!!
Dikkat et eline olmadi parca parcada yapabilirsin.Agrı hissettiginde ara verip sonra devam edebilirsin.Zorlandım özlemcim ama biter sen başlamak lazimdi
Ah bir bilsem.Ozlem bu kadar spora nasıl kilo veremiyor ya da incelemiyorsun gerçekten aklım almıyor yaaa
Şu an yine oyle hissediyorum.şimdi nasıl hissediyorsun kendini?
yok canım kullanmıyom ama spor yy yaparken olabilirDikkat et eline olmadi parca parcada yapabilirsin.Agrı hissettiginde ara verip sonra devam edebilirsin.
Kol askılıgı kullanıyormusun?
Dün onun tartışmasını yaptık eşimle. O tatile kadar bıraktır istemiyorum tatilde emmesini diyor. Niye diyorum, öyle açıyor örtüsünü mörtüsünü, odaya gidip emzirirsin diyor. Hani adamı duyanda diyecek ki demek kadın edepsiz ayol her yerde çıkarıveriyor menesini emzriyor der.Evliliğinin ilk haftasında bari deme kız
Tabi tabi, sen emzirirsin artık ilkokula kadarbence de 5 sene emzirin yaa çocuk bıkaana kadar emsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?