Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aşkolsun yaa... niye öyle düşünüyorsun. İçinde can taşımak ne kadar güzel birşey oysa...

3. aydan 8. aya kadar süperdi ama ilk aylar ve son ayı almayım mümkünse. davul gibi şişmiştim ya. ne ödem vardı ah bende ayaklarım somun ekmek gibiydi resmen.

bu öle ha deyince olacak iş değil ördekcim baksana, eskiden beridir platesçi yada spor hocasıdır muhtemelen hatun.
Tabi canım iyi geliştirmiş işte kaslarını yoksa öyle nasıl duracak
Yaş 25 en geç 28 de doğurmam lazım
25te evlencem dedim 25 olunca evlendim 28de doğurcam diom kesin 28de doğururum
Aynı ben
25te evlendim 28de doğurdum ben de ama kendime hiç öyle sözler vermiyordum, takdir-i ilahi benimkisi

Tabi canım iyi geliştirmiş işte kaslarını yoksa öyle nasıl duracak

Aynı ben
25te evlendim 28de doğurdum ben de ama kendime hiç öyle sözler vermiyordum, takdir-i ilahi benimkisi
İdolumsun mördak gerçi seni gördükçe acaba çocuksuz hayat nasıl olur diye düşünmüyor değilim

İdolumsun mördak gerçi seni gördükçe acaba çocuksuz hayat nasıl olur diye düşünmüyor değilim
Iste 3 yıl yaşayıp göreceksin çocuksuz hayatı, sonra sıkılıp ya bi çocuk mu yapsak diyeceksiniz, sonra da ömür billah sıkılmazsınız
Saka bi yana vakti gelince olsun insallah, ilk günlerin stresi geciyormus ya da alıştım mı demeliyim, simdilerde daha iyiyim :) daha da iyi olacak diye umuyorum :)
valla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra önce morordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
Ahah evrim aşamaları adeta

valla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra önce morordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
Ahahahah en son fancynancy kafasıysa o iyi
Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde

Ne korkutuyorsun kızı? yok canım öyle şeyler. 2si de kuzu kuzu büyüdüler. oğlan 4 ay zor emdi. kız ağzına sürmedi 2 ay zor sağdım. Çok şükür ikiside sağlıklı ama sen emzirmek için çabala bırak bir mördak morordek ol yada servey yada fancynancy sonunda bırakıyorlar. evlenene kadar memede kalan olmamaş. ben duymadım

Ahahah bizim akrabalardan olabilir misin sen acaba sürekli çocuk iyidir güzeldiri ogutluyorlar hemen pirtlatayim istiyorlar

DİYET YAPARKEN KİLO TAKILMALARI NEDEN OLUR?
Sürekli aynı diyetle aynı kaloriyle beslenince bazal metabolizma yavaşlar. Bazal metabolizmayı beyinde hipotalamus adı verilen bölüm düzenlemektedir. Hipotalamus bu düzenlemeyi öncelikle günlük aldığımız kaloriye göre yapar. Hep aynı kaloriyi alıyorsak, yaktığımız kaloriyi buna eşitlemek için uğraşır. Diyet yapmaya başlayınca daha önce bahsettiğimiz gibi bir kalori açığı yakalarız, eksi kalori hanesinde biriken kaloriler 7000 kalori olunca 1 kilo veririz.

Ancak aynı diyete devam ederken hipotalamus harcanan kaloriyi aldığımız ile eşitler ve bir süre sonra yaktığımız-aldığımız kaloriler eşit hale gelince eksi kalori hanesinde puan toplayamaz hale geliriz. Bu süreçte ara ara diyeti bozdukça artı kalori hanesine puan atmaya başlarız ve burada toplanan kaloriler 7000 kalori olunca bir kilo alırız. Yani diyet yaparken kilo almaya başlarız. 'Su içsem yarıyor' aşaması genellikle bu aşamadır. Tabii yarayan su değil ara ara bozmaların getirdiği kalori birikimidir.

TAKILDIĞIMIZ KİLOLARDAN NASIL KURTULURUZ?
Bu süreci geciktirmenin ya da düzeltmenin birinci yolu düzenli spor yapmaktır. Spor yapmak metabolizmanın yavaşlamasını önler. Ayrıca diyet mutlaka diyet uzmanı eşliğinde profesyonel bir düzenleme ile yapılmalıdır. Diyet uzmanı diyet sırasında kişinin metabolik cevabına göre diyeti değiştirir, kalorinin vücuda giriş şeklini değiştirir ve hipotalamusun diyete uyum sağlayacak şekilde metabolizmayı yavaşlatmasını önler ya da geciktirir. Ayrıca kontrollü diyet yapmanın, diyeti bozma sıklığını azalttığı da gösterilmiştir.
SPORUN SÜRESİ NE OLMALI?
Herkesin spor ihtiyacı farklıdır. Hiç spor yapmayan bir kişi yürüyüş yaparak spora başlayabilir. Gün aşırı 30-60 dakikalık yürüyüş son derece faydalı olabilir. Zaten düzenli spor yapmakta olan bir kişi metabolizmayı daha da hızlandırma ihtiyacı duyarsa yağ yakıcı egzersiz yapması gerekir (step, aerobic, koşu vb..)
Sporun yaşam biçimi haline gelmesini öneriyoruz, eğer yaşam biçimi haline gelmeyecekse kilo vermek istediğiniz dönemde faydası olur, ancak sporu bırakınca metabolizma üzerindeki etkisi kaybolur. Diyelim 10 kilo vermeniz gerekiyor, 3 aylık süre içinde her gün iki saat spor yaptınız ve günlük enerjinizi artırdınız. İstediğiniz kiloya indikten sonra sporu tamamen bırakırsanız, harcanan kalori azaldığı için metabolizmada hemen kalori fazlası meydana gelir ve kiloların en azından bir kısmını geri alırsınız.

Yağ yakıcı egzersiz için gün aşırı yine haftada üç gün yaklaşık 40-50 dakika spor yapmalı. Ancak yağ yakabilmek için bu sürenin en az 20 dakikasında kalp hızının 120’ye çıkması gerekiyor. Step, koşu, aerobik, düzenli yürüyüş yapan kişide metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırmak mümkün olabiliyor.

Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde
Evliliğinin ilk haftasında bari deme kız
Siz de gezin tozun madem, tatile gidin vakit buldukça :) bak ararsın bu günleri
Memeler sarkmamıștır o zaman iyi yönünden bakalım
Aynen ya eninde sonunda bırakacaklar ve toplam yaşam süresini göz önüne aldığımızda emdikleri süre ne kadar az aslında. O yüzden emzirin gitsin özellikle sen fancynancy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…