- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.881
Aşkolsun yaa... niye öyle düşünüyorsun. İçinde can taşımak ne kadar güzel birşey oysa...
Ben de muhtemelen öküz gibi olurum o yüzden 64e düşmeden hamile olmak istemiyorum zaten uzun bi süre düşünmüyorum da 64 de bahanesi
Yaş 25 en geç 28 de doğurmam lazımkız daha 10 günlük evlisin, keyfini çıkar ne çocuğu. yaş kaçtı kuzucum??
Yaş 25 en geç 28 de doğurmam lazım
25te evlencem dedim 25 olunca evlendim 28de doğurcam diom kesin 28de doğururum
Tabi canım iyi geliştirmiş işte kaslarını yoksa öyle nasıl duracakbu öle ha deyince olacak iş değil ördekcim baksana, eskiden beridir platesçi yada spor hocasıdır muhtemelen hatun.
Aynı benYaş 25 en geç 28 de doğurmam lazım
25te evlencem dedim 25 olunca evlendim 28de doğurcam diom kesin 28de doğururum
İdolumsun mördakTabi canım iyi geliştirmiş işte kaslarını yoksa öyle nasıl duracak
Aynı ben
25te evlendim 28de doğurdum ben deama kendime hiç öyle sözler vermiyordum, takdir-i ilahi benimkisi
İdolumsun mördakgerçi seni gördükçe acaba çocuksuz hayat nasıl olur diye düşünmüyor değilim
Iste 3 yıl yaşayıp göreceksin çocuksuz hayatı, sonra sıkılıp ya bi çocuk mu yapsak diyeceksiniz, sonra da ömür billah sıkılmazsınızİdolumsun mördakgerçi seni gördükçe acaba çocuksuz hayat nasıl olur diye düşünmüyor değilim
Ahah evrim aşamaları adetavalla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra öncemorordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
önce vücut 64e alışsın. 2 yılda alışıyordu sanırım. Umarım daha önce alışırBen de muhtemelen öküz gibi olurum o yüzden 64e düşmeden hamile olmak istemiyorum zaten uzun bi süre düşünmüyorum da 64 de bahanesi
Ahahahah en sonvalla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra öncemorordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
Ben şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirdeIste 3 yıl yaşayıp göreceksin çocuksuz hayatı, sonra sıkılıp ya bi çocuk mu yapsak diyeceksiniz, sonra da ömür billah sıkılmazsınız
Saka bi yana vakti gelince olsun insallah, ilk günlerin stresi geciyormus ya da alıştım mı demeliyim, simdilerde daha iyiyim :) daha da iyi olacak diye umuyorum :)
Ahah evrim aşamaları adeta
Benimki çabuk alışsın lütfen lütfenönce vücut 64e alışsın. 2 yılda alışıyordu sanırım. Umarım daha önce alışır
Ne korkutuyorsun kızı? yok canım öyle şeyler. 2si de kuzu kuzu büyüdüler. oğlan 4 ay zor emdi. kız ağzına sürmedi 2 ay zor sağdım. Çok şükür ikiside sağlıklı ama sen emzirmek için çabala bırak bir mördakvalla ördekten iyisi şamda kayısı, doğduktan sonra öncemorordek sonra servey sonra da fancynancy olcaksın. kaçış yok işte.
Ahahah bizim akrabalardan olabilir misin sen acabaNe korkutuyorsun kızı? yok canım öyle şeyler. 2si de kuzu kuzu büyüdüler. oğlan 4 ay zor emdi. kız ağzına sürmedi 2 ay zor sağdım. Çok şükür ikiside sağlıklı ama sen emzirmek için çabala bırak bir mördakmorordek ol yada servey yada fancynancy sonunda bırakıyorlar. evlenene kadar memede kalan olmamaş. ben duymadım
o kadar da değil cnm. Biraz bekle acele etmeAhahah bizim akrabalardan olabilir misin sen acabasürekli çocuk iyidir güzeldiri ogutluyorlar hemen pirtlatayim istiyorlar
Evliliğinin ilk haftasında bari deme kızBen şimdiden sıkıldım 20 yıllık evli gibiyiz ama cocuk değil başka bişey istiyorum aktivite yok balikesirde
Memeler sarkmamıștır o zaman iyi yönünden bakalımNe korkutuyorsun kızı? yok canım öyle şeyler. 2si de kuzu kuzu büyüdüler. oğlan 4 ay zor emdi. kız ağzına sürmedi 2 ay zor sağdım. Çok şükür ikiside sağlıklı ama sen emzirmek için çabala bırak bir mördakmorordek ol yada servey yada fancynancy sonunda bırakıyorlar. evlenene kadar memede kalan olmamaş. ben duymadım
Beni tarti almaktan vazgecirecek bir yazı.Bir yazı daha sürekli tartılanlar için gelsin
http://www.milliyet.com.tr/kilo-vermek-istiyorsaniz-tartilmayin-pembenar-yazardetay-yasam-1490307/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?