- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #254.941
Evet anlayamazlar :) sen kimseyi dinleme, kendine ve mertos'a göre takıl kuzum :)Evet ya her işi çok biliyorlar, her şeye söyleyecek sözleri varçok arıza çıkarırsa tekrar düşünürüm tabi mecburen ama bende istiyorum emzirmeyi. Anneyle çocuk arasındaki garip bir bağ, adam anlamaz tabi
Şimdi biz bu poğaçaya bakıp kilo alıyoruz öyle mi :)Eline sağlık nilgüş Harika görünüyor
Siz bakmaktan kilo alıyorsanız ben ne yapayım o zamanŞimdi biz bu poğaçaya bakıp kilo alıyoruz öyle mi :)
Şimdi biz bu poğaçaya bakıp kilo alıyoruz öyle mi :)
Ne kadar doğru bir tespitİştahla yenen diyet yemeği bile kilo aldırıyor insana ya
Zayıf olanlara bak zorla yiyorlar çoğu zaman.
68,8 mi 10 kilomu verdinSelam kızlar
Sabah kalktım Nilgün ün huyu bana geçmiş, hemen gittim tartıldım. Bir de ne göreyim ? 68,8.. geçen Cuma'ya göre +1.. tabii hemen ne yesem diye düşündüm. Kek mi yesem, börek mi yesem, yoksa açtıktan mı ölsem :) önce öğlene kadar bunalıma girdim. ya ben matematik bilmiyorum ya bünye kafayı yedi diye.. sonra diyetisyenimle konuştum. Öncelikle sporu azalt , Kas alıyor olabilirsin ve bu da tartıya + yansıyor olabilir dedi. Bence bu gayet güzel birşey ama seni şu an mutsuz ediyor diye de ekledi.,gerçekten çok haklı hiç mutlu değilim :) Şimdi spora 3 gün 45 dakika olacak şekilde devam edeceğim. O nedenle bugün spor yapmadım. Pazartesi günü durum değişmezse 3 günlük metabolizma hızlandırıcı diyet verecek ve onu yapacağım. Menümü de birazdan yazarım şimdi börek yapıyorum :)
Ahaha hayaller 68,8 hayatlar 76,8.. hiç de benzemiyor ama nasıl yazmışım öyle :)68,8 mi 10 kilomu verdin
Hahahaaa, tam senin kafa nilgüş
Bugünde tarhana güzeli olmuşuzMenum
Sabah 2yumurta 1 domates 1 salatalik yogurt
Ara Yesil cay
Öglen 1kase tarhana corbasi yogurt salata
Ara Yesil cay
Aksam 1 kase tarhana corbasi salata
Su 3 litre
Spor 1 saat bisiklet
Evet anlayamazlar :) sen kimseyi dinleme, kendine ve mertos'a göre takıl kuzum :)
Senin kadar yüzsem akşama yemek bile yemeden uyurum herhaldeMenüm;
08:00
1 kase sütlac + 1 t.kahvesi
13:00
2 h.yumurta
1 kupa sutlu filtre kahve
1 salatalık
15:00
Yarım tarcınlı yesil elma
18:00
2 wasa üzerine süzme peynir
4 incir
3 L su
1 yesil cay
3 t.kahvesi
Spor;
28 dk jillian 1/5
7 dk eliptik
2 saat yüzme ve suyun icinde kol,sırt,bacak,gobis ve esneme hareketleri
(Sabah 1 saat 10 dk hep yuzdum..
az oncede 50 dk yuzdum ama agirligi hareketlere verdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?