Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En güzeli bir gun yapıp bir gun dinlenmek çünkü dinlenirken yapılanıyormuş kaslar diyetisyenler bile öyle veriyor yürüyüşleri

Kız korkumdan tartılmadım bile
Hrp stre hep stres bırakacağım bu işleri
Tamam da temiz bir sayfa açacaksın ya başlangıç kilona ne yazacaksın. Tartılmayı bırak cuma pazartesi tartıl kalan günler gerçekten tartılma. Kendi kendini sen baltalıyorsun. Yoksa süper verdiğin zamanları da biliyoruz yani :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine ....Aminnn

Ben Sibelden eve dönebildim ama Ayşe kim bilir nerelerdedir
Evde bu sabah aç karnına 96.9 çıktım ama Sibelde boş bulunup tartı öncesi az da olsa su içince 97.2 çıktım
400 kg kilodan, 1.6 kg yağdan kilo vermişim ve 1.4 kg da ödem varmış
Kilodan az gitmiş olsada ben sonuçtan gayet memnunum inşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar vermiş olurum azimle ve kaçamaksız devam

Belki 95lerde biraz takılma olabilir dedi Sibel ama onada takılmıyorum çünkü farklı beslenerek o dirençi de kırarız eğer öyle bir durum olursa dedi

Canım çok çok geçmiş olsun Kaşımadığı sürece hiç leke kalmaz benim iki kızda su çiçeği oldu ( büyükte aşı vardı ufağında gerek yok nasılsa geçiricek demişti aile hekimimiz ve hakikaten ikiside biri aşı olmasına rağmen aynı şekilde geçirdiler )
Eminim doktor zaten kaşınmasını önleyen losyondan yazacaktır o baya rahatlatır kuzunu
Umarım hafif atlatır

Ay evet o tartılma işini acil bırakmam lazım

kızlar teşekkür ederim ilginiz için. bırakın spor yapmayı kolumu kıpırtadasım yok. spordan soğutan bişey yok aslında. sadece çok ama çok üşengecim. tek sıkıntı üşengeçlik
Bende de üşengeçlik vardır ama şu var spor yaptıkça hafifliyorsun, hafifledikçe hareketleniyor daha çok yapmak istiyorsun.
Sadece diyetle kilo vermek mümkün oluyor ama sarkmalar ve daha biçimli bir vucut için, daha da önemlisi sağlık için spor şart. Yürüyüş yap dans et, başlangıçta süreleri kısa tut.. Aklıma gelenler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…