- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.121
Valla öyle oldun, emeğinle bu ünvanı hakkettiğini düşünüyorum :))))dış işleri bakanı mıymışım :)
Bir de protein diyetinden sorumlu devlet bakanı olabilirsin bence :)dış işleri bakanı mıymışım :)
evet valla napıyosanız yapınDolaptaki dondurmayı bugün kaşıkladın kaşıkladın, bir daha haftaya cumaya kadar yok mu dedin sen şimdi :)
En güzeli bir gun yapıp bir gun dinlenmek çünkü dinlenirken yapılanıyormuş kaslar diyetisyenler bile öyle veriyor yürüyüşleriBugünkü menüm ;
Uyanınca ; 1 bardak ceviz suyu ve ceviz
Sabah ; 2 kepek ekmeği 2 dilim Light kaşar ile tost, 7 zeytin, salatalık, kırmızı biber
Ara ; 3 badem,1 dilim yeşil elma tarçınlı
Öğlen ; 4 kaşık Müsli, crranbery, tarçın, 1 bardak muzlu soya sütü
Ara ; kefir +3 fındık
Ara ;çilek aromalı soda
Akşam ; 4 kaşık yoğurt, 5 kaşık kabak, 1 tatlı kaşığı keten tohumu.
Ara ; Yeşilçay
3/4 litre su
-40 dakika yoga
-Spor düşünüyorum 45 dakika kadar ama bakalım
yok bugünü yarını yemicez işte.Kırılsın gıııııne yiyecekseniz yiyin bugün öyle pazardı, salıydı, canım çektiydi yok
Tamam da temiz bir sayfa açacaksın ya başlangıç kilona ne yazacaksın. Tartılmayı bırak cuma pazartesi tartıl kalan günler gerçekten tartılma. Kendi kendini sen baltalıyorsun. Yoksa süper verdiğin zamanları da biliyoruz yani :)Kız korkumdan tartılmadım bile
Hrp stre hep stres bırakacağım bu işleri
başarırsın başarırsın hiçbişiyyy imkansız değil canım. şimdi evinde egzersiz aleti var mı? koşu bandı eliptik veya türevleri?kızlar bu arada ulaşmak istediğim kilo 65
şuanlık bayrama kadar 8 kg verirsem çok mutlu olurum. ay inşallah başarırım
Anaaaa benim dolapta da magnumlar ve orman meyveli dondurma var. Niye hatırlattın şimdi bugün hepsini mi yiyeyim şimdiDolaptaki dondurmayı bugün kaşıkladın kaşıkladın, bir daha haftaya cumaya kadar yok mu dedin sen şimdi :)
KesinlikleeeeeeBir de protein diyetinden sorumlu devlet bakanı olabilirsin bence :)
Selam kızlar deneyimli anneler çocuğu su çiçeği çıkaran varsa bşr yardım etsenize kızım su çiçeği çıkardı ya dün başladı bugün de artıyor doktora gidecez bugün ama leke kalır korkusuyla yaşıyorum şu an rahatsız değil ama daha tam başlamadı yapmam gereken bişey var mı gözünün içinde çıkarsa diye korkuyorum ya
bende artık öyle yapmayı düşünüyorum ya, 3 makina ütü birikti spor yapmaya vakit ayırcam diyeeeeeEn güzeli bir gun yapıp bir gun dinlenmek çünkü dinlenirken yapılanıyormuş kaslar diyetisyenler bile öyle veriyor yürüyüşleri
Ay evet o tartılma işini acil bırakmam lazımTamam da temiz bir sayfa açacaksın ya başlangıç kilona ne yazacaksın. Tartılmayı bırak cuma pazartesi tartıl kalan günler gerçekten tartılma. Kendi kendini sen baltalıyorsun. Yoksa süper verdiğin zamanları da biliyoruz yani :)
Bende de üşengeçlik vardır ama şu var spor yaptıkça hafifliyorsun, hafifledikçe hareketleniyor daha çok yapmak istiyorsun.kızlar teşekkür ederim ilginiz için. bırakın spor yapmayı kolumu kıpırtadasım yok. spordan soğutan bişey yok aslında. sadece çok ama çok üşengecim. tek sıkıntı üşengeçlik
Ex exxx ortimm sözde ortim artık benimle ilgilenmeyen ortim.
aman yok canım çekti de denmesin diye diyorum. isteyen bugün abartmadan tabi yesin bişiyler diye dedim, valla gözümüzün yaşına bakılmıycak, yapılan kaçamak kadar ceza heraket kesicez ona göreeeeeyok bugünü yarını yemicez işte.
HahahaAnaaaa benim dolapta da magnumlar ve orman meyveli dondurma var. Niye hatırlattın şimdi bugün hepsini mi yiyeyim şimdi
İstemek başarmanın yarısıdır derler, yolu yarılamışsın bence :)kızlar bu arada ulaşmak istediğim kilo 65
şuanlık bayrama kadar 8 kg verirsem çok mutlu olurum. ay inşallah başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?