Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Feyzosum yemek evde ciktiysa soyle kabak yemegi yapsinlar,semizotu yapsinlar.patatessiz turlu yapsinlar.. 6kasik degil mesele patates tuketme bence bi sure.. yani ben oyle yaptim cok faydasini gordum bebisim..
Ayrica kahvaltiya yagdir domatea salatalik yesillik ne varsa.doyur guzelce karnini
Gelelim en onemli yere?? Bugun bi planin mi vardi canim. 100 zip ne allasenn.. kış aylarinda miyiz,at kendini disari tak kulakligi yürü uzun uzun.. zipzip kabul etmiyorum spor olarak ona gore. O mekiklere plank da ekle ben yapiyom sen de yap bebisim
Valla saldım baya ya aarda dikkat ediyorum ama çok yalnız kalıyorum çarşamba ise başlayacağım o zaman düzenim oturur inşallah
Sal bakalim sal,sonra listeye girmeye aglarsin kedi gibi miyav miyav kapilarda..
Kizz ne eziyetlerle verdin hatirlasana onlari ne saliyonnn???
Ayy bak yolasim geliyo. Hem saliyo hem soyluyo.. basla spora taze gelin,eniste yaptigin pilava bakiyo olabilir ama ben yaptigin spora bakicam ona gore

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
Çeri - salatalık bolca
Kırmızı biber
Çay
Siyah üzüm

Öğle
Fırında karnıyarık
2 bardak ayran

Akşam
1 lahmacun
1 haşlanmış içli köfte
2 yk humus
2 çatal pilav (çok güzel göründü gözüme dayanamadım )
1 bardak zero

Su: 2 lt, aralarda da 3 maden suyu içtim.
Spor: 48 dk Leslie burn body fat, 15 dk 2şer kg ağırlıkla kol çalışması. Daha bitmedi, yapınca eklicem. Karın ve iç bacak çalışcam daha bebeler bir uyusa.

Yazayim menuyu de.
Sabah yooohhh cunku sabah uyanip kitap okumaya daldim sonra is derken bayaa gec yedim
13.30 da
2yumurtayla 2kasik kiyma kiymali yumurta
Buyukcene bi marul salatalik salatasi
Peynir 5zeytin yarim dl tam bugday ekmegi
Yagsiz tavada 7-8tane ince biber döndurdum
Ara
Cay detoks suyu

Akşamüstü
1tabak kabak yemegi 3kasik yogurt

Su 3lt gecti
Spor 30dk bacak antremani
1saat yuruyus..

Bi de kizlar ben bi haftadir filan dustan sonra kese yapiyorum,hergun degil ama haftada 3-4 yapmaya calisiyorum. Bazen cok yorgun oluyorum dustan sonra. Ama sanki bi faydasi oluyo gibi. Daha yapip bildiricem size ama firsati olan varsa yapsin bana iyi geliyo

Sıkılaşma bakımından m diyorsun tatlım? Bende onu okudum bir yerlerde. Hatta kabak lifi ile masaj yaparak keselenin yazıyordu. Şu iç bacak yağları nasıl eritilir diye ararttırdığımda denk gelmişti. Benim küçük canavar ben banyoya girdiğinde kıyameti kopardığı için uykusuna denk geitirip yapmayı düşünüyordum. Sonuçları yaz bize madem şekerim.

Kizim in da ayağının altında var kuzum ya bir iyileşseydi

Ben yapmıştım canım hatta bu ara tekrar başlayacağım çok faydası var selülitlere özellikle ben spora başlamadan bir karışım yapmıştım yağ biberiye yağı çok etkili onu sürüp streçle sarıyordum çok ama çok etkili sonra da kese yapıyordum çok işe yarıyor tabi çocukla zor oluyor banyo falan onları yapmaya fırsat YÖK artık benim için ama belki işine yarar :)

Aynı dertten muzdaribiz tatlım benim kız 4,5 oğlan da 1,5 yaşında. dığru dizgün yapamıyorum hiçbir şeyi. Artık elinden geldiğince yapmaya çalışırım. Senin o karışım da be vardı, yazayım bir kenara lazım olur ilerde :))

Kizim in da ayağının altında var kuzum ya bir iyileşseydi
Bu arada tekrar geçmiş olsun, bende çiçek geçirmedim, kızkardeşim geçirmişti ama çok küçüktüm bende çok hatırlamıyorum. Sadece gabim her tarafı bembeyaz hayalet gibi geziyordu artık ilaç mıydı kurusun diye pudra mıydı hiç ama hiç bilmiyorum. Ama iz falan kalmadı çok şükür. Sizde inşallah bir an önce atlatırsınız, geçip gider.

Eveeettt sporuma squatgirl eşliğinde 24 dk iç bacak çalışması ve 8 dk karın çalışması ekledim. Çocuklar olmadığı için klimayı da açabildim rahat rahat püfür püfür yaptım egzersizlerimi. Gün aşırı yapmaya karar vermiştim sporlarımı ama karnımı toparlamak için her gün yapacağın galiba. İç bacağı da mı çalışsam hazır elim değmişken her gün :)))) ne dersiniz kızlar?

İnan ki hatırlamıyorum ama netten bulmuştum tek başına biberiye bile yeterli çünkü biberiye yağı yağ yakma özelliği varmış

Kızım da öyle şu an ilaç sürüyorum hergün daha da artıyor bugün daha da fazla ateşi de çıkmış bakalım böyle böyle büyüyorlarmış demek ki anne olunca anlarsın lafını yaşıyorum şu an :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…