- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.401
hayırlı olsun :)içine sindiyse ne güzelMerhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/Bugün menü paylaşmasam daha iyi, saçma sapan geçiyor..ama kural kuraldır :)
Sabah : 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilimin light kaşar ile tost, 5 zeytin
Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve
Öğlen ; 2 dilim peksimet,6 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt
Ara : şekersiz sütsüz, kafeinsiz kahve
Ara ; şekerli sütlü Türk kahvesi ( hiç damak zevkime göre değil ama misafirlikteyim maalesef)
Akşam yemeği saati bence geçti. Eve gidiş saatime göre yoğurt çiya tohumu olabilir,ya da birşey yiyemeyebilirim. Burada bir ara daha yapabilirim. Ama şimdilik bu kadar :)
-1,5 litre su. Devamı gelir
-spor günüm.eve erken gidersem yapacağım. Yazarım ilerleyen saatlerde
Ben de bilemedim yazmasamıydım acaba :)menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/
İstediğin gibiyse ne güzel.. güle güle oturun canım :)Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
doydun mu peki ? sürekli bu şekilde mi besleniyorsun yoksa kilo vermen durdu da diyetini mi kısa süreliğine değiştirdin ?
Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Hayırlı olsun canımcım çok sevindimMerhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Sağol kaptanımEvine hoşgeldin canım
Kızlar hafta sonu bahcedeydik yorulduk geldik iş yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor iste
Hayırlı olsun kolay gelsinMerhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Hmm bana taş gelmişmenü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/
Bendeki sorun abartmak değil ki olması gerekeni yememek. saatlere uymamak, üstüne 3 kahve içmek :)Ayy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)
Hmm bana taş gelmiş
Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)
İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedimkızlar ne kadar iradelisiniz maşallah,ben olamıyorum artık öyle,eskiden iradeliydim bu ara ne oldu anlamadım ya
Tatlım tebrik ederim seninkinin canı fena halde ayar istemişMerhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Betül sen bu kaçamağı çoktan hak ettin. Hiç vicdan azabı çekme zaten spor da yapıyorsun..selamlaaar :) bu gün ablamın kınası vardı.... diyetimi bozmamak için çok direndim amma velakin baktım açlıktan ölücem yicek bir şey bulamıyorum kocaman bir cevizli lokum yedim.... ve hiç doymadım ama yedim yaaa vicdan azabı yaşıyorum((
Canım yarın fırsatın olursa sporunu biraz arttırmaya çalış mozaik pastayı yak bence :)İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim
Aslında içime sinen bir ev vardı. Ama ev ve yol bizi maddi olarak çok somurecekti. Bu güzel. taşınalım inşALLAH komsuculuk oynarızhayırlı olsun :)içine sindiyse ne güzel
Sağol Denizciğimİstediğin gibiyse ne güzel.. güle güle oturun canım :)
Sağol HaticecigimHayirli olsun canim
Ayşem ALLAH razı olsun duaların içinHayırlı olsun canımcım çok sevindimyeni eviniz de her daim huzurla mutlulukla bereketle oturun inşallah
Iyi tatiller canım. Evde esir gibi tutulacak halimiz yok ya. Tatilini yap. Ama yine hava bozacakmış dikkatli olun tatlım.Hayırlı geceler kızlar
Bu ne sıcak hiç esmiyor bayılcam az kaldı
Sabah eşimi havaalanına bırakıcam sonrada ben annemin yanına yazlığa kaçmayı planlıyorumbirazdan "gidicem ,gitme "kavgasına başlıcaz eşimle ya adam 4 gün yok yine de evde olmamı istiyor her zamanki gibi "ne halin var sa gör"dicek sonunda
Paylaşımda pek bulunamam ama okurum tümünü
Cuma Bildirimlerimi aksatmam oldu da unuttum cepten dürtersiniz
Sağol canımHayırlı olsun kolay gelsin
Sağol ŞeymacigimAyy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)
Hmm bana taş gelmiş
Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)
Amaaaan Ferah yiyen ölmüşde yemeyen çok mu yaşamış. Afiyet olsunİrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?