Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/

Hayırlı geceler kızlar
Bu ne sıcak hiç esmiyor bayılcam az kaldı
Sabah eşimi havaalanına bırakıcam sonrada ben annemin yanına yazlığa kaçmayı planlıyorum birazdan "gidicem ,gitme "kavgasına başlıcaz eşimleya adam 4 gün yok yine de evde olmamı istiyorher zamanki gibi "ne halin var sa gör"dicek sonunda
Paylaşımda pek bulunamam ama okurum tümünü
Cuma Bildirimlerimi aksatmam oldu da unuttum cepten dürtersiniz

Ayy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı
Merhaba kızlar. Yoğun ve yorucu 2 günün ardından buğu evimizi bulduk. Bu h.sonu taşınacağız sonunda. Azmin zaferi
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)
menü çok kötü olunca yazmak zorundamıyız? ben çok önceleri yazdığımda kızılmıştı ondan yazmadım ama bilemedim şimdi :/
Hmm bana taş gelmiş
Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)

Bendeki sorun abartmak değil ki olması gerekeni yememek. saatlere uymamak, üstüne 3 kahve içmek :)

Betül sen bu kaçamağı çoktan hak ettin. Hiç vicdan azabı çekme zaten spor da yapıyorsun..

İstediğin gibiyse ne güzel.. güle güle oturun canım :)
Sağol Denizciğim
Hayirli olsun canim
Sağol Haticecigim
Hayırlı olsun canımcım çok sevindim yeni eviniz de her daim huzurla mutlulukla bereketle oturun inşallah
Ayşem ALLAH razı olsun duaların için
Iyi tatiller canım. Evde esir gibi tutulacak halimiz yok ya. Tatilini yap. Ama yine hava bozacakmış dikkatli olun tatlım.
Hayırlı olsun kolay gelsin
Sağol canım
Sağol Şeymacigim
İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim
Amaaaan Ferah yiyen ölmüşde yemeyen çok mu yaşamış. Afiyet olsun Ama cuma günü ağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…