- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.381
Herşey tecrübe tatlımmmKızım da öyle şu an ilaç sürüyorum hergün daha da artıyor bugün daha da fazla ateşi de çıkmış bakalım böyle böyle büyüyorlarmış demek ki anne olunca anlarsın lafını yaşıyorum şu an :))
Hello beybiiii, kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorummmm. Dondurmalar, sütlaçlar, krem karameller gelip geçti ve mideye indi gözlerimin önündeeee. Afiyet olsun, yağ olsun sizeee didim içimdenHello ladies napiyosunuz bakalım?
Nilgün Hanım keşkek yemeye gitmis yarın 80 kilo çıktım diye aglar artık :)
Tebrik ederim canım iradeli kal :)Hello beybiiii, kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorummmm. Dondurmalar, sütlaçlar, krem karameller gelip geçti ve mideye indi gözlerimin önündeeee. Afiyet olsun, yağ olsun sizeee didim içimden
Ay ben artık bıraktım o işleriHello ladies napiyosunuz bakalım?
Nilgün Hanım keşkek yemeye gitmis yarın 80 kilo çıktım diye aglar artık :)
Aaaa görende evde çocuk var sanır yapma eşine bu kadar pasta börek çocuklar istemese ben yapmamSelam kızlar bu saat olmuş sadece kahvaltı yapabildim bir de kahve içtim. Umarım öğlen yemeği de yiyeceğim az sonra :)
Bizde de Nutella lı kek var. Zaten onu yapacağım diye öğlen yemeğini kaçırdım. Eşim yiyor ben de bakıyorum.. fakat sıkıntı yok. ben de az sonra mis gibi ıspanak yiyeceğim :)
Evine hoşgeldin canımSelam kızlar eve döndüm dün Ankara'ya
Temizlik işlerine girdim çıkamıyorum bı ses vereyim dedim
elma yiyince ben daha çok acıkıyorum nedense o yüzden ara öğünlerde hiç yememeye çalışıyorum hemen açlık ağrısı gibi midem ağrıyor yiyinceKeşke elmada kh az olsa
Hello beybiiii, kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorummmm. Dondurmalar, sütlaçlar, krem karameller gelip geçti ve mideye indi gözlerimin önündeeee. Afiyet olsun, yağ olsun sizeee didim içimden
kızlar ne kadar iradelisiniz maşallah,ben olamıyorum artık öyle,eskiden iradeliydim bu ara ne oldu anlamadım yaSelam kızlar bu saat olmuş sadece kahvaltı yapabildim bir de kahve içtim. Umarım öğlen yemeği de yiyeceğim az sonra :)
Bizde de Nutella lı kek var. Zaten onu yapacağım diye öğlen yemeğini kaçırdım. Eşim yiyor ben de bakıyorum.. fakat sıkıntı yok. ben de az sonra mis gibi ıspanak yiyeceğim :)
doydun mu peki ? sürekli bu şekilde mi besleniyorsun yoksa kilo vermen durdu da diyetini mi kısa süreliğine değiştirdin ?Menum
Sabah: 2 yumurta 3 elma 4y.k. yogurt
Ara : Yeşil cay
Öglen : 8 y.k. yogurt
Ara : Yesil cay
Aksam : 1 büyük domates 1 büyük salatalik 8 y.k. yogurt
714 kalori 74.5 karbonhidrat
Su : 3 litre
Spor : 2 saat bisiklet sürme
haklısın canım sıkı bir şekilde sahalara dönmem lazım off offf azıcık irade istiyorumFeyzosum yemek evde ciktiysa soyle kabak yemegi yapsinlar,semizotu yapsinlar.patatessiz turlu yapsinlar.. 6kasik degil mesele patates tuketme bence bi sure.. yani ben oyle yaptim cok faydasini gordum bebisim..
Ayrica kahvaltiya yagdir domatea salatalik yesillik ne varsa.doyur guzelce karnini
Gelelim en onemli yere?? Bugun bi planin mi vardi canim. 100 zip ne allasenn.. kış aylarinda miyiz,at kendini disari tak kulakligi yürü uzun uzun.. zipzip kabul etmiyorum spor olarak ona gore. O mekiklere plank da ekle ben yapiyom sen de yap bebisim
Sal bakalim sal,sonra listeye girmeye aglarsin kedi gibi miyav miyav kapilarda..
Kizz ne eziyetlerle verdin hatirlasana onlari ne saliyonnn???
Ayy bak yolasim geliyo.Hem saliyo hem soyluyo.. basla spora taze gelin,eniste yaptigin pilava bakiyo olabilir ama ben yaptigin spora bakicam ona gore
yedin mi nilgüş ben ettim sen etmeGünaydın ben sünnete gidiyorum nasıl kaçamaksız bir gün olacak keşkek yapmışlardır kazan kazan
Bu konuda eşimin çocuktan bir farkı yok. Özellikle çayın yanına birşeyler arıyor ben yapmazsam dışarıdan alıyoruz. Yine evdekiler daha iyi diye düşünüyorum.Aaaa görende evde çocuk var sanır yapma eşine bu kadar pasta börek çocuklar istemese ben yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?