Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hello ladies napiyosunuz bakalım?
Nilgün Hanım keşkek yemeye gitmis yarın 80 kilo çıktım diye aglar artık :)
Hello beybiiii, kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorummmm. Dondurmalar, sütlaçlar, krem karameller gelip geçti ve mideye indi gözlerimin önündeeee. Afiyet olsun, yağ olsun sizeee didim içimden

Selam kızlar bu saat olmuş sadece kahvaltı yapabildim bir de kahve içtim. Umarım öğlen yemeği de yiyeceğim az sonra :)

Bizde de Nutella lı kek var. Zaten onu yapacağım diye öğlen yemeğini kaçırdım. Eşim yiyor ben de bakıyorum.. fakat sıkıntı yok. ben de az sonra mis gibi ıspanak yiyeceğim :)

Aaaa görende evde çocuk var sanır yapma eşine bu kadar pasta börek çocuklar istemese ben yapmam

Hello beybiiii, kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorummmm. Dondurmalar, sütlaçlar, krem karameller gelip geçti ve mideye indi gözlerimin önündeeee. Afiyet olsun, yağ olsun sizeee didim içimden

kızlar ne kadar iradelisiniz maşallah,ben olamıyorum artık öyle,eskiden iradeliydim bu ara ne oldu anlamadım ya

Menum
Sabah: 2 yumurta 3 elma 4y.k. yogurt
Ara : Yeşil cay
Öglen : 8 y.k. yogurt
Ara : Yesil cay
Aksam : 1 büyük domates 1 büyük salatalik 8 y.k. yogurt

714 kalori 74.5 karbonhidrat

Su : 3 litre
Spor : 2 saat bisiklet sürme
doydun mu peki ? sürekli bu şekilde mi besleniyorsun yoksa kilo vermen durdu da diyetini mi kısa süreliğine değiştirdin ?

haklısın canım sıkı bir şekilde sahalara dönmem lazım off offf azıcık irade istiyorum

Günaydın ben sünnete gidiyorum nasıl kaçamaksız bir gün olacak keşkek yapmışlardır kazan kazan
yedin mi nilgüş ben ettim sen etme

Aaaa görende evde çocuk var sanır yapma eşine bu kadar pasta börek çocuklar istemese ben yapmam
Bu konuda eşimin çocuktan bir farkı yok. Özellikle çayın yanına birşeyler arıyor ben yapmazsam dışarıdan alıyoruz. Yine evdekiler daha iyi diye düşünüyorum.

Bugün menü paylaşmasam daha iyi, saçma sapan geçiyor..ama kural kuraldır :)

Sabah : 2 dilim çavdar ekmeği 2 dilimin light kaşar ile tost, 5 zeytin

Ara; şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen ; 2 dilim peksimet,6 kaşık ıspanak, 4 kaşık yoğurt

Ara : şekersiz sütsüz, kafeinsiz kahve

Ara ; şekerli sütlü Türk kahvesi ( hiç damak zevkime göre değil ama misafirlikteyim maalesef)

Akşam yemeği saati bence geçti. Eve gidiş saatime göre yoğurt çiya tohumu olabilir,ya da birşey yiyemeyebilirim. Burada bir ara daha yapabilirim. Ama şimdilik bu kadar :)

-1,5 litre su. Devamı gelir
-spor günüm.eve erken gidersem yapacağım. Yazarım ilerleyen saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…