Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman masallah diyelim de çok rahatız şu an ateş hiç YÖK üçüncü gün ama sivilceler artıyor sürekli kuruma falan YÖK kaç gün sürüyor ki bu kızım ne hale geldi ya

Supersin..
Banyoda guzelce kesede yap.

1 kilo da ter atmışsındır :)
Aman masallah diyelim de çok rahatız şu an ateş hiç YÖK üçüncü gün ama sivilceler artıyor sürekli kuruma falan YÖK kaç gün sürüyor ki bu kızım ne hale geldi ya
Geçmiş olsun canım, ben bir haftaya yakın geçirmiştim su çiçeğini hem de baya ağır atlatmıstım tabi simdiki çocuklar nasıl geciriyor bilemem

maşallah bacım seriye bağlamışsın nasıl yapıyon bu kadar çok....
Bilmiyorum bir basladim mi arkasi geliyor. Dun yapamadim sadece yuruyus vardi.
Severek yapıyorum belki ondandir. Spor salonuna gittigim zamanlardada bazen once kosu bandi,eliptik ve diger makinalar. Saati gelincede 1 saat step-aerobik sonra 1 saat 1 pilates son olarakta 1 saat tae bo yapardim yine yetmezdi bana.

1 kilo da ter atmışsındır :)

Geçmiş olsun canım, ben bir haftaya yakın geçirmiştim su çiçeğini hem de baya ağır atlatmıstım tabi simdiki çocuklar nasıl geciriyor bilemem
Büyükler çok zor geçiriyor eşim geçirdi çok kötü oldu bebeklerde kimi zaman çok zor kimi zaman çok kolaymış kızım çok zorlanmıyor çok şükür bir atlatsaydık bunu da

Selam kızlar
Bugün hiç yazamadım

Menü paylaşayım

Sabah 2 yumurta ile omlet, domates salatalık biber , 5 zeytin, 2 wasa

Ara; 1 yeşil elma 7 fındık

Öğlen : 3 köfte kadar fırında kırmızı et, 1 dilim ekmek

Ara ; 3 kaşık müsli, 1 bardak soya sütü

Akşam ; 5 kaşık kabak, 4 kaşık yoğurt

Ara ; 1 bardak kefir

3 litre su
Spor yok

Diyetteyken patates yemeği pek doğru bi seçim olmamış sanki

Menum
Sabah 2 yumurta 4 y.k. yogurt salata
Ara Yesil çay 1 elma
Öglen 6 y.k. yogurt salata
Ara Yesil cay 1 elma
Aksam 2elma salata yogurt
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor 2 saat bisiklet sürme
Harikasın yoğurt güzeli :)

Yediklerini FatSecret tarzı bi programa yüklesene? Kaç kalori alıyosundur acaba? Gerçi elma çok, kh olduğundan yüksek çıkar büyük ihtimalle.

ayyyyy kızlar bu ne enerji maşallah. dünden beri hiç girememiştim. bi açtım ki ne göreyim yüzlerce msj. valla harikasınız. enerjinize hayran kaldım. hayır o değilde ben size nasıl yetişcem oturdum kara kara onu düşünür oldum. bu arada ilginiz için çoookkkk teşekkür ederim.
bu 2 gündür çok hareketli bir gün olmasa da diyetim güzel gidiyor. herzamankinden biraz cık daha hareket etmeye çalıştım. suyumu güzel içtim.
spor konusu yavaş yavaş oturacak gibi. zorunlu bir şekilde değilde severek yapmak istiyorum. zoraki olunca çabuk pes ediyorum. inşallah yavaş yavaş düzene gireceğim. sizleri görünce motive oluyorum. sayfaların birinde yapılan sporların yarışmaya dökülmüş halini gördüm çok beğendim. ama hangi sayfada tekrar bulamadım. öyle güzel yarışmalara bende katılmak isterim. sayenizde biraz hareket etmiş olurum.

Büyükler çok zor geçiriyor eşim geçirdi çok kötü oldu bebeklerde kimi zaman çok zor kimi zaman çok kolaymış kızım çok zorlanmıyor çok şükür bir atlatsaydık bunu da
Ben ilkokulda geçirmiştim canım ama yine de ağır gecirdigimden aklımda yer etmiş :) bizim zamanımızdan bugüne değişen bi sey var mıdır su çiçeği hastalığında bilmediğim için ondan demiştim :) aman yeter ki hafif atlatsin, benim vucudumda birkac yerde izi kaldı. Ayaklarımın altında bile çıkmıştı basamıyordum, emekleyerek dolaşıyordum evde :)
Patates yemeği çok olmuş sanki ama yine de patatesin en masum hallerinden diyebiliriz :)
Menulerini de yaz canım yorumlayalım :)

Valla saldım baya ya aarda dikkat ediyorum ama çok yalnız kalıyorum çarşamba ise başlayacağım o zaman düzenim oturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…