- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.341
30 dk eliptikte yapıldı..
Aman masallah diyelim de çok rahatız şu an ateş hiç YÖK üçüncü gün ama sivilceler artıyor sürekli kuruma falan YÖK kaç gün sürüyor ki bu kızım ne hale geldi yaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah şu mübarek günün hürmetine ....Aminnn
Ben Sibelden eve dönebildim ama Ayşe kim bilir nerelerdedir
Evde bu sabah aç karnına 96.9 çıktım ama Sibelde boş bulunup tartı öncesi az da olsa su içince 97.2 çıktım
400 kg kilodan, 1.6 kg yağdan kilo vermişim ve 1.4 kg da ödem varmış
Kilodan az gitmiş olsada ben sonuçtan gayet memnunuminşallah önümüzdeki hafta çok daha güzel kilolar vermiş olurum azimle ve kaçamaksız devam
Belki 95lerde biraz takılma olabilir dedi Sibel ama onada takılmıyorum çünkü farklı beslenerek o dirençi de kırarız eğer öyle bir durum olursa dedi
Canım çok çok geçmiş olsunKaşımadığı sürece hiç leke kalmaz benim iki kızda su çiçeği oldu ( büyükte aşı vardı ufağında gerek yok nasılsa geçiricek demişti aile hekimimiz ve hakikaten ikiside biri aşı olmasına rağmen aynı şekilde geçirdiler )
Eminim doktor zaten kaşınmasını önleyen losyondan yazacaktır o baya rahatlatır kuzunu
Umarım hafif atlatır
Supersin..hafta sonu nasılsa diye iyice uzattım ve nakavt oldum resmen :) tişörtüm eşofmanım hatta donum bile srılsıklam ter olmuş :)) ıyyy spor neysede şu ter olayı çok tiksinç yaaa bir an önce eve gidip yıkanma hayali kuruyorum hep :)))
Supersin..
Banyoda guzelce kesede yap.
1 kilo da ter atmışsındır :)hafta sonu nasılsa diye iyice uzattım ve nakavt oldum resmen :) tişörtüm eşofmanım hatta donum bile srılsıklam ter olmuş :)) ıyyy spor neysede şu ter olayı çok tiksinç yaaa bir an önce eve gidip yıkanma hayali kuruyorum hep :)))
Geçmiş olsun canım, ben bir haftaya yakın geçirmiştim su çiçeğini hem de baya ağır atlatmıstım tabi simdiki çocuklar nasıl geciriyor bilememAman masallah diyelim de çok rahatız şu an ateş hiç YÖK üçüncü gün ama sivilceler artıyor sürekli kuruma falan YÖK kaç gün sürüyor ki bu kızım ne hale geldi ya
Bilmiyorum bir basladim mi arkasi geliyor. Dun yapamadim sadece yuruyus vardi.maşallah bacım seriye bağlamışsın nasıl yapıyon bu kadar çok....
Sıhhatler olsun canım..yaptım bile pambık gibin oldum
Büyükler çok zor geçiriyor eşim geçirdi çok kötü oldu bebeklerde kimi zaman çok zor kimi zaman çok kolaymış kızım çok zorlanmıyor çok şükür bir atlatsaydık bunu da1 kilo da ter atmışsındır :)
Geçmiş olsun canım, ben bir haftaya yakın geçirmiştim su çiçeğini hem de baya ağır atlatmıstım tabi simdiki çocuklar nasıl geciriyor bilemem
bugün menüm
sabah : 1haşlanmış yumurta,1dilim ekmek, 3 zeytin,peynir
öğlen : 6 kaşık patates yemeği
4 kaşık yoğurt
1 tabak yoğurt çorbası
ara : 3 eti form bisküvi
akşam : öğlenin aynısı
10 bardak su
100 ip atlama
20 mekik
toplight morordek inatettimolacak
Harikasın yoğurt güzeli :)Menum
Sabah 2 yumurta 4 y.k. yogurt salata
Ara Yesil çay 1 elma
Öglen 6 y.k. yogurt salata
Ara Yesil cay 1 elma
Aksam 2elma salata yogurt
Ara 1 elma
Su 3 litre
Spor 2 saat bisiklet sürme
Harikasın yoğurt güzeli :)
Yediklerini FatSecret tarzı bi programa yüklesene? Kaç kalori alıyosundur acaba? Gerçi elma çok, kh olduğundan yüksek çıkar büyük ihtimalle.
Ben ilkokulda geçirmiştim canım ama yine de ağır gecirdigimden aklımda yer etmiş :) bizim zamanımızdan bugüne değişen bi sey var mıdır su çiçeği hastalığında bilmediğim için ondan demiştim :) aman yeter ki hafif atlatsin, benim vucudumda birkac yerde izi kaldı. Ayaklarımın altında bile çıkmıştı basamıyordum, emekleyerek dolaşıyordum evde :)Büyükler çok zor geçiriyor eşim geçirdi çok kötü oldu bebeklerde kimi zaman çok zor kimi zaman çok kolaymış kızım çok zorlanmıyor çok şükür bir atlatsaydık bunu da
Patates yemeği çok olmuş sanki ama yine de patatesin en masum hallerinden diyebiliriz :)bugün menüm
sabah : 1haşlanmış yumurta,1dilim ekmek, 3 zeytin,peynir
öğlen : 6 kaşık patates yemeği
4 kaşık yoğurt
1 tabak yoğurt çorbası
ara : 3 eti form bisküvi
akşam : öğlenin aynısı
10 bardak su
100 ip atlama
20 mekik
toplight morordek inatettimolacak
Menulerini de yaz canım yorumlayalım :)ayyyyy kızlar bu ne enerji maşallah. dünden beri hiç girememiştim. bi açtım ki ne göreyim yüzlerce msj. valla harikasınız. enerjinize hayran kaldım. hayır o değilde ben size nasıl yetişcem oturdum kara kara onu düşünür oldum. bu arada ilginiz için çoookkkk teşekkür ederim.
bu 2 gündür çok hareketli bir gün olmasa da diyetim güzel gidiyor. herzamankinden biraz cık daha hareket etmeye çalıştım. suyumu güzel içtim.
spor konusu yavaş yavaş oturacak gibi. zorunlu bir şekilde değilde severek yapmak istiyorum. zoraki olunca çabuk pes ediyorum. inşallah yavaş yavaş düzene gireceğim. sizleri görünce motive oluyorum. sayfaların birinde yapılan sporların yarışmaya dökülmüş halini gördüm çok beğendim. ama hangi sayfada tekrar bulamadım. öyle güzel yarışmalara bende katılmak isterim. sayenizde biraz hareket etmiş olurum.
Valla saldım baya ya aarda dikkat ediyorum ama çok yalnız kalıyorum çarşamba ise başlayacağım o zaman düzenim oturur inşallahSelam genclerr..
Sabah ugrayamadim,h.sonu miskinligi kahvalti gec saate kaldi..
Simdi bacak antremanimi yapicam sonra da yuruyusue cikicam.. yaramazlik yapmayın sakin..
Bu arada hosgeldinnn feyzosummmfyzanur
Tebrik ederim betusum dun aklimdaydi ise daldim sonra vermissin cok guzel masallahbtlbetul
Yine muhtesemsin tatlim0zlem
Kiz ciklatttt izindeyim diye gevseme senin de cekeyim bi kulağıni incedenCikilatacanavari
Simdilik aklima gelenler bunlar gene gelirim ben kactim byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?