Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kardeşimm benimmm

bikini aşkına bunlar :))
Doğrudur tabi ben bu sene bikini aşkına hiç düşmediğim için çatlaklarım sağolsun :) geçen seneki mayoma da sığmam diyordum ama zorlayarak da olsa sığdım. Tabi goğüsler pırtlamaya bahane arıyor malum inek modundayım

senin bu azmine hayranım zaten özlemcim. bana da bulaşır inşallah :))
Ama bu sabah okadar azimli olamadim.Görümcemde kahvaltıdaydık.
Ellerine saglık canım.
Hayır tatlım eksik tartıyor 2 kilo eksik kararıyor beni diğerine göre. Hangisi doğru çok emin değilim ben fazla tartanı baz alıyorum. Ne kadar çok veririrsem o kadar kar
Bende sabah 76.4 çıktım.Fazlamı tartıyor gibi geldi bana ama normal sanirim.

senin bu senekiödülün umut paşa bikiniler feda olsun ona

aman sana acımıyom hiç doğum yapmışın hala 60 lardasın ..... ben bi tabak makarna yesem - kiii çok hasretim - 68 olurum.....

4 Agustos Menüm;
07:00
1 tk aspir yagı + 1 buyuk t.kahvesi + 500ml su

09:30
2 wasa uzerine krem peynir
2 tavada yumurta
3 zeytin
Domates,salatalık ve cay

12:00
4 incir

16:30
2 minik elma
1 salatalık

18:00
2 yk taze fasulye
5 yk acılı bulgurlu kofte
Salata

3 L uzeri su
2 t.kahvesi

Spor;

Hadi ya. Birkaç kez daha tartılsaydın. İlk pili takınca bir sapıtıyor hepsi canım.
Kahvaltı o olsun, yakılır.
3 defa denedim canim. ilki 77'nin uzeriydi sonra 76.4 cikti.
Esimde tartildi eski tartida en son tartildiginda 73 kilo falandi simdi 68,5 cikti sokk oldum. Bakinca kilo vermis durmuyor ama bacaklarimda kas kaybi oldu onu hissedebiliyorum diyor.

Selam genclerr..
Sabah ugrayamadim,h.sonu miskinligi kahvalti gec saate kaldi..
Simdi bacak antremanimi yapicam sonra da yuruyusue cikicam.. yaramazlik yapmayın sakin..
Bu arada hosgeldinnn feyzosummm fyzanur
Tebrik ederim betusum dun aklimdaydi ise daldim sonra vermissin cok guzel masallah btlbetul
Yine muhtesemsin tatlim 0zlem
Kiz ciklatttt izindeyim diye gevseme senin de cekeyim bi kulağıni inceden Cikilatacanavari
Simdilik aklima gelenler bunlar gene gelirim ben kactim byy

teşekkür ederiim

30 dakika zumbada tamam..

Sporun nasil gecti?

hafta sonu nasılsa diye iyice uzattım ve nakavt oldum resmen :) tişörtüm eşofmanım hatta donum bile srılsıklam ter olmuş :)) ıyyy spor neysede şu ter olayı çok tiksinç yaaa bir an önce eve gidip yıkanma hayali kuruyorum hep :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…