- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.321
dimi dimiiii :)) kamyon tekerleğee mi sandınız beni... çocuk jillianı görse aman abla der elimi öper
Doğru :)))Yok ya hu uykucuktan değil, geç yatıyorsunuz ya, ondan demiştim. Gerçi saat 10. Mesaideysen günaydınlık bişi kalmıyodu bu saate şimdi günaydın daha.
Kardeşimm benimmmAy kıyamam sanaaaa, bugün isyanlardaymş bizim Ayşemiz. Ama haklısın valla. Ben çalışırken çoluk çocuk yoktu ama aynı saatte eve gelmemize rağmen herşeyi ben yapardım, benimki de yayılıp otururdu. Allah biliyor ya uyuz olurdum yani. Seni çok iyi anlıyorum
Doğrudur tabi ben bu sene bikini aşkına hiç düşmediğim için çatlaklarım sağolsun :) geçen seneki mayoma da sığmam diyordum ama zorlayarak da olsa sığdım. Tabi goğüsler pırtlamaya bahane arıyor malum inek modundayımbikini aşkına bunlar :))
Ama bu sabah okadar azimli olamadim.Görümcemde kahvaltıdaydık.senin bu azmine hayranım zaten özlemcim. bana da bulaşır inşallah :))
Ellerine saglık canım.Eki Görüntüle 2029788
morordek @toplight inatettimolacak 0zlem @servey nilsub lydznp @dennisgo Cikilatacanavari btlbetul @Egeliegeli @lalemisal buyurun kızlar.
Veee şampiyonn tabiisi deee ÖzleemmmHer zamanki gibi Tebrik ederim orticim. Denizcim senle de birlikte spor yapmışız gibi, çok şaşırdım rakamlara
Bende sabah 76.4 çıktım.Fazlamı tartıyor gibi geldi bana ama normal sanirim.Hayır tatlım eksik tartıyor2 kilo eksik kararıyor beni diğerine göre. Hangisi doğru çok emin değilim ben fazla tartanı baz alıyorum. Ne kadar çok veririrsem o kadar kar
Bende sabah 76.4 çıktım.Fazlamı tartıyor gibi geldi bana ama normal sanirim.
Denedik ama sonuca dikkat etmedim bakarim eve gidince.Artık onu baz al kuzucum ve ordan yola çık. Yağ/kas oranın ne?
Doğrudur tabi ben bu sene bikini aşkına hiç düşmediğim için çatlaklarım sağolsun :) geçen seneki mayoma da sığmam diyordum ama zorlayarak da olsa sığdım. Tabi goğüsler pırtlamaya bahane arıyor malum inek modundayım
Ama bu sabah okadar azimli olamadim.Görümcemde kahvaltıdaydık.
Ellerine saglık canım.
Bende sabah 76.4 çıktım.Fazlamı tartıyor gibi geldi bana ama normal sanirim.
3 defa denedim canim. ilki 77'nin uzeriydi sonra 76.4 cikti.Hadi ya. Birkaç kez daha tartılsaydın. İlk pili takınca bir sapıtıyor hepsi canım.
Kahvaltı o olsun, yakılır.
yok kız burada komşumun eşimin sağdıcıydı nasıl da bildin keşkeği yarın resim çekip atacağım sizeKimin sünneti kız? Oğlanın mı yoksa? yeme şakın şu meşhur keşkeği.
Selam genclerr..
Sabah ugrayamadim,h.sonu miskinligi kahvalti gec saate kaldi..
Simdi bacak antremanimi yapicam sonra da yuruyusue cikicam.. yaramazlik yapmayın sakin..
Bu arada hosgeldinnn feyzosummmfyzanur
Tebrik ederim betusum dun aklimdaydi ise daldim sonra vermissin cok guzel masallahbtlbetul
Yine muhtesemsin tatlim0zlem
Kiz ciklatttt izindeyim diye gevseme senin de cekeyim bi kulağıni incedenCikilatacanavari
Simdilik aklima gelenler bunlar gene gelirim ben kactim byy
Sporun nasil gecti?teşekkür ederiim
30 dakika zumbada tamam..
Sporun nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?