Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol kaptanım
Bu ara da telefonumu Zeynep'te unuttum. Muhtemelen şu anda eşimde olabilir. Çok yazışmayın adamın başı şişmesin

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah
Sana da ortim
amin :)) ben hala cool takılıyorum :))) ben istemiyorum istesem ohhooooo ayakları yapıyorum :)))
Kısmet canım.
buna güzel dediğine göre buda içine sinmiş,hem maddi olarakta uygunmuş,inşallah hayırlı olur komşular yönündende :)
İnşALLAH canım. Sağol
Günaydın canım.Olur olur merak etme. Sen 1 haftada neredeyse 2 kilo verdin. 1,5 Ayda ohooooo
Gunaydin kizlarrr
Günaydın Özge
günaydın kızlar :)
Günaydıııınnn
Çok sağol Özgeciğim. Bende site çocuğuydum. Bilirim rahatlığını. Annelere ayrı çocuklara ayrı rahattır
Tele bakmayan adam buraya mi bakacak

Günaydın güzeller :)
Bendeki sorun abartmak değil ki olması gerekeni yememek. saatlere uymamak, üstüne 3 kahve içmek :)
Senin menünde kötü bir sey yoktu canım ama dediğin gibi saatler kaymıştı biraz :)
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah
Günaydın, tartıldın mı kac çıktın dünkü keşkek faciasından sonra :)
sana mı gelmiş ben onu inatettimolacak dedi diye hatırlıyodum tamam canım çok kötüydü yazmadım.
Teee ben de kendimi niye açık ettiysem aklıma tüküreyim
morordek kiz mordak siz ne zaman donuyosunuz? Hadi sen evdesin de eniste 3yillik izni birden mi kullaniyo
Kendi yerinizde umutun duzeni oturur belki sen de bu kadar yorulmazsin insallah
Eşim bizi bırakıp döndü yavrucum, ben burda anacığımla tek başıma takılıyorum :)
Dönüşümüz hala belli degil, Ankara'da böyle havayı ortamı bulamayız diye takılıyoruz şimdilik :)
Sağol kaptanım
Bu ara da telefonumu Zeynep'te unuttum. Muhtemelen şu anda eşimde olabilir. Çok yazışmayın adamın başı şişmesin
Kız okumaz di mi onceki yazılanları benimki olsa hatmederdi coktan

Canım yarın fırsatın olursa sporunu biraz arttırmaya çalış mozaik pastayı yak bence :)
Bu saatte içli köfte yiyorlar ya benim olduğum yerde ben de yoğurt yedim akşam yemeği niyetine :)
2 saat araba kullancam spor sayılır mı oofff anneme gidiyorum yine ama o yol çok büyüyor gözümde. Mert yüzünden o da. Meme için başlıyor ağlamaya uykusuna denk getirmeye çalışcam. Ama annemde de spor yapcam sayılır ev taşıycaz. İşimiz çok, halim kalırsa hafif spor yaparım.

Bir mozaikle ağlayacaksam zaten çoookkk zor işimiz :)))) başka kaçamak yapmazsam sorun yok sanırım.

Oooo o süper olmuş işte. Hadi güle güle sağlıklar mutlulukla oturun inşallah canım.

İyi yolculuklar ve tatiller moniş.

Aşkolsunnnnn ne nazarı kız

Mert ve gelinlerim

Valla aynısını düşündüm benimki de okurdu. Temizledin mi kız whatsapp ı. :)

Sağol canımcım amin... gördüğün gibi ablam gayet sıfır beden maşallah... o da 65 kg lerden indi bi daha da çıkmadı ama çok dikkat ediyor... 1 gün kocaman pasta yerse bir iki hafta hiç tatlı yemiyor....

bebelere ben bakayım sen evini taşı :)) maşallah çok çok çok tatlılar ama yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…