- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.441
Sağol kaptanım
Sana da ortimGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah
Kısmet canım.amin :)) ben hala cool takılıyorum :))) ben istemiyorum istesem ohhooooo ayakları yapıyorum :)))
İnşALLAH canım. Sağolbuna güzel dediğine göre buda içine sinmiş,hem maddi olarakta uygunmuş,inşallah hayırlı olur komşular yönündende :)
Günaydın canım.Olur olur merak etme. Sen 1 haftada neredeyse 2 kilo verdin. 1,5 Ayda ohoooooGünaydın güzel bayanlar....
neyseki dün bana ++ olarak yansımamış.... 66,4 üm....tatile gidesiye kadar 2 - 3 kg daha versem ne iyi olur .... 3 kg lik zaman yok ama 2 kg olabilir sankim.... 1 buçuk ay var oldurabilir miyiz ki offf....
Günaydın ÖzgeGunaydin kizlarrr
Günaydıııınnngünaydın kızlar :)
Çok sağol Özgeciğim. Bende site çocuğuydum. Bilirim rahatlığını. Annelere ayrı çocuklara ayrı rahattırlydznp canim hayirli olsun yeni eviniz. Siteli ev guzeldir ben 4senedir oturuyorum kafam rahat valla. Zeynepkus icin de yuva guzel olur insallah
btlbetul betusumm cok guzel olmussunuz ikiniz de. Ablan cok cok mutlu olur,senin de boyle bindallilarla goruruz resimlerini insallah.
@moni superbabaanne enisteye allah kavustursun,sana da iyi gezmeler
morordek kiz mordak siz ne zaman donuyosunuz? Hadi sen evdesin de eniste 3yillik izni birden mi kullaniyo
Kendi yerinizde umutun duzeni oturur belki sen de bu kadar yorulmazsin insallah
@toplight kaptanim senle annemi hastaneye sokmamak lazim.. ameliyat olup bahcede ugrasiyosunuz ikiniz debirazcik kendinize dikkat etseniz bu garip yavrularin size her zaman ihtiyaci olacak sevgili analar
fancynancy merto tam firlama bakislar yakiyo.. kizlar gecen dedi ya allah gelinlerle kolaylik versin
@servey kizz h.sonu kedisi gel bakam naptin 2gun sesin cikmiyo hic??
Tele bakmayan adam buraya mi bakacak
Senin menünde kötü bir sey yoktu canım ama dediğin gibi saatler kaymıştı biraz :)Bendeki sorun abartmak değil ki olması gerekeni yememek. saatlere uymamak, üstüne 3 kahve içmek :)
Günaydın, tartıldın mı kac çıktın dünkü keşkek faciasından sonra :)Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah
Teee ben de kendimi niye açık ettiysem aklıma tüküreyim
Eşim bizi bırakıp döndü yavrucum, ben burda anacığımla tek başıma takılıyorum :)morordek kiz mordak siz ne zaman donuyosunuz? Hadi sen evdesin de eniste 3yillik izni birden mi kullaniyo
Kız okumaz di mi onceki yazılanlarıSağol kaptanım
Bu ara da telefonumu Zeynep'te unuttum. Muhtemelen şu anda eşimde olabilir. Çok yazışmayın adamın başı şişmesin
Tele bakmayan adam buraya mi bakacak
2 saat araba kullancam spor sayılır mıCanım yarın fırsatın olursa sporunu biraz arttırmaya çalış mozaik pastayı yak bence :)
Bu saatte içli köfte yiyorlar ya benim olduğum yerde ben de yoğurt yedim akşam yemeği niyetine :)
Bir mozaikle ağlayacaksam zaten çoookkk zor işimiz :)))) başka kaçamak yapmazsam sorun yok sanırım.Sağol Denizciğim
Sağol Haticecigim
Ayşem ALLAH razı olsun duaların için
Iyi tatiller canım. Evde esir gibi tutulacak halimiz yok ya. Tatilini yap. Ama yine hava bozacakmış dikkatli olun tatlım.
Sağol canım
Sağol Şeymacigim
Amaaaan Ferah yiyen ölmüşde yemeyen çok mu yaşamış. Afiyet olsunAma cuma günü ağlama
Oooo o süper olmuş işte. Hadi güle güle sağlıklar mutlulukla oturun inşallah canım.Cok tesekkur ederim canim. Aslında is yerine cokda yakın değil ama servis saat 7de kapımın önünden geçiyor. Aksam işte 7.15 gibi evde olacağım ama in bin in bin derdim olamayacak. Zeynep için istediğim bir yuva vardı akd kids hemen sitenin dibinde. Birde site olduğu için gece yürüyüşü yapabileceğim bende.
Bu erkek milleti böyle ayarsız çalışmıyor. 7aydir yedi beni bu taşınma işi için. En son işte dün 1 günde hallettik. Üstelik emlakcida yok arada en çok da ona sevindim
İyi yolculuklar ve tatiller moniş.Günaydın şekerler
Eşimi yolcu ettim eve gelince 5 30 da kahvaltımı yaptım biraz erken oldu ama keyifliydi
Eşime yolda ben bugün gidiyorum dedim,tamam dedişaşırdım itiraz etmedi gerçi bir haftadır alıştıra alıştıra söylüyordum tüm hayır cevaplarını tüketti heralde uyuyamadım 2 de yattım 3,5 da kalktım 4 de evden çıktık yatayım diyorum hiç uykum yok belki birazdan bayılırım
11 12 gibi evden çıkarım sanırım
Aşkolsunnnnn ne nazarı kızanladım canım,doyuyorsan ne güzel,ben dünyayı yesem açım
sana mı gelmiş ben onuinatettimolacak dedi diye hatırlıyodum tamam canım çok kötüydü yazmadım.
nazarım değdi
buna güzel dediğine göre buda içine sinmiş,hem maddi olarakta uygunmuş,inşallah hayırlı olur komşular yönündende :)
Mert ve gelinlerimlydznp canim hayirli olsun yeni eviniz. Siteli ev guzeldir ben 4senedir oturuyorum kafam rahat valla. Zeynepkus icin de yuva guzel olur insallah
btlbetul betusumm cok guzel olmussunuz ikiniz de. Ablan cok cok mutlu olur,senin de boyle bindallilarla goruruz resimlerini insallah.
morordek kiz mordak siz ne zaman donuyosunuz? Hadi sen evdesin de eniste 3yillik izni birden mi kullaniyo
@toplight kaptanim senle annemi hastaneye sokmamak lazim.. ameliyat olup bahcede ugrasiyosunuz ikiniz debirazcik kendinize dikkat etseniz bu garip yavrularin size her zaman ihtiyaci olacak sevgili analar
fancynancy merto tam firlama bakislar yakiyo.. kizlar gecen dedi ya allah gelinlerle kolaylik versin
Valla aynısını düşündüm benimki de okurdu. Temizledin mi kız whatsapp ı. :)Günaydın güzeller :)
Senin menünde kötü bir sey yoktu canım ama dediğin gibi saatler kaymıştı biraz :)
Günaydın, tartıldın mı kac çıktın dünkü keşkek faciasından sonra :)
Teee ben de kendimi niye açık ettiysem aklıma tüküreyim
Eşim bizi bırakıp döndü yavrucum, ben burda anacığımla tek başıma takılıyorum :)
Dönüşümüz hala belli degil, Ankara'da böyle havayı ortamı bulamayız diye takılıyoruz şimdilik :)
Kız okumaz di mi onceki yazılanlarıbenimki olsa hatmederdi coktan
lydznp canim hayirli olsun yeni eviniz. Siteli ev guzeldir ben 4senedir oturuyorum kafam rahat valla. Zeynepkus icin de yuva guzel olur insallah
Günaydın özlemcim. Kas ölçtün mü kas ?Günaydın kızlar
Kilom 76.8
Günaydin herkeseTartıldım: 65.0 kg. Yarin insallah 64'lü kiloda olacagım. Adım adım hedefe gidiyoruz
2 saat araba kullancam spor sayılır mıoofff anneme gidiyorum yine ama o yol çok büyüyor gözümde. Mert yüzünden o da. Meme için başlıyor ağlamaya uykusuna denk getirmeye çalışcam. Ama annemde de spor yapcam sayılır ev taşıycaz. İşimiz çok, halim kalırsa hafif spor yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?