- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.421
Cok tesekkur ederim canim. Aslında is yerine cokda yakın değil ama servis saat 7de kapımın önünden geçiyor. Aksam işte 7.15 gibi evde olacağım ama in bin in bin derdim olamayacak. Zeynep için istediğim bir yuva vardı akd kids hemen sitenin dibinde. Birde site olduğu için gece yürüyüşü yapabileceğim bende.Tatlım tebrik ederim seninkinin canı fena halde ayar istemişçok sevindim sizin adınıza. Nasıl işyerine yakın mı?
Hayırlı olsun. Sıra sana gelmiş artık hayırlısıyla inşALLAH. Spora başladın ya yakarsın. Hemen kilo olmaz inşALLAHselamlaaar :) bu gün ablamın kınası vardı.... diyetimi bozmamak için çok direndim amma velakin baktım açlıktan ölücem yicek bir şey bulamıyorum kocaman bir cevizli lokum yedim.... ve hiç doymadım ama yedim yaaa vicdan azabı yaşıyorum((
Sağol betusum.Hayurlı olsun :) musmutlu olun inşallah evinizde :)
anladım canım,doyuyorsan ne güzel,ben dünyayı yesem açımEvet doyuyorum . Bir suredir boyle yapiyorum ama kilo vermem durdugu icin degil. Sonra yavaş yavas arttiririm.
sana mı gelmiş ben onuAyy hiç bakamadım bugün buralara. Hı sanki pazar diye mi, hayır. Benim icin her gün aynı
Cok sevindim canım güle güle oturun inşallah :)
Hmm bana taş gelmiş
Artık eskisi gibi sıkı menü kontrolü yapamıyorum ben şahsen. Ama belki diğer arkadaşlar topa tutar, o yüzden çok çok kötüyse yazma. Sadece abarttığının farkında olup diğer günler sıkı tut bence :)
nazarım değdiİrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim
buna güzel dediğine göre buda içine sinmiş,hem maddi olarakta uygunmuş,inşallah hayırlı olur komşular yönündende :)Aslında içime sinen bir ev vardı. Ama ev ve yol bizi maddi olarak çok somurecekti. Bu güzel. taşınalım inşALLAH komsuculuk oynarız
Kizz yaramazlik yapinca birbirmizi yolmayacksak ne anlami var
kötü örnek değil bebişim menümü yazsammı yazmasammı bilemedim ondan dedim,alınmak yok tabiki amaç kızmak zaten burda ,söz spor yapıcam bugün,okulum var zaten,gelirken 1 saat önce inip yürüycem :)kahvaltı yaptım çay içiyorum,kahve sevmiyorum ben yaKizz yaramazlik yapinca birbirmizi yolmayacksak ne anlami varnerde kaldi bu isin zevki
Kusmek filan yok ha ordak ha ben ne farkeder..
Hem gecmis gitmis mevzu niden kotu ornekler veriyoruz.. mesela bu an.. yaptin mi kahvaltiyi sekercan?? Ben yedim de ustune 2.cayi iciyomuyandir bakiym metabolizmayi.. ayrica takipteyim bugun spor yapilacak oyle zipzipla kandiramazsin beni
Tele bakmayan adam buraya mi bakacak
burda online görülüyo ya ondan şeettiydimTele bakmayan adam buraya mi bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?