Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım tebrik ederim seninkinin canı fena halde ayar istemiş çok sevindim sizin adınıza. Nasıl işyerine yakın mı?
Cok tesekkur ederim canim. Aslında is yerine cokda yakın değil ama servis saat 7de kapımın önünden geçiyor. Aksam işte 7.15 gibi evde olacağım ama in bin in bin derdim olamayacak. Zeynep için istediğim bir yuva vardı akd kids hemen sitenin dibinde. Birde site olduğu için gece yürüyüşü yapabileceğim bende.
Bu erkek milleti böyle ayarsız çalışmıyor. 7aydir yedi beni bu taşınma işi için. En son işte dün 1 günde hallettik. Üstelik emlakcida yok arada en çok da ona sevindim

Hayırlı olsun. Sıra sana gelmiş artık hayırlısıyla inşALLAH. Spora başladın ya yakarsın. Hemen kilo olmaz inşALLAH

Günaydın şekerler
Eşimi yolcu ettim eve gelince 5 30 da kahvaltımı yaptım biraz erken oldu ama keyifliydi
Eşime yolda ben bugün gidiyorum dedim,tamam dedi şaşırdım itiraz etmedi gerçi bir haftadır alıştıra alıştıra söylüyordum tüm hayır cevaplarını tüketti heralde uyuyamadım 2 de yattım 3,5 da kalktım 4 de evden çıktık yatayım diyorum hiç uykum yok belki birazdan bayılırım
11 12 gibi evden çıkarım sanırım

amin :)) ben hala cool takılıyorum :))) ben istemiyorum istesem ohhooooo ayakları yapıyorum :)))

Evet doyuyorum . Bir suredir boyle yapiyorum ama kilo vermem durdugu icin degil. Sonra yavaş yavas arttiririm.
anladım canım,doyuyorsan ne güzel,ben dünyayı yesem açım

sana mı gelmiş ben onu inatettimolacak dedi diye hatırlıyodum tamam canım çok kötüydü yazmadım.

İrade de bir yere kadar yarım dilim mozaik yedim
nazarım değdi

Aslında içime sinen bir ev vardı. Ama ev ve yol bizi maddi olarak çok somurecekti. Bu güzel. taşınalım inşALLAH komsuculuk oynarız
buna güzel dediğine göre buda içine sinmiş,hem maddi olarakta uygunmuş,inşallah hayırlı olur komşular yönündende :)

lydznp canim hayirli olsun yeni eviniz. Siteli ev guzeldir ben 4senedir oturuyorum kafam rahat valla. Zeynepkus icin de yuva guzel olur insallah
btlbetul betusumm cok guzel olmussunuz ikiniz de. Ablan cok cok mutlu olur,senin de boyle bindallilarla goruruz resimlerini insallah.
moni superbabaanne enisteye allah kavustursun,sana da iyi gezmeler
morordek kiz mordak siz ne zaman donuyosunuz? Hadi sen evdesin de eniste 3yillik izni birden mi kullaniyo
Kendi yerinizde umutun duzeni oturur belki sen de bu kadar yorulmazsin insallah
toplight kaptanim senle annemi hastaneye sokmamak lazim.. ameliyat olup bahcede ugrasiyosunuz ikiniz de birazcik kendinize dikkat etseniz bu garip yavrularin size her zaman ihtiyaci olacak sevgili analar
fancynancy merto tam firlama bakislar yakiyo.. kizlar gecen dedi ya allah gelinlerle kolaylik versin
servey kizz h.sonu kedisi gel bakam naptin 2gun sesin cikmiyo hic??

sana mı gelmiş ben onu inatettimolacak dedi diye hatırlıyodum tamam canım çok kötüydü yazmadım
Kizz yaramazlik yapinca birbirmizi yolmayacksak ne anlami var nerde kaldi bu isin zevki
Kusmek filan yok ha ordak ha ben ne farkeder..
Hem gecmis gitmis mevzu niden kotu ornekler veriyoruz.. mesela bu an.. yaptin mi kahvaltiyi sekercan?? Ben yedim de ustune 2.cayi iciyom uyandir bakiym metabolizmayi.. ayrica takipteyim bugun spor yapilacak oyle zipzipla kandiramazsin beni

kötü örnek değil bebişim menümü yazsammı yazmasammı bilemedim ondan dedim,alınmak yok tabiki amaç kızmak zaten burda ,söz spor yapıcam bugün,okulum var zaten,gelirken 1 saat önce inip yürüycem :)kahvaltı yaptım çay içiyorum,kahve sevmiyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…