- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.461
Gelsene kız valla ne iyi olur :))) veee teşekkürler betüşümbebelere ben bakayım sen evini taşı :)) maşallah çok çok çok tatlılar ama yaaa.....
kötü örnek değil bebişim menümü yazsammı yazmasammı bilemedim ondan dedim,alınmak yok tabiki amaç kızmak zaten burda ,söz spor yapıcam bugün,okulum var zaten,gelirken 1 saat önce inip yürüycem :)kahvaltı yaptım çay içiyorum,kahve sevmiyorum ben ya
İyi tatiller canım. Annende cozutmayacaksın tabiki.çünkü sen şu an çok ciddi, kıran kırana geçen bir kilo verme yarışı içindesin :) rakiplerin bu arada durmayacak diyet yapacak, spor yapacak, yağ yakacak, tartıda - leri görecek. Bu durumda sen de cozutmayacaksın :)Şimdi kahvaltı yapıp çocukları ve çantamızı hazırlıycam. İnşallah denize girebilirsek spor da yapmış olurum. Annemde cozutmam umarım. Çok öpüyorum sizleri artık herhalde akşama yazabilirim tekrar. Görüşürüüüzzzzz
Şimdi kahvaltı yapıp çocukları ve çantamızı hazırlıycam. İnşallah denize girebilirsek spor da yapmış olurum. Annemde cozutmam umarım. Çok öpüyorum sizleri artık herhalde akşama yazabilirim tekrar. Görüşürüüüzzzzz
Canim 8 TL'ye almistim. Cok iyi degil ama en azindan idare ediyor. Yerler parke jillian'da ziplayinca cok ses cikiyordu simdi ayakkabisiz mat'in uzerinde zipliyorum ses cikmiyor.Günaydın özlemcim. Kas ölçtün mü kas ?
Bu arada decathlon can aldığın mattan memnun musun bende almayı düşünüyordum beybi.
Hainler whatsap'tan dedikodumu yapıyorsunuz?Valla aynısını düşündüm benimki de okurdu. Temizledin mi kız whatsapp ı. :)
Kız sen onun bakarım dediğine bakma daha fazla kudurur buGelsene kız valla ne iyi olur :))) veee teşekkürler betüşüm
aayyy maşallah tut benide sürükle peşinden :))
Heeee fokur fokur kaynatıyoruzHainler whatsap'tan dedikodumu yapıyorsunuz?
Tartıldın mı kaçsın denizİyi tatiller canım. Annende cozutmayacaksın tabiki.çünkü sen şu an çok ciddi, kıran kırana geçen bir kilo verme yarışı içindesin :) rakiplerin bu arada durmayacak diyet yapacak, spor yapacak, yağ yakacak, tartıda - leri görecek. Bu durumda sen de cozutmayacaksın :)
Valla bravo:)Bende pazartesi bildirimini yapayım. 73,9 şükür +1 veya 1,5 gelmedim. Bu da benim için bir başarıdır :))))
Senin duraklama dönemi bitti, cabuk gelirsin .
Cozutma artık lutfeeen :)Şimdi kahvaltı yapıp çocukları ve çantamızı hazırlıycam. İnşallah denize girebilirsek spor da yapmış olurum. Annemde cozutmam umarım. Çok öpüyorum sizleri artık herhalde akşama yazabilirim tekrar. Görüşürüüüzzzzz
inşallah bi süre daha duraklama yapmaz.... devam bozmak yok bakalım...... yetişçem sana kaç kaç kaç :))))
Sen de tartılamadın dimi daha:) kaç oldun acaba betuş seni geçecek mi yoksaCozutma artık lutfeeen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?