- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.481
Ben de duraklamaktan korkuyorum. Yetişirsin sen bana .
Evet canım tartıldım 76,5.. buralara kök saldım sanki :)Tartıldın mı kaçsın deniz
yemekten korkuyorum valla duraklama olacak diye.... bu günde dükkandakilere kına lokumu getirdim amaaan tırtıklamamak için zor tuttum kendimi ama şimdi isteğim geçti çok şükür... demek biraz kendimizle inatlaşmak lazım.... yoksaaaa yedimdi yani :))) Ayyy 38 beden bir sürü pantalon aldım geçen sene burdakiler bilir.... sadece bacağımı sokabiliyorum :)))) artık giymek istiyorum onları :))
Sen de tartılamadın dimi daha:) kaç oldun acaba betuş seni geçecek mi yoksa
Bence o beni geçti bile ben 66ya inememisimdir :)Sen de tartılamadın dimi daha:) kaç oldun acaba betuş seni geçecek mi yoksa
düğün ne zaman betüş? kız ben senle aynı kilodayım ben 38 giyiyorum ama, bölgesel mi sıkıntı sende?
Fırsat bulur bu akşam kesin okur. Daha önce yakalamışlığım var. Onun için tehlikeli olan tüm mesajlar gittiklen sonra silerimGünaydın güzeller :)
Senin menünde kötü bir sey yoktu canım ama dediğin gibi saatler kaymıştı biraz :)
Günaydın, tartıldın mı kac çıktın dünkü keşkek faciasından sonra :)
Teee ben de kendimi niye açık ettiysem aklıma tüküreyim
Eşim bizi bırakıp döndü yavrucum, ben burda anacığımla tek başıma takılıyorum :)
Dönüşümüz hala belli degil, Ankara'da böyle havayı ortamı bulamayız diye takılıyoruz şimdilik :)
Kız okumaz di mi onceki yazılanlarıbenimki olsa hatmederdi coktan
Bence o beni geçti bile ben 66ya inememisimdir :)
Sen idmanlısın o zaman h.sonu bendesin2 saat araba kullancam spor sayılır mıoofff anneme gidiyorum yine ama o yol çok büyüyor gözümde. Mert yüzünden o da. Meme için başlıyor ağlamaya uykusuna denk getirmeye çalışcam. Ama annemde de spor yapcam sayılır ev taşıycaz. İşimiz çok, halim kalırsa hafif spor yaparım.
boyun uzundur beybi... ben 1,58 im... basenler feci... göbüş spordan baya eridi yada toparlandı..... pantalon oraya çıksa beli olacakta benim basenler dehşet geniş... bacaklarım kalın.... pantalonlar tayt gibi duruyor :)) öyle de hiç sevmem az bol durcak kadar zayıflamak istiyorum... şöyle rahat rahat 38 beden giymek tek rüyam :))
geçen hafta spor salonundaki hocayla konuştum göbek ok oldu ama bu bacakları napcaz dedim bu hafta bacak çalıştırcak bana bakalım :)
iki hafta önce iiçinde nefes alamadığım halde inatla giydiğim elbise bu gün bol bol geliyor nasıl musmutlu oluyorum o bolluğa baktıkça çok şükür....
Fırsat bulur bu akşam kesin okur. Daha önce yakalamışlığım var. Onun için tehlikeli olan tüm mesajlar gittiklen sonra silerimAma hepsini değil ki dikkat çekmesin. O benim mesaj ve arama silmeme huyum olduğunu bilir çünkü
Sağol bebemmmOooo o süper olmuş işte. Hadi güle güle sağlıklar mutlulukla oturun inşallah canım.
Anında tabi ki arşivlemesine bile fırsat vermemValla aynısını düşündüm benimki de okurdu. Temizledin mi kız whatsapp ı. :)
Bir akrepten de bu beklenirdiFırsat bulur bu akşam kesin okur. Daha önce yakalamışlığım var. Onun için tehlikeli olan tüm mesajlar gittiklen sonra silerimAma hepsini değil ki dikkat çekmesin. O benim mesaj ve arama silmeme huyum olduğunu bilir çünkü
Yok sanmıyorum ya gobek basen hepsi yerli yerinde duruyoryaa de get 65 bile olmuşsundur belkim... fabrika çalışıyo orda.... umut paşa fabrikası :)
Tartı farkıdır belki canım yaa.. Önceki çok mu doğruydu?Günaydın kızlar
Kilom 76.8
Yok sanmıyorum ya gobek basen hepsi yerli yerinde duruyor
Ben tartılmaya korkuyorum. 2gündür hem doğru düzgün birşey yemedim hemde yediklerim gece yarıları ayarsız olduBende pazartesi bildirimini yapayım. 73,9 şükür +1 veya 1,5 gelmedim. Bu da benim için bir başarıdır :))))
KesinlikleBir akrepten de bu beklenirdiaynı ben
Yok sanmıyorum ya gobek basen hepsi yerli yerinde duruyor
İyi tatiller canımŞimdi kahvaltı yapıp çocukları ve çantamızı hazırlıycam. İnşallah denize girebilirsek spor da yapmış olurum. Annemde cozutmam umarım. Çok öpüyorum sizleri artık herhalde akşama yazabilirim tekrar. Görüşürüüüzzzzz
Hainler whatsap'tan dedikodumu yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?