Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de duraklamaktan korkuyorum. Yetişirsin sen bana .

yemekten korkuyorum valla duraklama olacak diye.... bu günde dükkandakilere kına lokumu getirdim amaaan tırtıklamamak için zor tuttum kendimi ama şimdi isteğim geçti çok şükür... demek biraz kendimizle inatlaşmak lazım.... yoksaaaa yedimdi yani :))) Ayyy 38 beden bir sürü pantalon aldım geçen sene burdakiler bilir.... sadece bacağımı sokabiliyorum :)))) artık giymek istiyorum onları :))

düğün ne zaman betüş? kız ben senle aynı kilodayım ben 38 giyiyorum ama, bölgesel mi sıkıntı sende?

düğün ne zaman betüş? kız ben senle aynı kilodayım ben 38 giyiyorum ama, bölgesel mi sıkıntı sende?

boyun uzundur beybi... ben 1,58 im... basenler feci... göbüş spordan baya eridi yada toparlandı..... pantalon oraya çıksa beli olacakta benim basenler dehşet geniş... bacaklarım kalın.... pantalonlar tayt gibi duruyor :)) öyle de hiç sevmem az bol durcak kadar zayıflamak istiyorum... şöyle rahat rahat 38 beden giymek tek rüyam :))

geçen hafta spor salonundaki hocayla konuştum göbek ok oldu ama bu bacakları napcaz dedim bu hafta bacak çalıştırcak bana bakalım :)

iki hafta önce iiçinde nefes alamadığım halde inatla giydiğim elbise bu gün bol bol geliyor nasıl musmutlu oluyorum o bolluğa baktıkça çok şükür....

Fırsat bulur bu akşam kesin okur. Daha önce yakalamışlığım var. Onun için tehlikeli olan tüm mesajlar gittiklen sonra silerim Ama hepsini değil ki dikkat çekmesin. O benim mesaj ve arama silmeme huyum olduğunu bilir çünkü

Sen idmanlısın o zaman h.sonu bendesin

vaaaayy uyanık seni...

Bir akrepten de bu beklenirdi aynı ben
yaa de get 65 bile olmuşsundur belkim... fabrika çalışıyo orda.... umut paşa fabrikası :)
Yok sanmıyorum ya gobek basen hepsi yerli yerinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…