Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler
1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler

Ege'de keşkek, Karadeniz' de mıhlama sanirim. Kuymak ile mihlama ayni sey mi ? Sen bosver onlari aldirma. Kilo verince ödülün olsun canim

Ev arkadaşlarım Karadenizliydi. Onlar sayesinde mıhlamayla tanıştım. Çok begenmistim. Uzun zamandir yemiyorum ama.

bir gün ablam mıhlama yedim şöyle güzeldi böyle güzeldi anlattı anlattı...... dedim yaa bi yapsana yiyek dedim.... yaptı sağolsun :) yok öyle bir şey.... o kadar fenaydı ki ziyan olmasın diye yedim ama..... abla dedim senin yediğinin tadı kesinlikle böyle değildir , bunu sevilcek yanı yok dedim :))))

o gün bu gündür mıhlamayı duyunca ığğyykk diyorum :))) hiç sevimli gelmiyor bana :))

beni çok gaza getiriyosun yaa, eve giderken markette 5 kilo elma, 5 kilo da yağsız yoğurt alıcam, yumurta/yoğurt/elmayla 59 olana kadar beslenicem. nasıl fikir??

Evet iyi fikir. Hem doyuyorsun zaten. Ama ben kh az almaya karar verdim. Elmada 19 , salatalikta 10muş. O yuzden elmaya kısa bir mola . Salatalik da az yiyecegim insallah. Birbirimizi gaza getiriyoruz ne guzel. Ben spor yapmak istemiyordum ama artik çook istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…