Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanma betüş, hiç bişeyi yok hain ördekin zayıf bayaa bildiğin. boyun kaçtı senin 1,72 miydi ördekçim

hiç yani onla ben bir olur muyum :))) onun 68 i benim 58 ime anca denk gelir ::))) bi de bana acıtasyon yapıyo :)))

1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler

1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler

hayaaat bizi neden yoruyosunnnn, bi arkidiş o muhlamalar sonrası +7 dönmüş aman diyim girme o işlere :)

o kadar uzaklara gitmeye gerek yok

https://www.instagram.com/40kilonasilgider/

bu hatun diete başladığında ben ondan daha zayıftım.... şimdi 60 kg oldu .... gözümün önünde eridi....

Ayy çok iyi olmuş cnm çok istiyordun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Hayırlı yolculuklar monisim :)

inanma betüş, hiç bişeyi yok hain ördekin zayıf bayaa bildiğin. boyun kaçtı senin 1,72 miydi ördekçim
Evet
hiç yani onla ben bir olur muyum :))) onun 68 i benim 58 ime anca denk gelir ::))) bi de bana acıtasyon yapıyo :)))
A aaaa arkamdan dedikodu dedikodu
hayaaat bizi neden yoruyosunnnn, bi arkidiş o muhlamalar sonrası +7 dönmüş aman diyim girme o işlere :)
Keşkek kaç getirdi acaba sordum ama cevap gelmedi nilsub tan :)

Valla ben de alisveriş yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…