- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.501
inanma betüş, hiç bişeyi yok hain ördekinzayıf bayaa bildiğin. boyun kaçtı senin 1,72 miydi ördekçim
Ben tartılmaya korkuyorum. 2gündür hem doğru düzgün birşey yemedim hemde yediklerim gece yarıları ayarsız oldu
hiç yani onla ben bir olur muyum :))) onun 68 i benim 58 ime anca denk gelir ::))) bi de bana acıtasyon yapıyo :)))
Hayat şartları beni bu hale getirdi maalesefvaaaayy uyanık seni...
Kız yemedim diyom yaa.. C. tesi akşamı zorla köfte ekmek yedim 1bardak ayranla. Dün akşamda salata ve yanında yarım ekmekne yedin bakiim dökül çabuk....
1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..Bazı insanların gazla çalışması.. Bknz benkımse yoksa kendıme gaz verebılme yetenegıne sahıbım.. kadın neler yapmıs yaa masallah.. kadın bır ben cıkarmıs ıcınden yaaaa.. şaka gıbı
http://yemek.com/lunaparktan-kovulunca-hayatini-degistiren-azimli-kadin/
orjınal halıne buradan da bı goz atabılırsınız hanımlar
http://fitbodyweightloss.com/how-i-lost-113-pounds/
1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler
Bazı insanların gazla çalışması.. Bknz benkımse yoksa kendıme gaz verebılme yetenegıne sahıbım.. kadın neler yapmıs yaa masallah.. kadın bır ben cıkarmıs ıcınden yaaaa.. şaka gıbı
http://yemek.com/lunaparktan-kovulunca-hayatini-degistiren-azimli-kadin/
orjınal halıne buradan da bı goz atabılırsınız hanımlar
http://fitbodyweightloss.com/how-i-lost-113-pounds/
1. linkin altında da muhlama tarifi videosu çıktı yaa..
hangisini yapsam acaba christina gibi mi beslensem muhlama mı yesem. Birde başlık olarak doymayanlar için muhlama tarifi demişler
Menüde paylaş da neler yediğini görelimBen yarın metabolizma hızlandırıcıya başlıyorum. 3 gün sürecek ve cuma tartıda nasıl bir sonuç alacağım göreceğiz :)
Dün akşam sordular yapmayın dedim ama taptaze ekmeğe hayır diyemedimhayaaat bizi neden yoruyosunnnn, bi arkidiş o muhlamalar sonrası +7 dönmüş aman diyim girme o işlere :)
Gelsin liste paylaşırım canım. Bugün gönderecek diyetisyen.Menüde paylaş da neler yediğini görelim
Deniz sen ananas çayını kabukla mı yapıyordun yaprakla mı?Ben yarın metabolizma hızlandırıcıya başlıyorum. 3 gün sürecek ve cuma tartıda nasıl bir sonuç alacağım göreceğiz :)
Ayy çok iyi olmuş cnm çok istiyordun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahCok tesekkur ederim canim. Aslında is yerine cokda yakın değil ama servis saat 7de kapımın önünden geçiyor. Aksam işte 7.15 gibi evde olacağım ama in bin in bin derdim olamayacak. Zeynep için istediğim bir yuva vardı akd kids hemen sitenin dibinde. Birde site olduğu için gece yürüyüşü yapabileceğim bende.
Bu erkek milleti böyle ayarsız çalışmıyor. 7aydir yedi beni bu taşınma işi için. En son işte dün 1 günde hallettik. Üstelik emlakcida yok arada en çok da ona sevindim
Hayırlı yolculuklar monisim :)Günaydın şekerler
Eşimi yolcu ettim eve gelince 5 30 da kahvaltımı yaptım biraz erken oldu ama keyifliydi
Eşime yolda ben bugün gidiyorum dedim,tamam dedişaşırdım itiraz etmedi gerçi bir haftadır alıştıra alıştıra söylüyordum tüm hayır cevaplarını tüketti heralde uyuyamadım 2 de yattım 3,5 da kalktım 4 de evden çıktık yatayım diyorum hiç uykum yok belki birazdan bayılırım
11 12 gibi evden çıkarım sanırım
Evetinanma betüş, hiç bişeyi yok hain ördekinzayıf bayaa bildiğin. boyun kaçtı senin 1,72 miydi ördekçim
A aaaa arkamdan dedikodu dedikoduhiç yani onla ben bir olur muyum :))) onun 68 i benim 58 ime anca denk gelir ::))) bi de bana acıtasyon yapıyo :)))
Keşkek kaç getirdi acaba sordum ama cevap gelmedihayaaat bizi neden yoruyosunnnn, bi arkidiş o muhlamalar sonrası +7 dönmüş aman diyim girme o işlere :)
Evet
A aaaa arkamdan dedikodu dedikodu
Keşkek kaç getirdi acaba sordum ama cevap gelmedinilsub tan :)
yemekten korkuyorum valla duraklama olacak diye.... bu günde dükkandakilere kına lokumu getirdim amaaan tırtıklamamak için zor tuttum kendimi ama şimdi isteğim geçti çok şükür... demek biraz kendimizle inatlaşmak lazım.... yoksaaaa yedimdi yani :))) Ayyy 38 beden bir sürü pantalon aldım geçen sene burdakiler bilir.... sadece bacağımı sokabiliyorum :)))) artık giymek istiyorum onları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?