- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.541
bir gün ablam mıhlama yedim şöyle güzeldi böyle güzeldi anlattı anlattı...... dedim yaa bi yapsana yiyek dedim.... yaptı sağolsun :) yok öyle bir şey.... o kadar fenaydı ki ziyan olmasın diye yedim ama..... abla dedim senin yediğinin tadı kesinlikle böyle değildir , bunu sevilcek yanı yok dedim :))))
o gün bu gündür mıhlamayı duyunca ığğyykk diyorum :))) hiç sevimli gelmiyor bana :))
CanımDeniz sen ananas çayını kabukla mı yapıyordun yaprakla mı?
Evet iyi fikir.Hem doyuyorsun zaten. Ama ben kh az almaya karar verdim. Elmada 19 , salatalikta 10muş. O yuzden elmaya kısa bir mola . Salatalik da az yiyecegim insallah. Birbirimizi gaza getiriyoruz ne guzel. Ben spor yapmak istemiyordum ama artik çook istiyorum.
Elma bağısaklari calistiriyor. Tavsiye ederim.wendy
Cok zayıf mı yok artık :)Sen zaten cok zayifsin anladigim kadariyla
Cok zayıf mı yok artık :)
60 kilo iken zayıfım diyebilirdim de simdi kendime zayıf diyemiyorum :)
Kizlar sizin tartilarda arka arkaya 3 defa farkli sonuclar veriyormu?
Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni
canım tak kulaklığı yürü, sen bekar mıydın kız? azıcık anlat bakim kendini unutmuşum :)
eveet, bende de aynen o etkiyi çok iyi sağlar.
Canim , 28 yaşinda bir Türkçe ögretmeniyim. 2 senedir evliyim. Çocugum yok. Hakkari'de calisiyorum ama Manisaliyim. 5 sene bitti Hakkari'de. Seneye insallah Batidayiz
canım liste geldi. Diyet üç gün arka arkaya ve diyetle birlikte yürüyüş önermiş. Ben de koşu bandında sadece yürüyeceğim.koşmayacağım.Canim listeni paylasirmisim merak ettim.
Benimki vermiyor. Kaç kere çıkarsan çık sabit :)Kizlar sizin tartilarda arka arkaya 3 defa farkli sonuclar veriyormu?
şimdi manisa da mısın peki? çocukta yokmuş çık çık yürü. bizim ebru vardıebrusonmez o da hakkarideydi, bol bol yürüydü kar yürüyüşü yaptım diye gelirdi şimdi yok ama
Geçmiş olsun fizik tedavi ile iyileşirsin umarım.Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni
bence boyundan kg olarak altında olan herkes zayıftır. sende 72'nin altındasın zayıfsın işte kabul et zayıf lohusa insan
Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)bence boyundan kg olarak altında olan herkes zayıftır. sende 72'nin altındasın zayıfsın işte kabul et zayıf lohusa insan
Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?canım liste geldi. Diyet üç gün arka arkaya ve diyetle birlikte yürüyüş önermiş. Ben de koşu bandında sadece yürüyeceğim.koşmayacağım.nilsub
1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın
Ara :2 adet salatalık +bitki çayı
Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt
Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı
Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)
2. Gün
Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir
Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz
Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba
Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın
Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata
3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)
Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir
Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt
Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas
Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.
Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)
Markasi ne?Benimki vermiyor. Kaç kere çıkarsan çık sabit :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?