Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben mısır ekmegini de sevmistim. Ekmek degil de sanki börek, pasta gibi. Farklı bir sey . Bunlari konusurken kilo alacagiz aman.

Deniz sen ananas çayını kabukla mı yapıyordun yaprakla mı?
Canım
Sadece kabukla yaptığımda çok tatlı oluyordu. Ben o tadı sevmedim.Ben de yarım ananas kabuğu, 1 çubuk tarçın, varsa 10 tane falan kiraz sapı, 4-5 tane de ananas yaprağını beraber kaynatıyordum. Böyle yapınca o tatlı tat kalmıyor. Diyetisyen özellikle yapraklarını koy ondan dolayı zayıflarsın diyordu.

canım tak kulaklığı yürü, sen bekar mıydın kız? azıcık anlat bakim kendini unutmuşum :)

Elma bağısaklari calistiriyor. Tavsiye ederim. wendy

eveet, bende de aynen o etkiyi çok iyi sağlar.

Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni

inşallah fizik tedavi iyi gelir kaptanım.

canım tak kulaklığı yürü, sen bekar mıydın kız? azıcık anlat bakim kendini unutmuşum :)

eveet, bende de aynen o etkiyi çok iyi sağlar.

Canim , 28 yaşinda bir Türkçe ögretmeniyim. 2 senedir evliyim. Çocugum yok. Hakkari'de calisiyorum ama Manisaliyim. 5 sene bitti Hakkari'de. Seneye insallah Batidayiz

Canim , 28 yaşinda bir Türkçe ögretmeniyim. 2 senedir evliyim. Çocugum yok. Hakkari'de calisiyorum ama Manisaliyim. 5 sene bitti Hakkari'de. Seneye insallah Batidayiz

şimdi manisa da mısın peki? çocukta yokmuş çık çık yürü. bizim ebru vardı ebrusonmez o da hakkarideydi, bol bol yürüydü kar yürüyüşü yaptım diye gelirdi şimdi yok ama

Canim listeni paylasirmisim merak ettim.
canım liste geldi. Diyet üç gün arka arkaya ve diyetle birlikte yürüyüş önermiş. Ben de koşu bandında sadece yürüyeceğim.koşmayacağım. nilsub

1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın

Ara :2 adet salatalık +bitki çayı

Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt

Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı

Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)

2. Gün

Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir

Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz

Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba

Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın

Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata

3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)

Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir

Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt

Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas

Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.

Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)

şimdi manisa da mısın peki? çocukta yokmuş çık çık yürü. bizim ebru vardı ebrusonmez o da hakkarideydi, bol bol yürüydü kar yürüyüşü yaptım diye gelirdi şimdi yok ama

Şimdi Hakkari'deyim birkaç işim var da . Evde bisiklet sürüyorum. 7 Numara'yi izliyorum. Arada dısari da cikiyorum. Ama şimdi kar yok. Her yer toz toprak. Yol calismasi var da

Geçmiş olsun fizik tedavi ile iyileşirsin umarım.

bence boyundan kg olarak altında olan herkes zayıftır. sende 72'nin altındasın zayıfsın işte kabul et zayıf lohusa insan
Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)
Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?
Bi de bu menu bence baya doyurucu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…