Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi Hakkari'deyim birkaç işim var da . Evde bisiklet sürüyorum. 7 Numara'yi izliyorum. Arada dısari da cikiyorum. Ama şimdi kar yok. Her yer toz toprak. Yol calismasi var da

leslie/stefani yap sıkılırsan, tabi evde wifi tarzı netin varsa, telden keyifli olmuyo.

Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)

o zaman ideal/süper/böle bişi yok/aman allahım oluyo bence :)

Ayy çok iyi olmuş cnm çok istiyordun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Hayırlı yolculuklar monisim :)
Sağol çiklatım
Aslinda 38 beden oluyor sayilir ama 40 giyiyorum . 38 beden aldim. Pantolon 42beden giyiyorum ama ben 40 beden aldim.
kız bende 42 giyorum ama geçende 40beden aldım. Bacağımın gireceği günü bekliyorum.
Ege'de keşkek, Karadeniz' de mıhlama sanirim. Kuymak ile mihlama ayni sey mi ? Sen bosver onlari aldirma. Kilo verince ödülün olsun canim
e
Sen benim ilk yaptığım muhlamayı görecektin. Bırak yemeyi masaya getirmedim bile. Dolabın içine sakladım kimse görmesin diye
o zaman ben kalan kabuk ve yaprakları buzluğa atayım. bittikçe tekrar yaparım
Cok zayıf mı yok artık :)

60 kilo iken zayıfım diyebilirdim de simdi kendime zayıf diyemiyorum :)
Ay Şeyma gördük seni. 3gr göbek için birde fil gibiyim de üstelik göremediğimiz göbek
Kizlar sizin tartilarda arka arkaya 3 defa farkli sonuclar veriyormu?
hayır.
Sağlıkla inşallah Kaptanım. Fizik tedavi iyi gelir inşALLAH.

Gecmis olsun canim.

Bende sana eslik ederim.

Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)

Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?
Bi de bu menu bence baya doyurucu :)
Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)

Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?
Bi de bu menu bence baya doyurucu :)
Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)

Oyledir canim elmayi rendele yada robottan gecir. Umay villa"nin detoksunda vardi yeniliyor yani tadi fena degil.

Tamamdır yarın başlayalım bakalım cuma bizi tartıda neler bekliyor. Ama bu arada 3 gün tartılmak yok, acaba aldım mı,verdim mi,sabitmiyim düşünmek yok olur mu :)
Tamam canim 3 gunden sonra ne yapacaksin?
--
Gunluk yaptigim sporuma devam etsem mi acaba? Dun boynum tutuldu agrim var yapamazsam bende sadece yuruyus yaparim. Kac dakika yuruceksin?
Bide benim uyguladigim detoksta ac karnina yuruyus onerilmisti sabah ve aksam ayri ayri. Sana oneride bulundu mu bu konuda?

Son düzenleme:
inşallah fizik tedavi iyi gelir kaptanım.

Geçmiş olsun fizik tedavi ile iyileşirsin umarım.

Tesekkur ederim kizlar insallah fizik tedavi iyi gelmezse ameliyat dedi onu dusunmek istemiyorum bile

aayyy sen bahsettikçe benim içim zonkluyo.... dikiş mikiş.... çook geçmiş olsun.. naptın sen kendine bu kadar

leslie/stefani yap sıkılırsan, tabi evde wifi tarzı netin varsa, telden keyifli olmuyo.

o zaman ideal/süper/böle bişi yok/aman allahım oluyo bence :)

Var ama bilgisayar yok.Telefondan da dizi izliyorum . Farkli bir seyler de denesem guzel olur aslinda

Canım boynun tutuldu ise sadece yürü bence de. 45 dakika yürüsek yetmez mi? Bir de gün aşırı mı yoksa 3 gün mü bilemedim. Sen ne dersin.

Evet mantıklı bence de, sade sade yenmez o sanki yaa :)
Tesekkur ederim kizlar insallah fizik tedavi iyi gelmezse ameliyat dedi onu dusunmek istemiyorum bile
Allah korusun kaptanım ya, bence fizik tedavi iyi gelir ama böyle şeylerde fizik tedavi bitse bile verdikleri hareketleri düzenli yapmak gerekiyor yoksa gene başa döner

Bugünkü menüm

Kalınca ; 1 ceviz ile akşamdan hazırladığım bir bardak ceviz suyu

Ara ; 150 gr dereotlu kefir 3 tane taze fındık

Geç Sabah kahvaltısı ; fırında 4 adet etimek üstlerinde 1 Light kaşar, 1 Light çedar, 5 zeytin

Öğlen ; 4 kaşık Müsli, 1 bardak çikolatalı süt

Ara ; şekersiz sütsüz kahve

Akşam ; fırında pirzola 3 köfte kadar, sumak salatası

Ara ; zencefil çayı

3 litre su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…