- 23 Ağustos 2012
- 14.841
- 39.256
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.561
Şimdi Hakkari'deyim birkaç işim var da . Evde bisiklet sürüyorum. 7 Numara'yi izliyorum. Arada dısari da cikiyorum. Ama şimdi kar yok. Her yer toz toprak. Yol calismasi var da
Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)
Sağol çiklatımAyy çok iyi olmuş cnm çok istiyordun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Hayırlı yolculuklar monisim :)
kız bende 42 giyorum ama geçende 40beden aldım. Bacağımın gireceği günü bekliyorum.Aslinda 38 beden oluyor sayilir ama 40 giyiyorum . 38 beden aldim. Pantolon 42beden giyiyorum ama ben 40 beden aldim.
eEge'de keşkek, Karadeniz' de mıhlama sanirim. Kuymak ile mihlama ayni sey mi ?Sen bosver onlari aldirma. Kilo verince ödülün olsun canim
Sen benim ilk yaptığım muhlamayı görecektin. Bırak yemeyi masaya getirmedim bile. Dolabın içine sakladım kimse görmesin diyebir gün ablam mıhlama yedim şöyle güzeldi böyle güzeldi anlattı anlattı...... dedim yaa bi yapsana yiyek dedim.... yaptı sağolsun :) yok öyle bir şey.... o kadar fenaydı ki ziyan olmasın diye yedim ama..... abla dedim senin yediğinin tadı kesinlikle böyle değildir , bunu sevilcek yanı yok dedim :))))
o gün bu gündür mıhlamayı duyunca ığğyykk diyorum :))) hiç sevimli gelmiyor bana :))
o zaman ben kalan kabuk ve yaprakları buzluğa atayım. bittikçe tekrar yaparımCanım
Sadece kabukla yaptığımda çok tatlı oluyordu. Ben o tadı sevmedim.Ben de yarım ananas kabuğu, 1 çubuk tarçın, varsa 10 tane falan kiraz sapı, 4-5 tane de ananas yaprağını beraber kaynatıyordum. Böyle yapınca o tatlı tat kalmıyor. Diyetisyen özellikle yapraklarını koy ondan dolayı zayıflarsın diyordu.
Ay Şeyma gördük seni. 3gr göbek için birde fil gibiyim deCok zayıf mı yok artık :)
60 kilo iken zayıfım diyebilirdim de simdi kendime zayıf diyemiyorum :)
hayır.Kizlar sizin tartilarda arka arkaya 3 defa farkli sonuclar veriyormu?
Sağlıkla inşallah Kaptanım. Fizik tedavi iyi gelir inşALLAH.Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni
Gecmis olsun canim.Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni
Bende sana eslik ederim.canım liste geldi. Diyet üç gün arka arkaya ve diyetle birlikte yürüyüş önermiş. Ben de koşu bandında sadece yürüyeceğim.koşmayacağım. @nilsub
1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın
Ara :2 adet salatalık +bitki çayı
Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt
Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı
Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)
2. Gün
Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir
Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz
Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba
Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın
Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata
3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)
Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir
Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt
Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas
Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.
Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)
Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)
Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?
Bi de bu menu bence baya doyurucu :)
Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)Zayıf demek için benim bildiğim arada 10 fark olması lazım yani 172'ysen 62 olmalısın gibi :)
Ilk gün yulaf ezmesi sade mi yeniyor? Süt ya da yoğurda karistirmayacak mısın?
Bi de bu menu bence baya doyurucu :)
Oyledir canim elmayi rendele yada robottan gecir. Umay villa"nin detoksunda vardi yeniliyor yani tadi fena degil.Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)
Tamamdır yarın başlayalım bakalım cuma bizi tartıda neler bekliyor. Ama bu arada 3 gün tartılmak yok, acaba aldım mı,verdim mi,sabitmiyim düşünmek yok olur mu :)Gecmis olsun canim.
Bende sana eslik ederim.
Tamam canim 3 gunden sonra ne yapacaksin?Tamamdır yarın başlayalım bakalım cuma bizi tartıda neler bekliyor. Ama bu arada 3 gün tartılmak yok, acaba aldım mı,verdim mi,sabitmiyim düşünmek yok olur mu :)
inşallah fizik tedavi iyi gelir kaptanım.
Geçmiş olsun fizik tedavi ile iyileşirsin umarım.
toplight geçmiş olsun canim.
Tesekkur ederim kizlar insallah fizik tedavi iyi gelmezse ameliyat dedi onu dusunmek istemiyorum bileSağol çiklatım
kız bende 42 giyorum ama geçende 40beden aldım. Bacağımın gireceği günü bekliyorum.
e
Sen benim ilk yaptığım muhlamayı görecektin. Bırak yemeyi masaya getirmedim bile. Dolabın içine sakladım kimse görmesin diye
o zaman ben kalan kabuk ve yaprakları buzluğa atayım. bittikçe tekrar yaparım
Ay Şeyma gördük seni. 3gr göbek için birde fil gibiyim deüstelik göremediğimiz göbek
hayır.
Sağlıkla inşallah Kaptanım. Fizik tedavi iyi gelir inşALLAH.
Kizlar sizin tartilarda arka arkaya 3 defa farkli sonuclar veriyormu?
Kizlar slm sonunda dikislerim alindi omuz ve koldaki agri icim gecen hafta mr cektirmistim sabah dr muayene etti odem iltihaplanma ve kireclenme varmis acil fizik tedavi dedi fizik tedaviye basladim az once geldim sizde amma konusmussunuz biraz uyudum simdi ortaligi toplayip cocuklari almaya gidecegim sabahta tartildim cuma ile ayni
leslie/stefani yap sıkılırsan, tabi evde wifi tarzı netin varsa, telden keyifli olmuyo.
o zaman ideal/süper/böle bişi yok/aman allahım oluyo bence :)
Markası tefal..aldığımızda diyet derdim yoktu şimdi olsa vucut analizi yapanlardan alırdım sanırım. Türkiyedeki öyle arzum un.. Onu alırken diyet yapıyordum çünkü :)Markasi ne?
Canım boynun tutuldu ise sadece yürü bence de. 45 dakika yürüsek yetmez mi? Bir de gün aşırı mı yoksa 3 gün mü bilemedim. Sen ne dersin.Tamam canim 3 gunden sonra ne yapacaksin?
--
Gunluk yaptigim sporuma devam etsem mi acaba? Dun boynum tutuldu agrim var yapamazsam bende sadece yuruyus yaparim. Kac dakika yuruceksin?
Bide benim uyguladigim detoksta ac karnina yuruyus onerilmisti sabah ve aksam ayri ayri. Sana oneride bulundu mu bu konuda?
Hergun bence. Yurumenin zarari olmaz.Canım boynun tutuldu ise sadece yürü bence de. 45 dakika yürüsek yetmez mi? Bir de gün aşırı mı yoksa 3 gün mü bilemedim. Sen ne dersin.
Evet mantıklı bence de, sade sade yenmez o sanki yaa :)Sade yazmış canım. Nasıl olacak ben de bilemedim. Aklımdan elmayı rendelemek geçti belki birazcık sulanır da daha lezzetli olur diye :)
Allah korusun kaptanım ya, bence fizik tedavi iyi gelir ama böyle şeylerde fizik tedavi bitse bile verdikleri hareketleri düzenli yapmak gerekiyor yoksa gene başa dönerTesekkur ederim kizlar insallah fizik tedavi iyi gelmezse ameliyat dedi onu dusunmek istemiyorum bile
Tamam o zaman 45 dakika her gün. Sonrasında ana diyetime devam edeceğim sadece sporu biraz daha artıracağım muhtemelen. Cuma günü diyetisyen ile konuşunca haber veririm sana.Hergun bence. Yurumenin zarari olmaz.
ALLAH korusun KaptanımTesekkur ederim kizlar insallah fizik tedavi iyi gelmezse ameliyat dedi onu dusunmek istemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?