- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.601
Adamı acından öldürür bu HaticeKuzucum sen kocana bişi pişirmiyor musun?
Sen de katılıyor musun? Sabah Tartıldın mı keşkek güzeli :)Çok güzel menu hadi bakalım yarasın
Kuzucum sen kocana bişi pişirmiyor musun?
Elma yiyorlarmis ailecekKuzucum sen kocana bişi pişirmiyor musun?
Bana kolay yapılabilecek bir diyet gibi geldi. 75 i kıramadığım için metabolizma hızlandırıcı olarak verdi diyetisyen. Bir de böyle takılınca vücudu şaşırtın derler ya, ben işe yarayacağına inanıyorum.sen de başla istersen. Ama tatilden yeni geldiğin için ödemini atıp bir hafta sonra da yapabilirsin istersen. Bence ikisi de uygun olur.dennisgo gözüm senin diyette kaldı yarın bende mi başlasam ?
Yedim yedim şiştim ben bana bakmayın artık sizSen de katılıyor musun? Sabah Tartıldın mı keşkek güzeli :)
O zaman haftaya deneyeyim ben onuBana kolay yapılabilecek bir diyet gibi geldi. 75 i kıramadığım için metabolizma hızlandırıcı olarak verdi diyetisyen. Bir de böyle takılınca vücudu şaşırtın derler ya, ben işe yarayacağına inanıyorum.sen de başla istersen. Ama tatilden yeni geldiğin için ödemini atıp bir hafta sonra da yapabilirsin istersen. Bence ikisi de uygun olur.
Siz beni bırakın kaçın kendinizi kurtarın der gibi olmus buYedim yedim şiştim ben bana bakmayın artık siz
Şu an başka bir yerde calisiyor :)
Elma yiyorlarmis ailecek
Demek ki biz yesek de şişsek sen bizi bırakacaksın :) geçmişle yaşamayı bırak artık olan oldu. Sonuçta verdiklerini geri almak can sıkıcı. Ama o kiloları veren sensin ve yine vereceksin. Yeter ki yeniden motive olacak nedeni yarat kendine :)Yedim yedim şiştim ben bana bakmayın artık siz
Ay çok çok bıktım hep başladığı yere geri dönüyorumDemek ki biz yesek de şişsek sen bizi bırakacaksın :) geçmişle yaşamayı bırak artık olan oldu. Sonuçta verdiklerini geri almak can sıkıcı. Ama o kiloları veren sensin ve yine vereceksin. Yeter ki yeniden motive olacak nedeni yarat kendine :)
O zaman bu kiloyu kırdığında bir süre kaçamak yok. Buralardan uzaklaşınca keşkek yemeye devam :) canını sıkma çünkü bu iş uzun soluklu ve gerçekten moral işi. Ben de öyleydim ne yapsam 75 kıramadım diye. Ama pes etmeden dinlene dinlene devam etmek gerekir. Sen de dinlendin bence şimdi yola devam :)Ay çok çok bıktım hep başladığı yere geri dönüyorum
1000 kalorinin altı için kas kaybı deniyorBen tahmin ettim zaten 500 kalori nedir allasen, metabolizman iptal olacak. Şimdi kilo veriyorsun ama beğenmedim yok. En en az 800-900 kalori al bari.
Boğazımız durmuyor da ondan değil yani? Bu kilolar hep kendi kendine oldu zaten. Aslında hepimiz çok sağlıklı beslenip spor yaparken şişko olduk.Ay çok çok bıktım hep başladığı yere geri dönüyorum
Geçmiş olsun canım. Darısı benim başıma inşALLAH. Ev taşımak çok zor.Herkese merhaba kızlar, çoookkk yoruldum, hiç geçmişe bakamadım. Menümü yazıp kaçcam, geçmişe de artık Çarşamba bakarım herhaldeee.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 salatalık
Ara
1 orta boy salkım üzüm
Öğle
1 kase domates çorbası
2 yk pilav
Ara
Minik bir dilim limonlu kek
Akşam
1 tabak makarna
1 parça tulum peyniri
Gece
3 beyaz nektarin (ufak)
1 tb bisküvi
Su: 1,5 lt bitti fazlasını içmiş olabilirim sayamadım.
Spor: ev taşıdık, bittim, yorulmaktan çok sıcaktan mahvoldum.
Evet canım akşam msj okuduktan sonra haklısın dedim reset tuşuna bastım ye ye nereye kadar dimiO zaman bu kiloyu kırdığında bir süre kaçamak yok. Buralardan uzaklaşınca keşkek yemeye devam :) canını sıkma çünkü bu iş uzun soluklu ve gerçekten moral işi. Ben de öyleydim ne yapsam 75 kıramadım diye. Ama pes etmeden dinlene dinlene devam etmek gerekir. Sen de dinlendin bence şimdi yola devam :)
Günaydın ortim ve herkese günaydınGünaydın herkese hayırlı bereketli gün olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?