Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dennisgo gözüm senin diyette kaldı yarın bende mi başlasam ?
Bana kolay yapılabilecek bir diyet gibi geldi. 75 i kıramadığım için metabolizma hızlandırıcı olarak verdi diyetisyen. Bir de böyle takılınca vücudu şaşırtın derler ya, ben işe yarayacağına inanıyorum.sen de başla istersen. Ama tatilden yeni geldiğin için ödemini atıp bir hafta sonra da yapabilirsin istersen. Bence ikisi de uygun olur.

O zaman haftaya deneyeyim ben onu

Yedim yedim şiştim ben bana bakmayın artık siz
Siz beni bırakın kaçın kendinizi kurtarın der gibi olmus bu sen kaç çıktın onu de bakim hele

Yedim yedim şiştim ben bana bakmayın artık siz
Demek ki biz yesek de şişsek sen bizi bırakacaksın :) geçmişle yaşamayı bırak artık olan oldu. Sonuçta verdiklerini geri almak can sıkıcı. Ama o kiloları veren sensin ve yine vereceksin. Yeter ki yeniden motive olacak nedeni yarat kendine :)

Ay çok çok bıktım hep başladığı yere geri dönüyorum

Ay çok çok bıktım hep başladığı yere geri dönüyorum
O zaman bu kiloyu kırdığında bir süre kaçamak yok. Buralardan uzaklaşınca keşkek yemeye devam :) canını sıkma çünkü bu iş uzun soluklu ve gerçekten moral işi. Ben de öyleydim ne yapsam 75 kıramadım diye. Ama pes etmeden dinlene dinlene devam etmek gerekir. Sen de dinlendin bence şimdi yola devam :)

Herkese merhaba kızlar, çoookkk yoruldum, hiç geçmişe bakamadım. Menümü yazıp kaçcam, geçmişe de artık Çarşamba bakarım herhaldeee.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
3 salatalık

Ara
1 orta boy salkım üzüm

Öğle
1 kase domates çorbası
2 yk pilav

Ara
Minik bir dilim limonlu kek

Akşam
1 tabak makarna
1 parça tulum peyniri

Gece
3 beyaz nektarin (ufak)
1 tb bisküvi

Su: 1,5 lt bitti fazlasını içmiş olabilirim sayamadım.
Spor: ev taşıdık, bittim, yorulmaktan çok sıcaktan mahvoldum.

Geçmiş olsun canım. Darısı benim başıma inşALLAH. Ev taşımak çok zor.

Evet canım akşam msj okuduktan sonra haklısın dedim reset tuşuna bastım ye ye nereye kadar dimi
Erkenden kalktım 1tane gün kurusu kayısı yedim yarım lt su içtim çıktım nasıl güzel uyumuşum nasıl dinç uyandım hadi bakalım yola devam ay hiç tartılmayacağım artık cumadan cumaya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…