- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.521
kallisim beceriklim yarın evde misin tısssssssss bişey gelebilir sana kaydirigubbakcemile3
reyhan ablacım hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah hemen moral vererek geldin senaristimize bugün nasıldı diyetin yaptınmı bişeyler başladınmı lahanaya ablacım
reyhan ablam hoşgeldin.. bahçeye çıkmadan yakaladım seni :)) nasıl geçti günün...
hosbuldum güzellerim sagolun..opuyorumnanaktan
bugün sabah bir elma öglen bir kase lahana yedim ama benim lahana yemek gibi oldu kapuska gibi öyle seviyorum ben. isten geldim birsey istemedi canim. doktora gidecegim cünkü saat 18,15te biraz telasliyim. doktordan gelince yerim kalan corbami artik
bazi seyler istedigimiz gibi yolunda gitmeyince bendede olur öyle kallisim.. hafta sonu gidersin herhalde
yok canim bir saatim var daha saat 5 bile olmamis
ne gelücek canımun içüüüüsempatiksalakcinni şimdilik bir şey yok evdeyim yani olmasamda kızlardan ikisi evde ama yarın balomuz var ya... pek bir mirak ettim nasıl bişey.. tarif ettiğim elbiseyi banamı diktiricen yoksa annen dikmeyince:roflol:
yok tatlim sorun degilde sey istiyecegim doktordan. hani bana bir rapor yazsa bende onu doktorlar odasina göndersem belki yüzde 50 sakatlik verilir bana. birseyim yok cok sükür ama o yüzde 50 okadar önemliki
erken emekli olabilirim mesela. heryil daha cok iznim olur.
niye simdi aksamin gec saatine biraktin deme.. ::)))
benim doktor emekliye ayriliyormus bu ay sonu satmis muayenehaneyi gitmeden bana bir kiyak yapsin ne olacak sanki .
dua edin ne olur cok iyi olur ya
hee kumaş yolladım ucundan tutuver be kallisim -tatlicadiarzu-
ciddi söyle yahu bak inanasım gelmiyor mirmirmirmir hemde merak ettim... anlat hadi kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?