Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

offff sabahtan beri kaç tane salatalık yedim iyiki kalorisi düşük bir sebze bu kadarda yenmezki iki tane yiyorum aradan biraz geçiyor yine acıkıyorum mideminde şişmesini istemiyorum ayyy bugün bir bitse eve gitsem yemek derdim kalmasa ne güzel olur ve heyecanlıyım yarın tartı günü bakalım kilo verdimmi dün akşam ölçtüm kendimi basenden 2 cm bel 1 cm göğüs 1 cm gitmiş bu yürüyüşün çok faydası var kesinlikle tek üzüldüğüm çok sevdiğim basenimin eriyor olması ( olsun erisin zayıf olucam sonuçta

senaristim canım güzel psikoloğum demişsin sağol canım burda birbirimize psikologluk yapıcazki moralimiz gelsin yerine dahada hırsla verelim kilo değilmi büyük bir zevkle herzaman psikoloğun olurum canım ..

kallisim beceriklim yarın evde misin tısssssssss bişey gelebilir sana kaydirigubbakcemile3

ne gelücek canımun içüüüüsempatiksalakcinni şimdilik bir şey yok evdeyim yani olmasamda kızlardan ikisi evde ama yarın balomuz var ya... pek bir mirak ettim nasıl bişey.. tarif ettiğim elbiseyi banamı diktiricen yoksa annen dikmeyince:roflol:

reyhan ablacım hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah hemen moral vererek geldin senaristimize bugün nasıldı diyetin yaptınmı bişeyler başladınmı lahanaya ablacım

ay bu gün ne can sıkıntısı odu bende yahu... içim patladı... biri olsa yanımda kahve yapsa kaydirigubbakcemile3sohbet etsek diye geçirdim içimden ama kahveyi başkası yapacak kaydirigubbakcemile3 valla üşengeçliğimden kahve içmedim bu gün elim kolum kalkmıyor neden bilmem, ablam beni beklerken gidememem mi böyle neden oldu anlamadım eşimde hiç çabuk davranmıyoralsanaalsanasmile

reyhan ablacım hoşgeldin nasılsın iyisin inşallah hemen moral vererek geldin senaristimize bugün nasıldı diyetin yaptınmı bişeyler başladınmı lahanaya ablacım

reyhan ablam hoşgeldin.. bahçeye çıkmadan yakaladım seni :)) nasıl geçti günün...

hosbuldum güzellerim sagolun..opuyorumnanaktan
bugün sabah bir elma öglen bir kase lahana yedim ama benim lahana yemek gibi oldu kapuska gibi öyle seviyorum ben. isten geldim birsey istemedi canim. doktora gidecegim cünkü saat 18,15te biraz telasliyim. doktordan gelince yerim kalan corbami artik

ohhh afiyet olsun ablacım ama az yemişsin sanki sabah bir elmayla nasıl durdun ben 1 saat zor duruyorum hemen midem kazınıyor maşallah miden küçülmüş baya demekki ablacım nazar deymesin azmine hayranım opuyorumnanaktan

sen deyince düsündümde ferihancigim gercekten öyle acta degilim su an.. ama kalan lahanami yerim gelince. cok yemek lazimmis.
ikide kivi yerim yoksa karpuzmu yesem. karpuzda cok seker varmis kalsin

yok tatlim sorun degilde sey istiyecegim doktordan. hani bana bir rapor yazsa bende onu doktorlar odasina göndersem belki yüzde 50 sakatlik verilir bana. birseyim yok cok sükür ama o yüzde 50 okadar önemliki
erken emekli olabilirim mesela. heryil daha cok iznim olur.
niye simdi aksamin gec saatine biraktin deme.. ::)))
benim doktor emekliye ayriliyormus bu ay sonu satmis muayenehaneyi gitmeden bana bir kiyak yapsin ne olacak sanki .
dua edin ne olur cok iyi olur ya

hee kumaş yolladım ucundan tutuver be kallisim -tatlicadiarzu-

bilmiyorumkismile bunu daha öncede dile getirmiştin ablacım hadi inşallah bir güzellik yapar bizden de selam söyle o zaman kıyamaz sana kaydirigubbakcemile3

ablacım şaka bir yana da opuyorumnanaktan hadi inşallah olsun sende rahat edersin ayyy ne seviniriz :lepi:

selamini söylerim kallisim.. eminim dayanamaz en azindan bir deniyelim der..zemuszemus
simdi benim fiziki bir hastaligim yok rabbime bin sükür..
ama iste kulak ugultusu uykusuzluk sinir melankoli kisaca depresyondan tutturmaya calisacagim.
benim cok ümidim yok acikcasi. ama denedim derim en azindan.
doktorum cok cabuk emekli oldu ya az daha dursaydi red cevabi geldiginde hic degilse itiraz ederdi simdi hic zamanim kalmadiki. bende baska doktor bulurum:umursamaz:

ciddi söyle yahu bak inanasım gelmiyor mirmirmirmir hemde merak ettim... anlat hadi kaydirigubbakcemile

aa ben sana ne yollicaktım tıss yılan hikayesine dönen ne çabuk unuttun. ama keşke daha önce yazaymışım hakatten yaa içine kumaş da tıkıştırırdım :roflol: :roflol:

reyhan abla ben size ne söylemeyi unuttum biliyormusunuz...

hani resimleri götürdüm ya ablama.. hepsini otelin giriş lobi bölümüne yerde böyle duvar diplerine dizdik boydan boya... 2-3 gün geçti orda duruyorlar.. eniştemin bir arkadaşı geldi oteli birilerine gezdiriyor biz de ablamla dışarda bahçedeyiz .. o gelen kişi ablama sesleniyor diyor ki bu resimleri kime yaptırdınız öüthiş zevkliymiş ama sizdede kim satın aldıysa o da zevkliymiş diyor :))

ablamda yanımdaki yaptı dedi.. adam inanmadıakannehir sanırım böyle bir cüsseden öyle sanatsal şeyler çıkmaz diye düşündü kaydirigubbakcemile3 sonra ikna oldu ve bana 2 tane sipariş verdi fiyat filanda sormadı onunda ufacık bir pansiyon tip konaklama yeri var oraya istedi.. ve sonra dedi ki bunlardan yaparsanız sizin için pazarlarım bende buranın işleri bitsin bakarız konuşuruz dedim....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…