- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.561
selamımı söyledin ya ondan dayanamamıştır benim adım her yerde böyle etki yaratıyor zemuszemus:roflol::roflol: ayy kıyamam adamcağız ne yapacağını şaşırmış..anti depressiva verdi sakinlestirici gevsetici ilac verdi. ne yapabilirim senin icin diyor ya sarilasim geldi valla
kutlamayi bu yil cesmede yapalim kallisim valla cekelim kafalari bir güzel dertesir aglasir sohbet ederiz gerci ben deli deli gülerim durmadan helede iki bardaK iceyim.
merhaba takımcığım,
ben çok yoğunum ve hiç gelemiyorum ..farkındayım ,üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor.
bu arada bu kadar yoğunluğa rağmen ne yaptım biliyor musnz?
hatırlıyor musnz,..
çikolatım hatırladım hatırladım aynısından burdada var sen bir yıl ne kadar ödedin özel değilse.. burada ki 6 aylık 900 liraydı bende düşündümde belki bu önümüzde ki kış olursa artık ...bu yıl gidemedim ayçanın okulu kazıklı voyvada çıktı çünkü:roflol: spor salonunu satın aldık sayılır çocuk okutorken:roflol:
sen gidemediğin zamanlarda bana tel aç hemen atlar trene senin gününü doldururum sakın dert etme:roflol:
canım benim çok sevindim çok iyi yapmışsın hayırlı olsun....Şeniz
canım haklısın lahana şişlik yapar tek çözümüde kimyondur yerken üzerine biraz baharat eklersen yine baharatların arasına kimyonda koyarsan şişlik yapmaz karın ağrınıda alır dene istersen madem devam edeceksin kimyonla dene iyi gelir belki bana iyi geliyor çünkü opuyorumnanaktan
selamımı söyledin ya ondan dayanamamıştır benim adım her yerde böyle etki yaratıyor zemuszemus:roflol::roflol: ayy kıyamam adamcağız ne yapacağını şaşırmış..
ablacım depresanları almıyorsun değil mi bak gevşersin sonra toparlayamayız seni:roflol:
inşallah ablacım inşallah allah sağlıkla nasip etsin yazı görmeyide elbet sohbetide nasip eder... sende mi gülüyorsun ay bende çok geveze olup durmadan gülerim ağzım kapanmaz :roflol:
merhaba takımcığım,
ben çok yoğunum ve hiç gelemiyorum ..farkındayım ,üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor.
hatırlıyor musnz,bir spor clubunden bahsetmiştim. ama öyle sıradan bir fitness salonu değil...bildiğinz tatil köyü gibi. kocaman tertemiz bir havuzu,hamamı,saunası,buhar banyosu,pilates,taeboo,yoga,dans dersleri,spinning.. ne ararsanız var...oraya üye oldum. tatile gitmek yerine,yıllık üyelik yaptırdım oraya... çok profesyonel çalışıyorlar. diyetisyeninden,akademisyen hocalarına kadar herkes çok ilgili..yarın ölçümlerim yapılacak,kas ,yağ,su,kemik ölçüömü filan... yarından sonra belli olacak hedef, ne aman ulaşılacak filan... çok heyecanlıyım. iki gündür gidiyorum,çok yorulmuşum.bugün 2 saat spor yaptım,havuz ve fitness...
valla süper bi şey yapmışssın arkadaım başka türlü motive olamıyor insan
birde para verdim karşılığını alayım diyip daha bir sıkı asılıyor insan
hyrlı olsun
darısı başıma
benim yaz çok yoğun geçer gidemem yazık olur diye ağırdan alıyorum
benim yüzmeye gitmem lazım bel fıtığıda var dr yüzme çok ii gelir dedi
bakalım napıcam
a e ol..
banucum lahana seni kötü yaptıysa ısrar etmen anlamsız rahatsızlık verecekse kendini kötü hissedeceksen üstüne gitmemelisin ...
bir de şey var bunu yazmak zorundayım.. vakit bulamıyor olabilirsin ama geldiğinde şöyle bir göz atıp başkalarınada yazmalısın ki biz de sana yazacak bir şeyler bulalım.. tek mesaj yazıp kaçıyorsun bizimde yazacak bir şeyimiz olamıyor...
zaman bulamıyor deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanğilim kallistecim
hergün en az 1 saat burdayım herkesi tek tek okuyorum
ama yeni olduğum için herkesi biraz tanımak istiyorum
öle 40 yıllık dost gibi samimiyet kuramıyorum hemen o yüzden
sizler dostlukarı baya ilerletmişsiniz maş.
inş. daha çok yorumum olucak söz
ha bu arada bugün sabah 84.8 dim
bu hafta lahana bozdu benı
yemedimde aslında siz beni hafataya görün bakalım nolucak
a e olunn..
evet aynen senin selamin etkisi bunlar canimsin.. ben bu yüzde elliyide alirsam artik kutlama sart olur.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok canim be öyle ilac falan almam ben korkarim. elle tutulur bir aklim var onudami yok edeyim elimle yerimseniben
tşkler ferihancım caip rahatsız etti inan
deneyeyim kimyonu 1 tencere çorbam var
yazık olacak kıyamıyorumda
kimyonu çok severim [hele kısırda:)]
deniycem bakalım yarın
hadi bakalım sende gayret biraz daha
azmin elinden hiç bir şey kurtulmazzzz:):lepi:
merhaba takımcığım,
hatırlıyor musnz,bir spor clubunden bahsetmiştim. ama öyle sıradan bir fitness salonu değil...bildiğinz tatil köyü gibi. kocaman tertemiz bir havuzu,hamamı,saunası,buhar banyosu,pilates,taeboo,yoga,dans dersleri,spinning.. ne ararsanız var...oraya üye oldum. tatile gitmek yerine,yıllık üyelik yaptırdım oraya... çok profesyonel çalışıyorlar. diyetisyeninden,akademisyen hocalarına kadar herkes çok ilgili..yarın ölçümlerim yapılacak,kas ,yağ,su,kemik ölçüömü filan... yarından sonra belli olacak hedef, ne aman ulaşılacak filan... çok heyecanlıyım. iki gündür gidiyorum,çok yorulmuşum.bugün 2 saat spor yaptım,havuz ve fitness...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?