- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.541
reyhan abla ben size ne söylemeyi unuttum biliyormusunuz...
hani resimleri götürdüm ya ablama.. hepsini otelin giriş lobi bölümüne yerde böyle duvar diplerine dizdik boydan boya... 2-3 gün geçti orda duruyorlar.. eniştemin bir arkadaşı geldi oteli birilerine gezdiriyor biz de ablamla dışarda bahçedeyiz .. o gelen kişi ablama sesleniyor diyor ki bu resimleri kime yaptırdınız öüthiş zevkliymiş ama sizdede kim satın aldıysa o da zevkliymiş diyor :))
ablamda yanımdaki yaptı dedi.. adam inanmadıakannehir sanırım böyle bir cüsseden öyle sanatsal şeyler çıkmaz diye düşündü kaydirigubbakcemile3 sonra ikna oldu ve bana 2 tane sipariş verdi fiyat filanda sormadı onunda ufacık bir pansiyon tip konaklama yeri var oraya istedi.. ve sonra dedi ki bunlardan yaparsanız sizin için pazarlarımbende buranın işleri bitsin bakarız konuşuruz dedim....delikafadulden
yehhuu kallisim yoksa yoksaaaa sonunda keşfediliyor musun neeee akannehir
he bijom sorma falla ama biliyodum bir yerden tutturacağımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok yahu bir şey olacağı ama heyecanlandım bile daha o an hemde:hulya: boş durmak en nefret ettiğim şey benim biliyorsunuz ya :kedi:
ay canim nekadar güzellllllkaydirigubbakcemile3 cok sevindimmmmmmm
harika ya. hem zevkle yaptigin bir is. parada getirse ne kadar güzel olur.. bu gittiginde cek resimleri kallisim ne olur
yazarım tatlımcım ne demek .. bide ne kusuru amannnn opuyorumnanaktan bunlara takılmam bilirsin..valla kallisim anca oldu kusura bakma, inşallah sağ salim ulaşır. gelince bana bi özel mesaj atarsan sevinirim her zaman burayı okumayabiliyorum..
valla doğuma doğru boş kalmazsın kallisim bana sözün var :dilcikar::dilcikar:
:1ninca::1ninca:sözüm söz bilmiyorumkismile de kaydirigubbakcemile3 sende beni bırakmayacaksın gibime geliyor sözümü unutturmamak için:roflol:
yemekteyiz ekibi eskişehire gelecekmiş haftaya.. katılsammısempatiksalakcinni izlerdiniz benikaydirigubbakcemile3
artık cırlak kadınlar eleştirirlerdi beni yırtığın kılı spikenın tüyü çıktı sağdan soldan diye diye :roflol:
güle güle ablacım bol şanslar .
reyhan ablacım inşallah istediğin raporu alırsın rahat edersin dualarım seninle .
ben çıkıyorum artık bugünlükte bu kadar hepinizi öpüyorum canım takımım kendinize çok iyi bakın yarın sabah kilomu bildirmek üzere geleceğim inşallah görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?