Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yehhuu kallisim yoksa yoksaaaa sonunda keşfediliyor musun neeee akannehir

ay canim nekadar güzellllllkaydirigubbakcemile3 cok sevindimmmmmmm
harika ya. hem zevkle yaptigin bir is. parada getirse ne kadar güzel olur.. bu gittiginde cek resimleri kallisim ne olur

ablacım senin doktorun gitsede sonuç alamadığın bir durum olursa en azından bu gün alacağın raporu gösterirsin diğer başka doktora ve ondan devam edersin...

bijom ciddi bende bir şey istedin sandım yahu :)) bir de sen de gelebilirsin diye ihtimal vermiştim dedim bir şey getirecek :)) dediğim gibi bir şey yok şimdilik çıksamda markete giderim kızlar evde... kapı açık duymamazlık etmezler yani.... yırtık sorun oluyor bazen kargo olayındada o yüzden kapı açık diyorum :))

yehhuu kallisim yoksa yoksaaaa sonunda keşfediliyor musun neeee akannehir

he bijom sorma falla ama biliyodum bir yerden tutturacağımı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok yahu bir şey olacağı ama heyecanlandım bile daha o an hemde:hulya: boş durmak en nefret ettiğim şey benim biliyorsunuz ya :kedi:

valla kallisim anca oldu kusura bakma, inşallah sağ salim ulaşır. gelince bana bi özel mesaj atarsan sevinirim her zaman burayı okumayabiliyorum..

valla doğuma doğru boş kalmazsın kallisim bana sözün var :dilcikar::dilcikar:

ay canim nekadar güzellllllkaydirigubbakcemile3 cok sevindimmmmmmm
harika ya. hem zevkle yaptigin bir is. parada getirse ne kadar güzel olur.. bu gittiginde cek resimleri kallisim ne olur

bu gittiğimde artık eksik kalmamış olacak zaten ablacım bir ton foto çekeceğim kısmetse öyle döneceğim bakalım :kedi: resimleride çekerim tabiki sempatiksalakcinni

valla kallisim anca oldu kusura bakma, inşallah sağ salim ulaşır. gelince bana bi özel mesaj atarsan sevinirim her zaman burayı okumayabiliyorum..
yazarım tatlımcım ne demek .. bide ne kusuru amannnn opuyorumnanaktan bunlara takılmam bilirsin..

valla doğuma doğru boş kalmazsın kallisim bana sözün var :dilcikar::dilcikar:

sözüm söz bilmiyorumkismile de kaydirigubbakcemile3 sende beni bırakmayacaksın gibime geliyor sözümü unutturmamak için:roflol:

yemekteyiz ekibi eskişehire gelecekmiş haftaya.. katılsammısempatiksalakcinni izlerdiniz benikaydirigubbakcemile3

artık cırlak kadınlar eleştirirlerdi beni yırtığın kılı spikenın tüyü çıktı sağdan soldan diye diye :roflol:

sözüm söz bilmiyorumkismile de kaydirigubbakcemile3 sende beni bırakmayacaksın gibime geliyor sözümü unutturmamak için:roflol:
:1ninca::1ninca:

çok fena şimşek çakıyor gök gürüldüyor burda. bilgisayar bile açılıp kapanmaya başladı. çıkıyorum ben öptük sizi oğluşumla komacan Şeniz

bizde sizi öptük ama burda hava mis ve çok sıcak ne ayarsız bir hava bu komuşumda gök gürlüyormuş oooooooo...... hadi bende kaçtım...

reyhan ablacım inşallah istediğin raporu alırsın rahat edersin dualarım seninle .

ben çıkıyorum artık bugünlükte bu kadar hepinizi öpüyorum canım takımım kendinize çok iyi bakın yarın sabah kilomu bildirmek üzere geleceğim inşallah görüşürüz ...

hahahahaha hay allahim ya ne güldüm.. demek yirtigin kili spikein tüyü he bagirsin pis cirlaklar keske katilsan kallisim.. cikolatayi gördük senide görürdük..:lepi:

güle güle ablacım bol şanslar .

tesekkürlerrrrrrrrrrzemuszemus
ah ah bu doktorum benim birtaneydi ya neden gidiyor neden?
hemen getir kagidi doldurayim dedi.. hayatin boyunca calistin yoruldun dedi.. bir deniyelim belkide olur dedi. simdi sakatlik veriyorlar ama yüzde kac oldugu sansa bagli. belki 20 belki yüzde 30 olur ama benim istedigim yüzde 50 olmali . ya olsun hemen yarin götürecegim kagidi. allahim sen yardim et.:Saruboceq:
ben sana rapor yazayim dedi kal evde dinlen dedi. yok dedim isten uzaklasinca soguyorum dedim sen yine düsün dedi fikrini degistirirsen bir telefon et yeter dedi..opuyorumnanaktan bu adam doktor degil bir melekvereliniortak

reyhan ablacım ne güzel şey doktorundan böyle bahsetmen.... bizdede aile doktorları var bir kaç yıl oldu çıkalı sağolsun bizimde doktorumuz hiç bir şey için kırmaz bizi ...kızlara rapor yazar vs vs...

senin işinde inşallah olur ablam yaa ne çok isterim bilsen....

biliyorum kallisim. hemen yarin halledecegim bu isi ben doldurayim kagidi doktorda doldursun götürüp doktorlar odasina verecegim sonra bekliyecegiz artik ne zaman geri gönderecekler belki 3 ay sürermis. ama icim umut doldu cok iyi konustu cünkü doktor. hemen rapor vermeye kalkti

ay hadi inşallah... umarım üç ay sürmez beklemekte sinir bozar çünkü :)) en kısa zamanda gelsin hayırlı haberin.. kutlarız buradanyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…