- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #25.501
monti amcanın kitabını da aldım ben.. çantamda şu an.. ilk 60 sayfayı okudum da daha bi numara yok.. pek bişey anlamadım.. bitireyim bugün onu ben yürüyüş yaparken okurum.. a.s
canım benim bu ne kafa karışıklı kafamçokkarıştı azıcık dur bakim kilo vericem diye sağlığını bozma canım yanındaki kitaplardan yararlan ama şöyle bir düşün taşın ne yaparım nasıl yaparım düzenli ve uzun vadede bir diyet yap monti diyeti uygunsa senin için onu yaşam şekli haline getir porsiyonlarınıda küçültür az ve sık yersin kendiliğinden çözülür inşallah panik yapma hem senin gibi tatlı bir kızı niye beğenmesinler üstelik sevgilin seni kilolu olarak beğenmiş siz iyi anlaşın beğenin birbirinizide aileler muhakkak saygı gösterecektir sen herşeyden önce kendi sağlığını herkezden çok kendin düşünürsün panik yapıp sağlığını bozacak şekilde diyet yapma canım kitapların yönlendirdiği şekilde sana uygun bir diyeti seç ömür boyu beslenme şekli olsun opuyorumnanaktan
evet sevgilim beğendi ama genel bir kanıdır canım şişmanların beğenilmemesi.. yani biz şişmanız ama bu da bi gerçek.. yani sevgilim beğeniyo beni biliyorum ama annesinin de kilolu insanları beğenmediğini bana çıtlatıyorsa benim zayıflamam için araştırmalar yapıyorsa bu da bi mesajdır yani.. ben de aptal değilim.. sevgilimin beğendiğini biliyorum ama annesinin beğenmeyeceği endişesini taşıdığının da farkındayım.. ve sevgilimin benimle ilgili hiçbir olumsuz yorum almasını istemiyorum çevresinden.. ama bunu farketmek ve umursamak için çok geç kaldım galiba benmafoldumben tabi sağlık en önemlisi canım doğru söylüyorsun.. ayh ölsem ya ben kurtulsak hepberaber poff!! :çok üzgünüm:
ah canım ya yapma nolursun böyle nedemek ölsem ben kurtulsak hep beraber hiçbişey için geç kalmış sayılmazsın diyet yap bu kilolar üzerimize yapışacak değil üstelik sevgilin seni kilolu olarak beğenmiş çevreden aileside dahil olmak üzere olumusuz bir yorum alsada seni sevdiği için düşündüğü tek şey seninle mutlu olmak olacaktır bunu kilo verme bırak seni herkez olduğu gibi beğensin mantığıyla söylemiyorum ama emin ol insanlar zayıfta olsan şişmanda olsa eğer beğenmeyecek eleştirecekse eleştirirler senin kilolarınla orantılı değiil seni beğenmesi huyun güzel olsun kalbin güzel olsun her mantıklı insanda bunu düşünür canım emin ol üstelik seni beğenmeyecekte napacak oğlu sevmiş birkere oda sevecek canım böyle kötü düşünüp üzme kendinide bizide şunu söylesen kabul ederim sözüm nişanım olacak güzel kıyafetler yakışan kıyafetler giyip afet olayım onun için daha çok gayret ediyorum desen bunu kabul ederim bende bunun telaşını yaşıyorum çünkü ama seni beğenmeyecekler yada olumsuz yorum yapacaklar diye bu kadar kendini üzme canım moral kilo vermede çok önemli bunuda unutma opuyorumnanaktanhem kalbinide rahat tut ben eminim senin tatlı sohbetin sayesinde kalbin sayesinde seni çok sevecek sevgilinin anneside çevreside opuyorumnanaktan
ferihancım sen çok tatlı bi insansın keşke herkes senin kadar tatlı olsa canım benim opuyorumnanaktan neyse sonuç olarak ben kilo vermezsem bunu ertelemek zorunda kalacağım.. erkek arkadaşımı da zor durumda bırakmak istemem.. herşeyden önemlisi sağlık tabi ama..
of neyse.. ben çok sıkıldım tam gaza geliyorum tamam diyorum oldu bitti ben yapıcam.. bi tartılıyorum kabus.. aynı döngüdeyim yine.. 6 ay evvel 108-105 döngüsündeydim şimdi de 105-103 döngüsündeyim.. 6 ay ya 8 ay hatta.. her sabah her akşam tartılıyorum onu bıraktım ben şimdi bu sabah tartılıp bıraktım bi daha artık 10 gün sonra mı 15 gün sonra mı ne tartılırım.. haftalık bile takip etmek istemiyorum.. doğrusunu yapmak sonrasında da tartılmaya gerek duymamak istiyorum.. tartımı kırıp atacağım valla en sonunda ha.. ben bi senede 30 kilo verdim.. 8 aydırda bekliyorum öyle aynı kilo aralığında.. o zaman bi diyet bile yapmamıştım.. bazı çok ciddi alışkanlıklarımı değiştirdim yürüyüş yaptım ve yediklerime dikkat ettim aynısına devam etseydim şimdi 80 kilo olacaktım ama ben panik yaptım.. geçen yıl ramazanda kilo aldım panikledim verene kadar canım çoktı 3-4 kilo için mafoldum yani.. şimdi sırf bu yüzden evliliğimi erteleme noktasındayım.. ipin ucunu kaçırdın mı toplayamıyorsun çok zor.. bi süre sonra o kadar da umursamıyorsun.. mucize ilaç ya da diyetlerden medet umuyorsun.. amaaan hiç veremezsem şunu yaparım hiç olmazsa şunu içerim hop iki ayda veririm diyorsun.. al.. sonuç bu.. ya benim tam heveslendiğim noktalarda beni kıracak yani hevesimi kıracak bişey oluyo.. kilom artıyo ya da olumsuz bişey ya da beni sinir edecek zayıflamıyorum lan diyecek bişeyler..
şu an kendimi secgilimi terk etsem zayıflayacakmışım gibi hissediyorum.. sanki o durum beni zorladıkça içten içe ben de zorlanıyorum.. çok panik oldum nefes bile alamıyorum artık.. bi de sevgilima 89 kiloyum diye yalan söyledim.. onun da etkisi var.. gerçek kilomu bilseydi böyle olmayacaktı belki de.. ben 1 yıldır ona söylediğim kiloya bir an önce inme isteği ile yalpalanıp durdum.. bi yandan da ona yazıfladığımı göstermek istedim.. sonuç olarak fark hiç kapanmadı.. ramazanda aldığım kiloyu da söyleyeeyince far açıldı resmen.. o zamandan beri de belimi doğrultamıyorummm..
keşke rahat rahat kilo verebilseydim.. ama ben verene kadar her an yaşayacağım bu stresi yaa.. stres en kötü etken zaten.. herkese diyorum stres yapmayın rahatlayın rahat zayıflayın diye.. ama benim yapmam mümkün değil sanki.. bi 10 kilo atabilsem stresimin çoğu gidecek!
canım merak etme aynı şeyleri yaşıyoruz ama şu varki zayıflamak için stres yaptıkça daha çok geri gidiyor insan yeme şeklini hayat biçimin haline getirip devam edeceksin bizler malesef kilo almaya müsait yapılara sahibiz üstelik kiloluyuzda o yüzden bu diyet biçimini ömür boyu sürdürücez yoksa şimdi vereyim şu amaç için sonra başka bir amaç için vereyim diyerek olmuyor malesef ben çok yaptım ama hep kendimi kandırdım şimdi sağlıklı olmak adına vermek istiyorum lütfen stres yapma ve ailenlede konuş ciddi ciddi ben zayıflayacağım sizde bana yardım edeceksiniz deki annende evde yemek hazırlarken seni düşünerek diyet yemekleri yada tüm ailenin yiyebileceği şekilde az yağlı az salçalı ve bol sebzeli yemekler yapsın sen mutfağa girme mümkün oldukça ve girdiğindeyse salata yapmak yada biberli yoğurt yapmak için gir ben çok severim mutfakta vakit geçirmeyi tüm boş vaktini mutfakta geçir deseler ben deli gibi hamur işi değişik yemekler yaparım ama bıraktım artık onları yapmıyorum çünkü hepsi başta bana olmak üzere tüm aileme yağ olarak geri geliyor porsiyonları küçült sık sık yağsız ve tuzsz yemeye alıştır kendini ve hepsinden önemlisi stres yapma zamana bırak herşeyi kendini suçladıkça suçlarsın ve en sonunda olmuyor deyip yine yemeğe oturursun ben bunu çok yaptım canım sen kendinle barışık bir insansın en azından bu kadar zamandır yazışmamızdan ben bunu anladım öyle ol lütfen gidecek bu kilolar seni beğenip beğenmemelerine takılma sen kendini beğeneceğin ölçülerde olmak için çaba harca canım opuyorumnanaktan
evet iznimi almış bulunmaktayım.. yarın yokum.. haftasonu sınavlar var ne olacak bakalım? hiç de çalışmadık..
dönüşte de beni sıkı bi hafta bekliyor..
evet iznimi almış bulunmaktayım.. yarın yokum.. haftasonu sınavlar var ne olacak bakalım? hiç de çalışmadık..
dönüşte de beni sıkı bi hafta bekliyor..
bu günde ferihan senaristin pskitiyatristi görevini üstlenmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hazır destek:roflol:
senaristciğim sevgilinide terk etme ondan öncede vardı o kilolar sevgiline endeksleme demek istiyorum canım aynaya bak ve ben zaten güzelim dahada güzel olmak için yediklerime dikkat edeceğim de ve devam et yoluna yada u dönüşü yap :)) benim için söylediğin güzel sözlerede teşekkür ederim canım bir yerde okumuştum şişman insanlar her zaman tatlı dilli güzel kendine güvenen insanlardır diye hakikaten hangi kilo sorunu olan insanla karşılaşırsam karşılaşayım hep çok şirin sempatik ve tatlı olduklarına bende şahit oldum seninde ve buradaki diğer canım takım arkadaşlarımında çok tatlı çok sempatik iyi niyetli insanlar olduklarını düşünüyorum canım .
sonunda izin kopmuş bakıyorum.. dikkatli çalış stres yapıp kendini yemeğe vermede bu moralsiz halinle gidiyorsun zaten daha da kötü olma... birde ölmek mölmek filan at bunları kafandan töbe töbeeeee çok kızdım bak...
evet ben lahana kapsülü aldım düzenli kullanamadım ekstra jel aldım düzenli kullanamadım ziyan olup gittiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?