- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.621
1000 kalorinin altı için kas kaybı deniyor
Çok fazla spordan kaslar yanıyormuş birde sporcular o yüzden yüksek protein tozlarını içiyorlargünaydınlar
evet eğer protein almıyosan bol bol kas yıkımı yüksek ihtimal. gerçi hatice 2,5 saat bisiklet sürmüş evde. fazlasını yakıp eksiye bile geçmiş olabilir gibi geliyo. dur bakalım görücez :)
Ya zayıf olmak ya dondurma. Birde meyveli sorbeler vargünaydın beybiler,
öfff nasıl gidecek bu kilolar yağlar hayat ne kadar zor.... bu sıcaklarda bir dondurma neyim yiyememek ne acı.....
Yemeyek anacım bir kere kaçamaktan +2 çıktım hayata küstüm yeminlegünaydın beybiler,
öfff nasıl gidecek bu kilolar yağlar hayat ne kadar zor.... bu sıcaklarda bir dondurma neyim yiyememek ne acı.....
Bence de tartılmak demotıve edıyor ınsanıEvet canım akşam msj okuduktan sonra haklısın dedim reset tuşuna bastım ye ye nereye kadar dimi
Erkenden kalktım 1tane gün kurusu kayısı yedim yarım lt su içtim çıktım nasıl güzel uyumuşum nasıl dinç uyandım hadi bakalım yola devamay hiç tartılmayacağım artık cumadan cumaya:)
Bence de tartılmak demotıve edıyor ınsanı
Haftada en fazla 2 defa yeterli
Duman cıkıyor kafamdan vesileoo servey hanım, sizi buralarda görmek ne güzel :)
Ya zayıf olmak ya dondurma. Birde meyveli sorbeler varnilsub ortimin tarifi. onlardan yapıp dondurma niyetine yiyebilirsin
Yemeyek anacım bir kere kaçamaktan +2 çıktım hayata küstüm yeminle
Ya o tarifi kavun ile yapıyorlar çok güzel oluyormuşbtlbetul öyle denemek lazım
Öğlen ye dondurma ne olcak aksam yeme ayrıca öğlen yemegını hafıf tut bıseycık olmazben sahici dondurma istiyorum
bende yesem öyle olurum diye korkudan salatayla besleniyorum.... kaç gündür sadece marul yedim... artık enerjim kalmadı.... sporda hareket edecek dermanım olmuyor....
kavun cısss.....
Duman cıkıyor kafamdan vesile
Öğlen ye dondurma ne olcak aksam yeme ayrıca öğlen yemegını hafıf tut bıseycık olmaz
Kız beni geçtiğin tescillendi gördün mü kilomu :)günaydın beybiler,
Süpersin. Bence tartılmamak da sana iyi gelecek.. hadi bakalım gelsin hafif günler :)Evet canım akşam msj okuduktan sonra haklısın dedim reset tuşuna bastım ye ye nereye kadar dimi
Erkenden kalktım 1tane gün kurusu kayısı yedim yarım lt su içtim çıktım nasıl güzel uyumuşum nasıl dinç uyandım hadi bakalım yola devamay hiç tartılmayacağım artık cumadan cumaya:)
Kız beni geçtiğin tescillendi gördün mü kilomu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?