Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar

1000 kalorinin altı için kas kaybı deniyor

evet eğer protein almıyosan bol bol kas yıkımı yüksek ihtimal. gerçi hatice 2,5 saat bisiklet sürmüş evde. fazlasını yakıp eksiye bile geçmiş olabilir gibi geliyo. dur bakalım görücez :)

Çok fazla spordan kaslar yanıyormuş birde sporcular o yüzden yüksek protein tozlarını içiyorlar

Bence de tartılmak demotıve edıyor ınsanı
Haftada en fazla 2 defa yeterli

Ya zayıf olmak ya dondurma. Birde meyveli sorbeler var nilsub ortimin tarifi. onlardan yapıp dondurma niyetine yiyebilirsin

ben sahici dondurma istiyorum

Yemeyek anacım bir kere kaçamaktan +2 çıktım hayata küstüm yeminle

bende yesem öyle olurum diye korkudan salatayla besleniyorum.... kaç gündür sadece marul yedim... artık enerjim kalmadı.... sporda hareket edecek dermanım olmuyor....

Ya o tarifi kavun ile yapıyorlar çok güzel oluyormuş btlbetul öyle denemek lazım

kavun cısss.....

ben sahici dondurma istiyorum

bende yesem öyle olurum diye korkudan salatayla besleniyorum.... kaç gündür sadece marul yedim... artık enerjim kalmadı.... sporda hareket edecek dermanım olmuyor....

kavun cısss.....
Öğlen ye dondurma ne olcak aksam yeme ayrıca öğlen yemegını hafıf tut bıseycık olmaz

Duman cıkıyor kafamdan vesile

gelim de alim elayı, yawrucak azıcık serinlesin, sizin oralar durulacak gibi değil belli ki. balkona bebek küvetini dolduruyorum kızımın, ılık suyla. balkonu da yıkıyorum. serin serin oynuyoruz biraz sonra mışıl mışıl uyuyo o yorgunlukla. denesen mi?

Süpersin. Bence tartılmamak da sana iyi gelecek.. hadi bakalım gelsin hafif günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…