- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.641
Biz burada geceleri cam pencere kapatıyoruz soğuk oluyor gece
Yok ya sineklikler takılı giremezyarasadan korkuyom demiyo da :))
Ben koşu bandı ile bakışıyorum yaklaşık 15 dakikadır :)eveeeet, yine bi sessizlik hakim takımda. nerdesiniz kızlar?
Ben koşu bandı ile bakışıyorum yaklaşık 15 dakikadır :)
Haha nereye kadar bakışacaksınBen koşu bandı ile bakışıyorum yaklaşık 15 dakikadır :)
Cıslara mı daldılar dersin ben suçlu oldum mu sesim çıkmazda ondaneveeeet, yine bi sessizlik hakim takımda. nerdesiniz kızlar?
Cıslara mı daldılar dersin ben suçlu oldum mu sesim çıkmazda ondan
Regli oldum karnım ağrıyor
Benim hatam bir kaçamak yaptım mı aman bugun diyeyim bozuldu yarın devam ederim deyip cıs yemeye devam etmek bi bıraksam şu huyumu en azından cıs yesemde öğlen veya akşam salata ızgara yapsam dengelerim ama yok illa dibini bulacağım
Yok canım ya ne zaman kaçamak yapsam +2 geliyorum ertesi gün benide Özlem gibi incelemeye almak lazım :)yaa belki de regl ödemiydi onlar, sen artı diye saldın gittin
Yürüyüş yap dedi :) eğim yok, koşu yok, sadece yürüyüş.. aslında kolay ve keyifli. Biliyorsun tembellik başlayana kadar :)diyetisyenin ne dediyse o denizcim. yap dediyse bakışma, yok dediyse bulaşma hadi :)
Yürüyüş yap dedi :) eğim yok, koşu yok, sadece yürüyüş.. aslında kolay ve keyifli. Biliyorsun tembellik başlayana kadar :)
Ama regl ödemi diye birşey var.. bence senin için bile var :) ödemi attığında bence -2 olabilirsin :)Yok canım ya ne zaman kaçamak yapsam +2 geliyorum ertesi gün benide Özlem gibi incelemeye almak lazım :)
O zaman ben kaçıyorum.45 dakika dizi izlemeli yürüyüş beni bekler :)kesinlikle. aç bi güzel dizi ya da güzel müzikler. başla. zaman nasıl geçer anlamıyo insan.
Benden bir cacık olmaz işte yine de uğraşıyorumAma regl ödemi diye birşey var.. bence senin için bile var :) ödemi attığında bence -2 olabilirsin :)
Benden bir cacık olmaz işte yine de uğraşıyorum
Orası kesin eğer geçen seneden beri takımda olmasaydım 100 kiloyu bulurdumbenden de olmuyo ama uğraşıyoz... bırakırsak hepten 100 lere vururuz.... o yüzden 3 gün de olsa diyet beslen bozarsan da boz... yeterki daha kilo alma... insna sabitliğe bile razı oluyo bazen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?