Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benden de olmuyo ama uğraşıyoz... bırakırsak hepten 100 lere vururuz.... o yüzden 3 gün de olsa diyet beslen bozarsan da boz... yeterki daha kilo alma... insna sabitliğe bile razı oluyo bazen....
Orası kesin eğer geçen seneden beri takımda olmasaydım 100 kiloyu bulurdum
Olsun çıkmadık candan umut kesilmez devam Betül

morordek kaç kilosun gııı bulamıyom geçmişte :)
Bak alıntıladım alta :)

Kizlar yaklasik 500 kalori aldim. Daha günun bitmesine var. 1000 kalori olur toplamda sanki. 1 saat sporumu yaptim. Daha yapacagim. Dün biraz fazla yaptim. En fazla 2 saat spor günlük. Her seyin fazlasi zarar. Kaş yapayim derken göz çikarmayalim, degil mi? Şimdi yeşil çayimı içeyim. Sonra bisiklet ve 7 Numara

suyabenzemek canım nerelerdesin? sesin çıkmamış bugün.

@lalemisal sende ne var ne yok şekerim? niye bir an önce akşam olsun dedin ki?
canım ben her zaman pc başına oturamıyorum. dün hiç oturamadım. bugün bir baktım 308 tane msj var valla okuyamadım çok fazla. çok şükür diyetim iyi gidiyor. cuma tartınma günü galiba. inşallah güzel bir kilo vermiş olarak gelirim. tek temennim o yönden. hala sporu bir yoluna koyamadım. inşallah spor kısmınıda zamanla halledecem

geçmişi okuyamasan da bize de menü yazarsan fikir sahibi oluruz. malum günlük 5 mesaj (!) yazma kuralımız var, biz duramıyo olsakta. sende bi selam versen, menü yazsan 5 olur zaten.

bu arada bir arakadaş neler yediğimide yazmamı istemişti.
normal bir diyet menüsü şeklinde gidiyorum beslenmelerimde.
sabah yumurta zeytin peynir bol yeşilik.
akşam sebze veya et yanında yoğurt salata şeklinde besleniyorum.
2 öğün olarak besleniyorum. su içmede günlük 2 litreyi aşmaya çalışıyorum.
spor olayını zaten biliyorsunuz kötü,
sürekli bu şekilde beslendiğim için tek tek ne yedim içtim yazmak istemedim

Ara öğün yapmıyor musun ? Biraz meyve biraz çiğ kuruyemiş falan yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…