Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok fazla spordan kaslar yanıyormuş birde sporcular o yüzden yüksek protein tozlarını içiyorlar
http://www.haberturk.com/saglik/haber/931296-sporcu-beslenmesi-nasil-olmali/2
ben sahici dondurma istiyorum

bende yesem öyle olurum diye korkudan salatayla besleniyorum.... kaç gündür sadece marul yedim... artık enerjim kalmadı.... sporda hareket edecek dermanım olmuyor....

kavun cısss.....
Kızım elinin altında internet yok mu? baksana spordan önce sonra ne yenmeli diye. Adamlar bangır bangır bağırıyor. Spordan önce tb ekmeği ile peynirli ve yeşillikli sandviç sonrasında ta haşlanmış tavuklu sandiviç yada yumurta gibi bir protein tüketin diye..

Bügünkü menüm

Sabah ; 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 yeşil elma, 1 kaşık tarçın

Ara ;2 salatalık,1 bardak zencefil çayı

Öğlen ; 1 kepçe domates çorbası, 4 kaşık ıspanak, 1 yağsız yoğurt

Ara ; 1 yağsız yoğurt. 1 yeşil elma, 1 papatya çayı

Akşam ; 200 gr ızgara tavuk göğsü, salata

-3 litre su
-1 saat yürüyüş, 15 dakika dambıl ile kol sırt çalışması

Efsane dizidir 7 numara

canim eger listelere girmek istiyorsan yedigin ictigin herseyi yazmak zorundasin canim kurallarda yazigor

Sabah yulaf ezmesi ni yoğurt yada sütsüz nasıl yiyiyorsun

İyi bari sabah yumurta yemişsin:)

Ay hayret çeneniz düşmemiş :)

Gerci sessizlik de iyi değil. Bizim bugün işlerimiz vardı o sebeple pek giremedim.

evet orda kal ben 58 olunca yarışa dahil olursun
Olmaz :)
Elmalı yulaf ezmesi nasıl oldu? :)

Sabah yulaf ezmesi ni yoğurt yada sütsüz nasıl yiyiyorsun
Elmayı rende ya da blender a atarsan sulanıyor o da yulaf ezmesi ile çok güzel oluyor
Ay hayret çeneniz düşmemiş :)

Gerci sessizlik de iyi değil. Bizim bugün işlerimiz vardı o sebeple pek giremedim.

Olmaz :)

Elmalı yulaf ezmesi nasıl oldu? :)

Çok güzel oldu. Tavsiye ederim :) ama tarçın da olsun. Biliyorsun elmaya çok yakışır :)

Gunde 3 kez banyo yapıyoruz
Havuz harıc
Yesılcay da ıcmedım ama bu kızın genınden bence uykuyu sevmıyor

Gunde 3 kez banyo yapıyoruz
Havuz harıc
Yesılcay da ıcmedım ama bu kızın genınden bence uykuyu sevmıyor
Bence acele etme. Ne de olsa çocukta bir alışkanlık oluşturdu. Yavaş yavas düzene girer. Sen yeşil çay yerine papatya falan iç. 1-2cay kaşığı ona da içir.

Günaydın
Çok güzel oldu. Tavsiye ederim :) ama tarçın da olsun. Biliyorsun elmaya çok yakışır :)
Evet tarçın elma ikilisini ben de çok severim. Bir de yulaf ekleyeyim bakalım :)
Çok zor sıcaklar insanı strese sokuyor ay yok burası dağ ya buz gibi şimdi geldim yürüyüşten nasıl temiz hava nasıl serin esiyor misss
Sen bizim sabrımızı sınamak için mi geldin yahu sıcak deriz oh burası serin der, uyuyamadık deriz, oh 8 saat deliksiz uyudum der. Elimde kalacan bir gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…