- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.701
Bız de oturdugum yerde yuzume 1 bardak su dokmus gıbı terleyen bır havada yasıyoruz
Ördekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adınaGünaydın
Evet tarçın elma ikilisini ben de çok severim. Bir de yulaf ekleyeyim bakalım :)
Sen bizim sabrımızı sınamak için mi geldin yahusıcak deriz oh burası serin der, uyuyamadık deriz, oh 8 saat deliksiz uyudum der. Elimde kalacan bir gün :)
Gunaydinlarr
Günaydıııın
Günaydın
Evet tarçın elma ikilisini ben de çok severim. Bir de yulaf ekleyeyim bakalım :)
Sen bizim sabrımızı sınamak için mi geldin yahusıcak deriz oh burası serin der, uyuyamadık deriz, oh 8 saat deliksiz uyudum der. Elimde kalacan bir gün :)
Ördekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adına
Günaydın kızlar
Sıcak diyenlere ferah,soğuk diyenlere ılık bir gün olsun. Bana da en azından yağmursuz bir gün olsa yeter :)
Bizde her mevsim yağmurlu canım. 1 haftadan sıcak hava olmadı daha. Şort getirdim Türkiye'den gelirken.malum orası çok sıcaktı ve hep öyle gezdik. temmuz başından beri hava ısınmadı ki giyeyim :)sizde bu mevsim hep yağmurlu mu?
Bizde her mevsim yağmurlu canım. 1 haftadan sıcak hava olmadı daha. Şort getirdim Türkiye'den gelirken.malum orası çok sıcaktı ve hep öyle gezdik. temmuz başından beri hava ısınmadı ki giyeyim :)
kahvem kalmamış
Sorma o çaklıtlara hayır demek çok zor. Kuzenim pastacı demiştim ya, buradan kalıp kalıp çikolata götürüyoruz şiparişlerinde kullansın diye. Pastalar bariz daha lezzetli oluyor.belçikaydı dimi? ay cidden ne güzel çaklıt'larınız var ya. ay bi gittim geldim resmen.
ben yağmurlu havayı severim, melankolik takılırım falan oh ne güzel. gerçi 365 gün de çekilmez heralde..
bu arada detox nasıl gidiyor? tartılmıyosun sanırım dimi?
yazıııık :)
günaydın kızlar,,
kendimi bitik hissediyorum.... dün resmen sürünerek gittim spora... eve sürünerek döndüm.... bir yatmışım yorgunluktan uyuyamadım ve ben şu an zombiyim :)
üstelik 67,2 kg yim.... ben kilo veremiyorum can çekişiyorum.... sırf salata yersem olyor anca...
neyse havada cehennem gibi sıcak yahu .......
bu gün homurdanma günüm iader edin :))
dünkü menüm
sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir
ara
6 hurma
öğlen
tonbalıklı salata
ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt
akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata
su 1,5 lt
spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
Sorma o çaklıtlara hayır demek çok zor. Kuzenim pastacı demiştim ya, buradan kalıp kalıp çikolata götürüyoruz şiparişlerinde kullansın diye. Pastalar bariz daha lezzetli oluyor.
pazar günü güneşi gördük bildiğin verdik kendimizi güneşe, güneşlenmeye :) ben kuru havaları daha çok seviyorum. Sıcak soğuk değil ama kuru olsun bana uyar :)
Detoks gayet iyi gidiyor. Liste doyurucu, üstüne spor da yaptım ve hiç halsizlik hissetmedim. tartılmıyorum çünkü sürekli kilo verme stresi yaşamak da durduruyor ya kilo vermeyi... Bu 75 bende fobi oldu resmen.o nedenle kiloya bakıp tekrar stres olmaktansa detoksa odaklanıp, en iyi faydayı sağlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?