Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adına

Günaydınlaaar

nilsub şansınız zorlama ya serveyin ya ördekimin elinde kalcan
Ördekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adına
kim gelecekse çabuk gelsin hava serin bol oksijen malum oksijen çok olunca bol bol uyku organik gıda daha ne olsun buraya gelince beni yolmayı unutursunuz rahata dalarsınız

Bizde her mevsim yağmurlu canım. 1 haftadan sıcak hava olmadı daha. Şort getirdim Türkiye'den gelirken.malum orası çok sıcaktı ve hep öyle gezdik. temmuz başından beri hava ısınmadı ki giyeyim :)

belçikaydı dimi? ay cidden ne güzel çaklıt'larınız var ya. ay bi gittim geldim resmen.

ben yağmurlu havayı severim, melankolik takılırım falan oh ne güzel. gerçi 365 gün de çekilmez heralde..

bu arada detox nasıl gidiyor? tartılmıyosun sanırım dimi?

günaydın kızlar,,

kendimi bitik hissediyorum.... dün resmen sürünerek gittim spora... eve sürünerek döndüm.... bir yatmışım yorgunluktan uyuyamadım ve ben şu an zombiyim :)

üstelik 67,2 kg yim.... ben kilo veremiyorum can çekişiyorum.... sırf salata yersem olyor anca...

neyse havada cehennem gibi sıcak yahu .......

bu gün homurdanma günüm iader edin :))

dünkü menüm

sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir

ara
6 hurma

öğlen
tonbalıklı salata

ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt

akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata

su 1,5 lt

spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....

Sorma o çaklıtlara hayır demek çok zor. Kuzenim pastacı demiştim ya, buradan kalıp kalıp çikolata götürüyoruz şiparişlerinde kullansın diye. Pastalar bariz daha lezzetli oluyor.
pazar günü güneşi gördük bildiğin verdik kendimizi güneşe, güneşlenmeye :) ben kuru havaları daha çok seviyorum. Sıcak soğuk değil ama kuru olsun bana uyar :)
Detoks gayet iyi gidiyor. Liste doyurucu, üstüne spor da yaptım ve hiç halsizlik hissetmedim. tartılmıyorum çünkü sürekli kilo verme stresi yaşamak da durduruyor ya kilo vermeyi... Bu 75 bende fobi oldu resmen.o nedenle kiloya bakıp tekrar stres olmaktansa detoksa odaklanıp, en iyi faydayı sağlamak istiyorum.

korkma korkma gidip aldım hemen, rahatlayabiliriz

kızz nooldu sana? tekrar 67'ye nasıl dönersin ben seni 65 bekliyodum.

o hurmalar ne öle 6'şar 6'şar kabızlık falan mı var, regl mi olcan, tatlı krizimi?

bravo sana canım. detoks sonucunu bende merak ediyorum valla.

bu arada kuzenin nerde yaşıyo? bizim pastaları o yapsa bari, hiçte yemeyiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…