Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

64,5 mu uzun zamandır görmedim

başladığından beri hiç kaçamak yaptın mı sen?


Akşam acikirsam 2 kaşik yogurt ya da bir elma yedim. Ama dün akşam 1 ceviz yedim. Gerçi bunlari menuye yazmadim ama Burda pazar yokHamilesindir hayirlisiyla. Tabi istiyorsan. Darisi bizeinsallah.
 
Akşam acikirsam 2 kaşik yogurt ya da bir elma yedim. Ama dün akşam 1 ceviz yedim. Gerçi bunlari menuye yazmadim ama Burda pazar yokHamilesindir hayirlisiyla. Tabi istiyorsan. Darisi bizeinsallah.

istiyoruz canım, inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

kaçamak bile yoğurt yaw, yoğurtçu güzeli oldun iyice. simite dönme de.
 
yaa bende çok isterim ama diyorum ya düşük ihtimal diye. daha adetime var zaten, çıkmaz bile büyük ihtimalle.
Belli olmaz o isler ben de Umut'a düşük ihtimal diyordum çıktı geldi paşamız :) ama daha varsa adetine bekle madem, olsa da çıkmaz falan durduk yere stres olma :)
 
Belli olmaz o isler ben de Umut'a düşük ihtimal diyordum çıktı geldi paşamız :) ama daha varsa adetine bekle madem, olsa da çıkmaz falan durduk yere stres olma :)

kendime bile sölemiyodum ama burda itiraf ettim hadi bakalım. artık daha da stres olurum ben. iyi ki gelmiş umut paşamız :)
 
Suyun içine nane ve limon atıp içsen? Gerçi hamileysen de nane önerilmez ama acaba test mi yapsan. Gerçi daha erken sanırım beraber regl olmuştuk. Ben de bu ay yumurtlamayı bir türlü bulamadım testle. Sıkıldım bıraktım :)
 
Bizimki tuzlular, ekmekler, omletler de yapıyor. Allahın omletini bile pek alengirli yapıyor bazen :) sadece pasta değil bir mekan açsa herşeyi yapacak bir eğitim aldı. O bu işe başladığından beri biz daha çok kilo aldık bence :)
 

ya bi önceki düşüğümde böyle olmuştu o beni şüphelendirdi. diyorum ya çok erken mümkün değil çıkmaz zaten. ooo 10 gün meşgale çıktı bize
 
0zlem sesin çıkmamış bugün. nasılsın? detoxa başladın mı sende? tartından memnun musun?
0zlem nasıl gidiyor? Dün nasıl geçti hiç yazmadın
Kizlar dun gorumcem ameliyat oldu onun yanina gittimm hic uygulayamadim listeyi ama cok dikkat ettim yediklerime. Bu sabah basladim senin listeye yulafli elmami yediim.Tam oglen yemegimi hazirlayacam haber geldi diger gorumcemin kizi dogum icin hastane yatmis hemen yanina gittik. Ama yine dikkat ediyorum. Bugun 75.8'tim insallah yarin dahada duser bu rakam. Tartimi iade edecektim ona bile firsat olmadi.
5 gun oldu teknosa iade alirmi artik bilgim yok.
Internet paketimde bitti giremiyorum.
 

bence iade edeceksen biran önce git.
 
Yolucam yolucam bu böyle olmayacak

Tavuk cigerden sonra kahvaltıda İnegöl köfte de gördük :)

Yaa keşke :)

Ayyy hadi insallah hamilesindir :) dün kuzenimin hamilelik haberini aldım bugün de senden alalım :)


hala tavuk ciğerinin zirve olduğunu düşünüyorum.... balık yemişliğimde var gerçi.... ama hiç kokoreç yemedim sabah bak denemeliyim :))
 
Geçmiş olsun canım. Ve ayrıca yeni gelen aile üyeniz için de tebrikler :)
 
Bugünkü menüm

Sabah ; 2 yumurta ( 1 tanesinin sarısı yok) +4 mantar ile omlet, dereotu maydanoz. 1 kk az yağlı beyaz peynir

Ara : şekersiz sütsüz filitre kahve

Öğlen : fırında yağsız baharatlı 1 kabak, 3 kaşık yağsız yoğurt 2 diş sarımsak , yarım kase çorba

Ara ; yağsız yoğurt , tarçın, yarım muz

Akşam ; yeşil salata, 30 gr ligth mozarella peyniri, keten tohumu, 3 adet ceviz, çeri domates


-3 litre su bitti. 4 e başladım
-henüz spor yok. Belki ilerleyen saatlerde yaparım ama biraz işlerim var.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…