- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.761
64,5 muuzun zamandır görmedim
başladığından beri hiç kaçamak yaptın mı sen?
Ayyy hadi insallah hamilesindir :) dün kuzenimin hamilelik haberini aldım bugün de senden alalım :)
Akşam acikirsam 2 kaşik yogurt ya da bir elma yedim. Ama dün akşam 1 ceviz yedim. Gerçi bunlari menuye yazmadim amaBurda pazar yok Hamilesindir hayirlisiyla. Tabi istiyorsan. Darisi bize insallah.
Belli olmaz o isler ben de Umut'a düşük ihtimal diyordum çıktı geldi paşamız :) ama daha varsa adetine bekle madem, olsa da çıkmaz falan durduk yere stres olma :)yaa bende çok isterim ama diyorum ya düşük ihtimal diye. daha adetime var zaten, çıkmaz bile büyük ihtimalle.
Belli olmaz o isler ben de Umut'a düşük ihtimal diyordum çıktı geldi paşamız :) ama daha varsa adetine bekle madem, olsa da çıkmaz falan durduk yere stres olma :)
Suyun içine nane ve limon atıp içsen? Gerçi hamileysen de nane önerilmez ama acaba test mi yapsan. Gerçi daha erken sanırım beraber regl olmuştuk. Ben de bu ay yumurtlamayı bir türlü bulamadım testle. Sıkıldım bıraktım :)aaa evet bayılırıııımmmmmm :)
bilmiyorum ki tiksiniyorum resmen. acaba hamile miyim diye de geçmiyo değil aklımdan. gerçi düşük ihtimal ama
şu an koca şişe duruyo ve üstünden 2 yudum içilmiş durumda
bakalım bakalım. aynı başladık sen aldın başını gittin. kaçsın şimdi? bi de sen çok spor yapıon anacım. ben o kadar yapamam.
4 tl burda yaa. her dönem öyle sanki yaz kış o fiyattan alıyorum sanki ben.
Bizimki tuzlular, ekmekler, omletler de yapıyor. Allahın omletini bile pek alengirli yapıyor bazen :) sadece pasta değil bir mekan açsa herşeyi yapacak bir eğitim aldı. O bu işe başladığından beri biz daha çok kilo aldık bence :)Ben kilo vermesemde olur almayayım yeter
Düzenli kullanma içinde sinameki olan çayları.
Benim arkadaşım öyle butik bastacı. yeni seyleri evdekilere denetiyor. Kızı video çekmiş. " evde yiyecek birşey yok. hep pasta yemekten mahvolduk. Senin artık bu evden ayrılma vaktin geldi." diye. Evvivor
Suyun içine nane ve limon atıp içsen? Gerçi hamileysen de nane önerilmez ama acaba test mi yapsan. Gerçi daha erken sanırım beraber regl olmuştuk. Ben de bu ay yumurtlamayı bir türlü bulamadım testle. Sıkıldım bıraktım :)
E güzel bir meşgale. Sana her gün sorarız nasılsın, ne hissediyorsun diye :)ya bi önceki düşüğümde böyle olmuştu o beni şüphelendirdi. diyorum ya çok erken mümkün değil çıkmaz zaten. ooo 10 gün meşgale çıktı bize
0zlem sesin çıkmamış bugün. nasılsın? detoxa başladın mı sende? tartından memnun musun?
Kizlar dun gorumcem ameliyat oldu onun yanina gittimm hic uygulayamadim listeyi ama cok dikkat ettim yediklerime. Bu sabah basladim senin listeye yulafli elmami yediim.Tam oglen yemegimi hazirlayacam haber geldi diger gorumcemin kizi dogum icin hastane yatmis hemen yanina gittik. Ama yine dikkat ediyorum. Bugun 75.8'tim insallah yarin dahada duser bu rakam. Tartimi iade edecektim ona bile firsat olmadi.0zlem nasıl gidiyor? Dün nasıl geçti hiç yazmadın
E güzel bir meşgale. Sana her gün sorarız nasılsın, ne hissediyorsun diye :)
Kizlar dun gorumcem ameliyat oldu onun yanina gittimm hic uygulayamadim listeyi ama cok dikkat ettim yediklerime. Bu sabah basladim senin listeye yulafli elmami yediim.Tam oglen yemegimi hazirlayacam haber geldi diger gorumcemin kizi dogum icin hastane yatmis hemen yanina gittik. Ama yine dikkat ediyorum. Bugun 75.8'tim insallah yarin dahada duser bu rakam. Tartimi iade edecektim ona bile firsat olmadi.
5 gun oldu teknosa iade alirmi artik bilgim yok.
Internet paketimde bitti giremiyorum.
Yolucam yolucam bu böyle olmayacak
Tavuk cigerden sonra kahvaltıda İnegöl köfte de gördük :)
Yaa keşke :)
Ayyy hadi insallah hamilesindir :) dün kuzenimin hamilelik haberini aldım bugün de senden alalım :)
Geçmiş olsun canım. Ve ayrıca yeni gelen aile üyeniz için de tebrikler :)Kizlar dun gorumcem ameliyat oldu onun yanina gittimm hic uygulayamadim listeyi ama cok dikkat ettim yediklerime. Bu sabah basladim senin listeye yulafli elmami yediim.Tam oglen yemegimi hazirlayacam haber geldi diger gorumcemin kizi dogum icin hastane yatmis hemen yanina gittik. Ama yine dikkat ediyorum. Bugun 75.8'tim insallah yarin dahada duser bu rakam. Tartimi iade edecektim ona bile firsat olmadi.
5 gun oldu teknosa iade alirmi artik bilgim yok.
Internet paketimde bitti giremiyorum.
Belki de olmayacaksın ama o zaman da büyük bir sevinç yaşarsın :)sonra regl'le beraber büyük hüsran yaşayım
Balık ve kokoreç yiyemem ama diğerlerini yiyecek potansiyel bende de var bence :)hala tavuk ciğerinin zirve olduğunu düşünüyorum.... balık yemişliğimde var gerçi.... ama hiç kokoreç yemedim sabah bak denemeliyim :))
Kız ben de yiyebilirim ne olacak. Ama balık olmaz. kokoreç güzel fikirhala tavuk ciğerinin zirve olduğunu düşünüyorum.... balık yemişliğimde var gerçi.... ama hiç kokoreç yemedim sabah bak denemeliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?