Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kaç gündür koşturmacalardan yoğunluklardan buraya da bakamadım
Hastaneler ikinci adresim oldu resmen
Büyük kızı endokrine götürdüm ultrasonu falan derken onda da Pcos ve insülin direnci çıktı ( kıllanma için gittik ama doktor kilo vermesini de engelleyen bu dedi ve şeker hapı yazdı 1000 mglık bakalım kullanmaya başladı dün )
Eşimin deseniz menisküs ve yanbağlarında bir kaç yerde yırtıklar oluşmuş onada doktor kesinlikle ameliyat demiş hatta yarın ayrıntıları konuşmak için yine sabahtan hastaneye gideceğiz
Salı günü resmen 6 saat hastane içinde dolandım durdum ordan oraya

Dün bütün gün domates konserveleriyle uğraştım inanılmaz yoruldum ama kışın rahat edeceğiz en azından
Kaç gündür nasıl yorulduysam işim bittiğinde ( ki temizliğe girişemedim bile ) baygın düşmüşüm eşim eve geldiğinde ruh gibiydim az dinlenip KKya bakarım diye düşünürken de koltukta uyuya kalmışım

Akşam 21:00de yatağa attım kendimi ve bu saatte ancak uyandım ama cidden iyi geldi bu sabah kendimi çok daha iyi hissederek uyandım
Bir yandan şeytan git tartıl diyor ama nasılsa yarın cuma tartılmayıp Sibelde sonucu göreyim sürpriz olsun da diyorum Bakalım dayanabilecekmiyim olmadı hemen suyumu içeyim de tarıtıya çıkma arzusu yok olsun

Aleyküm selâm Banu,
ALLAH şifa versin inşALLAH. Kolay gelsin kış hazırlıkları başladı:)

Günaydın kızlar
ya bi önceki düşüğümde böyle olmuştu o beni şüphelendirdi. diyorum ya çok erken mümkün değil çıkmaz zaten. ooo 10 gün meşgale çıktı bize
Ya o bekleme süreci cok fena cidden, elin kolun bağlı bekliyorsun, belirti arıyorsun kendinde :) hayırlısı olsun canım, sağlıkla gelsin insallah
hala tavuk ciğerinin zirve olduğunu düşünüyorum.... balık yemişliğimde var gerçi.... ama hiç kokoreç yemedim sabah bak denemeliyim :))
Nası bi mide yarabbim :)
Ben tartı yokluğundan dolayı muafım listeden :)
Geçmiş olsun Banucum eşine de kızına da.

Banusum gecmis olsun kuzum insallah bir an once toparlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…