- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.721
Çok güzelBenim de yogurdum bitti Elma yemeyeyim diyordum ama dayanamayacagim Birazdan almaya gidecegim ben de
İstanbulda yaşıyor canım. Doğum günü, kutlama, doğum, gün vs organizasyon için falan yapıyor. Yeni birşey denerken oğlu, eşi,ben denek oluyoruz. Hiç de sevmeyiz ya yemeyi gömüyoruz fırından çıkan herşeyi :)korkma korkma gidip aldım hemen, rahatlayabiliriz
kızz nooldu sana? tekrar 67'ye nasıl dönersin ben seni 65 bekliyodum.
o hurmalar ne öle 6'şar 6'şarkabızlık falan mı var, regl mi olcan, tatlı krizimi?
bravo sana canım. detoks sonucunu bende merak ediyorum valla.
bu arada kuzenin nerde yaşıyo? bizim pastaları o yapsa bari, hiçte yemeyiz canım
Alışkanlık yapıyor canım içme istersenKizlar, yesil cay yerine karışık bitki cayı almişim. İçinde sinameki bitkisi de var. İçmese miydim? Çok az oldugu için zarar vermez mi yoksa hiç içmeyeyim mi?
Ben kahve içiyorum. Şekersiz sütsüz :)Günaydın şekerlerNapıyonuz bakem
kilo kilo al, bol bol yiyoz yiyince
2 hurma 1 porsiyon meyve galiba her ara öğünde meyveler 3 er 3 er gitmiş betül :)dünkü menüm
sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir
ara
6 hurma
öğlen
tonbalıklı salata
ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt
akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata
su 1,5 lt
spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
Alışkanlık yapıyor canım içme istersenbirde bağırsak florasını bozuyor diyorlar
korkma korkma gidip aldım hemen, rahatlayabiliriz
kızz nooldu sana? tekrar 67'ye nasıl dönersin ben seni 65 bekliyodum.
o hurmalar ne öle 6'şar 6'şarkabızlık falan mı var, regl mi olcan, tatlı krizimi?
bravo sana canım. detoks sonucunu bende merak ediyorum valla.
bu arada kuzenin nerde yaşıyo? bizim pastaları o yapsa bari, hiçte yemeyiz canım
2 hurma 1 porsiyon meyve galiba her ara öğünde meyveler 3 er 3 er gitmiş betül :)
kim gelecekse çabuk gelsin hava serin bol oksijen malum oksijen çok olunca bol bol uyku organik gıda daha ne olsun buraya gelince beni yolmayı unutursunuz rahata dalarsınız
Kizlar, yesil cay yerine karışık bitki cayı almişim. İçinde sinameki bitkisi de var. İçmese miydim? Çok az oldugu için zarar vermez mi yoksa hiç içmeyeyim mi?
Ben az alsam daha iyiBir ara yirmi kadar almistim birkac gun yetsin diye. Hepsini o gün yedim
Sen şeker diyetinde değil miydin. Elma bozmuyor mu?kilo kilo al, bol bol yiyoz yiyince
İcmeyeyim o zaman yaa
Sen şeker diyetinde değil miydin. Elma bozmuyor mu?
Senin beslenme programın yok ki betüşüm. Bir diyetisyene git bir liste al. Spor iyi güzel ama dengesiz yediğin zaman kas yapayım derken kas yakarsın ALLAH korusun. Birde günlük 1000 kacl en az. Altına düştüğünde sporda olsa olmuyor canımgünaydın kızlar,,
kendimi bitik hissediyorum.... dün resmen sürünerek gittim spora... eve sürünerek döndüm.... bir yatmışım yorgunluktan uyuyamadım ve ben şu an zombiyim :)
üstelik 67,2 kg yim.... ben kilo veremiyorum can çekişiyorum.... sırf salata yersem olyor anca...
neyse havada cehennem gibi sıcak yahu .......
bu gün homurdanma günüm iader edin :))
Hurmayı tek sayı yiyeceksin 1-3-5-7. Çift sayı yenen hurma vücutta şekere dönüşüyor.dünkü menüm
sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir
ara
6 hurma
öğlen
tonbalıklı salata
ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt
akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata
su 1,5 lt
spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?