- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.741
Bayrama kadar hatice diyeti ile devam yani :) kasa kasa elma, kutu kutu yoğurt :)yok hatice diyetindeyim ben
Aa ilk defa duyuyorum. Böyle bir şey mi vardı. Ben hep 2 hurma 1 bardak süt şeklinde tükettimHurmayı tek sayı yiyeceksin 1-3-5-7. Çift sayı yenen hurma vücutta şekere dönüşüyor.
Bayrama kadar hatice diyeti ile devam yani :) kasa kasa elma, kutu kutu yoğurt :)
Mantar sote de eklemelisin belki de.. ne de olsa ödem atıyor mantar.araya yumurta ve salatalıkta ekleyelim. muhtemlen benim tavuk sotem ve ton balığım da olur. protein neticede.
Hem de bu sıcakta neden içemezsin ki ?su içemiyorum nedennnn
sinameki ile ilgili sıkıntın mı var?
sinameki ile sıkıntın yoksa öle hemen alışkanlık yapmaz. hele de bitki çayında az miktarda vardır, saf sinameki bile değil.
su içemiyorum nedennnn
yok hatice diyetindeyim ben
Aa ilk defa duyuyorum. Böyle bir şey mi vardı. Ben hep 2 hurma 1 bardak süt şeklinde tükettim
Bayrama kadar hatice diyeti ile devam yani :) kasa kasa elma, kutu kutu yoğurt :)
aaa evet bayılırıııımmmmmm :)Mantar sote de eklemelisin belki de.. ne de olsa ödem atıyor mantar.
Hem de bu sıcakta neden içemezsin ki ?
Şişe yaninda dursun, gözünü kapat içİçmek istemesem de zorluyorum. Bazen 3 litreyi bile geciyor
Tek oldugum icin yemek yapmaya üşeniyorum. Nasilsa pek yemeyecegim, ziyan olmasin diyorum. Yediklerimle de doyuyorum, zararli seyler de degil. Şimdilik böyle ama yemek de yiyecegim tabi.Bakalim sen nasil sonuc alacaksin bunlarla?
Bir de elma pahali yaa
Ben kilo vermesemde olur almayayım yeterya bi ara frambuazlı pasta yiyip eksi geliyoduk, o günlere dönsek olma mı
Düzenli kullanma içinde sinameki olan çayları.Kizlar, yesil cay yerine karışık bitki cayı almişim. İçinde sinameki bitkisi de var. İçmese miydim? Çok az oldugu için zarar vermez mi yoksa hiç içmeyeyim mi?
Benim arkadaşım öyle butik bastacı. yeni seyleri evdekilere denetiyor. Kızı video çekmiş. " evde yiyecek birşey yok. hep pasta yemekten mahvolduk. Senin artık bu evden ayrılma vaktin geldi." diye. Evvivorİstanbulda yaşıyor canım. Doğum günü, kutlama, doğum, gün vs organizasyon için falan yapıyor. Yeni birşey denerken oğlu, eşi,ben denek oluyoruz. Hiç de sevmeyiz ya yemeyi gömüyoruz fırından çıkan herşeyi :)
Wendy senin hafızana bayılıyorum canım yaa... Fil hafızası derler ya maşallahhahah, hatırladım 5'şer 5'şer yemiştin sanki.
Kalsiyum şekere dönüşmesini önlüyormuş zaten. Bilimsel olarak araştırılmış bir yerde okumuştum.Aa ilk defa duyuyorum. Böyle bir şey mi vardı. Ben hep 2 hurma 1 bardak süt şeklinde tükettim
2 gündür bende içemiyorum. Neden?su içemiyorum nedennnn
Evet sünnetHem de sünnet
Hadi bakalım olur mu olur :) Hayırlısı olsun herşeyden öncebilmiyorum ki tiksiniyorum resmen. acaba hamile miyim diye de geçmiyo değil aklımdan. gerçi düşük ihtimal ama
Hadi bakalım olur mu olur :) Hayırlısı olsun herşeyden önce
aaa evet bayılırıııımmmmmm :)
bilmiyorum ki tiksiniyorum resmen. acaba hamile miyim diye de geçmiyo değil aklımdan. gerçi düşük ihtimal ama
şu an koca şişe duruyo ve üstünden 2 yudum içilmiş durumda
bakalım bakalım. aynı başladık sen aldın başını gittin. kaçsın şimdi? bi de sen çok spor yapıon anacım. ben o kadar yapamam.
4 tl burda yaa. her dönem öyle sanki yaz kış o fiyattan alıyorum sanki ben.
Canim tarti yanliş tartmadiysa sabah 64.5 kg geldim. Yesil ve kirmizi elma 6.5 lira. Yesil kirmizi arası renkte var . Ben ondan aliyorum: 4.5 lira
Canim tarti yanliş tartmadiysa sabah 64.5 kg geldim.
Yolucam yolucam bu böyle olmayacakÖrdekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adına
Tavuk cigerden sonra kahvaltıda İnegöl köfte de gördük :)dünkü menüm
sabah
5 inegöl köfte --- canım ne zamandır köfte istiyordu artık dellenmeden yedim çok şükür :))
1 bardak kefir
ara
6 hurma
öğlen
tonbalıklı salata
ara
6 hurma + 1 kaşık yoğurt
akşam
1 dlm tb. ekmeği + tonbalıklı salata
su 1,5 lt
spor 35 dk kardiyo 20 x 4 aletlerle bacak hareketleri bacakla ilgili olanları kullandım ve eve sürünerek sürüngen gibin döndüm.... bu bacaklar incelik mi ki.....
Yaa keşke :)ya bi ara frambuazlı pasta yiyip eksi geliyoduk, o günlere dönsek olma mı
Ayyy hadi insallah hamilesindir :) dün kuzenimin hamilelik haberini aldım bugün de senden alalım :)amin canım. bilemiyorum ki, düşük bi ihtimal dediğim gibi. kendimi heveslendirmemek adına bi test alim dimi. kan verip milleti de heyecanlandırmayayım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?