Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok hatice diyetindeyim ben

Tek oldugum icin yemek yapmaya üşeniyorum. Nasilsa pek yemeyecegim, ziyan olmasin diyorum. Yediklerimle de doyuyorum, zararli seyler de degil. Şimdilik böyle ama yemek de yiyecegim tabi. Bakalim sen nasil sonuc alacaksin bunlarla?

Mantar sote de eklemelisin belki de.. ne de olsa ödem atıyor mantar.
aaa evet bayılırıııımmmmmm :)
Hem de bu sıcakta neden içemezsin ki ?

bilmiyorum ki tiksiniyorum resmen. acaba hamile miyim diye de geçmiyo değil aklımdan. gerçi düşük ihtimal ama

Şişe yaninda dursun, gözünü kapat içİçmek istemesem de zorluyorum. Bazen 3 litreyi bile geciyor

şu an koca şişe duruyo ve üstünden 2 yudum içilmiş durumda

Tek oldugum icin yemek yapmaya üşeniyorum. Nasilsa pek yemeyecegim, ziyan olmasin diyorum. Yediklerimle de doyuyorum, zararli seyler de degil. Şimdilik böyle ama yemek de yiyecegim tabi. Bakalim sen nasil sonuc alacaksin bunlarla?

bakalım bakalım. aynı başladık sen aldın başını gittin. kaçsın şimdi? bi de sen çok spor yapıon anacım. ben o kadar yapamam.

Bir de elma pahali yaa

4 tl burda yaa. her dönem öyle sanki yaz kış o fiyattan alıyorum sanki ben.

ya bi ara frambuazlı pasta yiyip eksi geliyoduk, o günlere dönsek olma mı
Ben kilo vermesemde olur almayayım yeter
Kizlar, yesil cay yerine karışık bitki cayı almişim. İçinde sinameki bitkisi de var. İçmese miydim? Çok az oldugu için zarar vermez mi yoksa hiç içmeyeyim mi?
Düzenli kullanma içinde sinameki olan çayları.
Benim arkadaşım öyle butik bastacı. yeni seyleri evdekilere denetiyor. Kızı video çekmiş. " evde yiyecek birşey yok. hep pasta yemekten mahvolduk. Senin artık bu evden ayrılma vaktin geldi." diye. Evvivor
hahah, hatırladım 5'şer 5'şer yemiştin sanki.
Wendy senin hafızana bayılıyorum canım yaa... Fil hafızası derler ya maşallah
Aa ilk defa duyuyorum. Böyle bir şey mi vardı. Ben hep 2 hurma 1 bardak süt şeklinde tükettim
Kalsiyum şekere dönüşmesini önlüyormuş zaten. Bilimsel olarak araştırılmış bir yerde okumuştum.
su içemiyorum nedennnn
2 gündür bende içemiyorum. Neden?
Evet sünnet

Canim tarti yanliş tartmadiysa sabah 64.5 kg geldim. Yesil ve kirmizi elma 6.5 lira. Yesil kirmizi arası renkte var . Ben ondan aliyorum: 4.5 lira

Ördekim sen nispeten yakın sayılırsın. Umut Paşa uyurken bir ara koş git saçını başını yol gel hepimiz adına
Yolucam yolucam bu böyle olmayacak
Tavuk cigerden sonra kahvaltıda İnegöl köfte de gördük :)
ya bi ara frambuazlı pasta yiyip eksi geliyoduk, o günlere dönsek olma mı
Yaa keşke :)
amin canım. bilemiyorum ki, düşük bi ihtimal dediğim gibi. kendimi heveslendirmemek adına bi test alim dimi. kan verip milleti de heyecanlandırmayayım şimdi.
Ayyy hadi insallah hamilesindir :) dün kuzenimin hamilelik haberini aldım bugün de senden alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…