- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.801
Atın beni listeden11 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> ?? >> ??
servey >> 72,2 >> 72,3
inatettimolacak >> 59,6 >> ??
moni >> 87,2>> ??
fancynancy >> 73,5>> ??
lydznp >> 82,5 >> 82.5
nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,4 >> 67
dennisgo >> 76,8 >> ??
btlbetul >> 67>> 66,8
T turkcedersidefterimcom >> 65,4 >> 64
lalemisal >> 65,1 >> ??
morordek >>muaf
suyabenzemek >>??>>??
fyzanur >>?? >> ??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
Yok öyle kolaycılık. Şu an ekşi mi ekşi acı mı acı bir karışım yiyorum.herşey daha hafif günler için. Senin de isteklerin benzer bu nedenle sen de acı çekeceksin, zorlayacaksın sınırlarını. öyle kestirmeden oynamıyorum ben küstüm yok :)Atın beni listeden
Geçmiş olsun. Hastaneler biraz bunaltıcı olabiliyor.. öte yandan domates suyu yapmak da zor bence. Onun için ayrıda kolay gelsin. Bu koşturmaca mutlaka kilona olumlu yansımıştır. Yarın ola hayrola :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaç gündür koşturmacalardan yoğunluklardan buraya da bakamadım
Hastaneler ikinci adresim oldu resmen
Büyük kızı endokrine götürdüm ultrasonu falan derken onda da Pcos ve insülin direnci çıktı ( kıllanma için gittik ama doktor kilo vermesini de engelleyen bu dedi ve şeker hapı yazdı 1000 mglık bakalım kullanmaya başladı dün )
Eşimin deseniz menisküs ve yanbağlarında bir kaç yerde yırtıklar oluşmuş onada doktor kesinlikle ameliyat demişhatta yarın ayrıntıları konuşmak için yine sabahtan hastaneye gideceğiz
Salı günü resmen 6 saat hastane içinde dolandım durdum ordan oraya
Dün bütün gün domates konserveleriyle uğraştıminanılmaz yoruldum ama kışın rahat edeceğiz en azından
Kaç gündür nasıl yorulduysam işim bittiğinde ( ki temizliğe girişemedim bile ) baygın düşmüşümeşim eve geldiğinde ruh gibiydim az dinlenip KKya bakarım diye düşünürken de koltukta uyuya kalmışım
Akşam 21:00de yatağa attım kendimi ve bu saatte ancak uyandımama cidden iyi geldi bu sabah kendimi çok daha iyi hissederek uyandım
Bir yandan şeytan git tartıl diyor ama nasılsa yarın cumatartılmayıp Sibelde sonucu göreyim sürpriz olsun da diyorum Bakalım dayanabilecekmiyim olmadı hemen suyumu içeyim de tarıtıya çıkma arzusu yok olsun
Ufacık bir umut bile insanı nasıl şüphede bırakıyor ama.. emin olmasan bile olabilir diyor bir tarafın az da olsa. Biz de bu olasılığı konuşuyoruz. Umarım böyle bir mucize gerçek olur. Olmazsa da önümüzdeki aylara artık :)inşallah canım ama yok ya mümkün değil emin gibiyim, psikolojik benim ki :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaç gündür koşturmacalardan yoğunluklardan buraya da bakamadım
Hastaneler ikinci adresim oldu resmen
Büyük kızı endokrine götürdüm ultrasonu falan derken onda da Pcos ve insülin direnci çıktı ( kıllanma için gittik ama doktor kilo vermesini de engelleyen bu dedi ve şeker hapı yazdı 1000 mglık bakalım kullanmaya başladı dün )
Eşimin deseniz menisküs ve yanbağlarında bir kaç yerde yırtıklar oluşmuş onada doktor kesinlikle ameliyat demişhatta yarın ayrıntıları konuşmak için yine sabahtan hastaneye gideceğiz
Salı günü resmen 6 saat hastane içinde dolandım durdum ordan oraya
Dün bütün gün domates konserveleriyle uğraştıminanılmaz yoruldum ama kışın rahat edeceğiz en azından
Kaç gündür nasıl yorulduysam işim bittiğinde ( ki temizliğe girişemedim bile ) baygın düşmüşümeşim eve geldiğinde ruh gibiydim az dinlenip KKya bakarım diye düşünürken de koltukta uyuya kalmışım
Akşam 21:00de yatağa attım kendimi ve bu saatte ancak uyandımama cidden iyi geldi bu sabah kendimi çok daha iyi hissederek uyandım
Bir yandan şeytan git tartıl diyor ama nasılsa yarın cumatartılmayıp Sibelde sonucu göreyim sürpriz olsun da diyorum Bakalım dayanabilecekmiyim olmadı hemen suyumu içeyim de tarıtıya çıkma arzusu yok olsun
T turkcedersidefterimcom tatlim ellerine saglik gayet guzel olmusservey yarin listeye yazdigin rakam gelirse izne ayriliyon haberin olsun kizlar yarin performansin 8. Haftasi takim ortalamamiz 0.30 un ustu olmasi gerekiyor en azindan sakin kg aldim diye gelmeyin vururum hepinizi
Kızlar 3 dilim hindi füme yiyeceğim ara öğünde sizce kaç gr yemeliyim? Burada aldığım pakette 4 tane var ve 120 gr ve bence 90 gr dan daha az yemeliyim. Oradaki ürünlerden porsiyonların kaç gr olduğunu çıkartamadım..biliyor olabilir misiniz?
2 dilim peynirle 2 dilim hindi füme yedim. Hatta hindi füme dürüm yaptım pek güzel gitti :)protein neticede çok takılma ona bence.
2 dilim peynirle 2 dilim hindi füme yedim. Hatta hindi füme dürüm yaptım pek güzel gitti :)
***5. Takım 530. Etap***
servey (72,2/ / /% )
moni (86,5/ / /% )
fancynancy (73,8/ / /% )
lydznp (82,5/ / /% ) İzne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. izin hakkı)
inatettimolacak (59,6/ / /% )
dennisgo (76,8/ / /% )
Egeliegeli (65,4/ / /% )
lalemisal (65,1/ / /% )
5. Takım Ortalaması: %
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6// / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (76,4/ / /% ) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
betulbtl (67/ / /% ) Karmaşık Üye.
Atın beni listeden
Wendy ne oluyor canım? bu hafta kilo almak mı istiyorsun? Burası zayıflama yarışması. Liste dışı bile olsan kilo vermen lazım. (Diyene bak. Önce kendine bak sen ALLAH ALLAH....)11 AĞUSTOS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ
toplight >> ?? >> ??
servey >> 72,2 >> 72,3
inatettimolacak >> 59,6 >> ??
moni >> 87,2>> ??
fancynancy >> 73,5>> ??
lydznp >> 82,5 >> 82.5
nilsub >> 76,1 >> ??
wendy >> 66,4 >> 67
dennisgo >> 76,8 >> ??
btlbetul >> 67>> ??
T turkcedersidefterimcom >> 65,4 >> 64
lalemisal >> 65,1 >> ??
morordek >>muaf
suyabenzemek >>??>>??
fyzanur >>?? >> ??
KIZLAR HAFTALIK HEDEFLERİNİZİ YAZIN
UNUTTUĞUM VARSA EKLESİN KENDİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?