- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #255.921
Canım senin koşturmacan bitti mi? 3 gün sen de denesen mi? Bana çok iyi geldi sana da faydası olur belki. sporu bir saat ama kesinlikle hafif yaptım. Hatta dün akşam sallana sallana 5,5 ta yürüdüm.Bende bu sabah tartildim 76 kiloyum. Dun aksam yemeginden once kiyafetlerim uzerimdeyken 75.6'dim ama gun boyu bisey yiyememistim sadece su icmistim.
Haftaya cuma hedefim 74.6.
Masallah canim hep boyle devam edersin insallah.Canım başlamadan önce 76,5 tim. 3 günde 2,5 kilo gitmiş.
Olsun canım uygun olduğunda denersin sen de. Zaten diyetisyen randevuna da az kaldı.Masallah canim hep boyle devam edersin insallah.Hesapta olmayan seyler cikinca uygulayamadim.
Vaayyy süpersin valla :) ama beni geçmeeeee, nayır nolamaaaazzzzzHaftaya da annene gidersen yakalayacağım seni. 74 ile soluğumu ensende hissediyor musun :)
Bende gelir gelmez tartıldım dün 73,7 çıktım, oh ohhh dedim, çünkü erken kalkmıştım, 3 öğün yemiştim, üstüne 1,5 saatten fazla araba kullanmıştım. Yarın da 72 ye yakın bir rakam görürüm diyordum sabah şok! 73,5 nedir ama ya? Bari 73,2 falan olsaydımBende bu sabah tartildim 76 kiloyum. Dun aksam yemeginden once kiyafetlerim uzerimdeyken 75.6'dim ama gun boyu bisey yiyememistim sadece su icmistim.
Haftaya cuma hedefim 74.6.
Nasıl bir şey yaptın denizcim?Olsun canım uygun olduğunda denersin sen de. Zaten diyetisyen randevuna da az kaldı.
***5. Takım 530. Etap***
servey (72,2/71,6/0,6/%0,83)
moni (86,5/ / /% ) sabit
fancynancy (73,8/ / /% )
lydznp (82,5/82,2/0,3/%0,36) izne ayrılmak istiyor (2017 yılı 1. izin hakkı)
inatettimolacak (59,6 ) sabit
dennisgo (76,8/74/2,8/%3,65)
Egeliegeli (65,4/64,5/0.9/%1,38)
lalemisal (65,1/ / /% ) 1. kez bildirimde bulunmadı.
5. Takım Ortalaması: % 0,828
toplight (72,9/ / /% ) 514. etapta 72,9 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (68,5/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,6/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (76.1/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (73,2/ / /% ) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
Cikilatacanavari (77,4/78.5 / -1.1/% -1.42) 527. Etapta 76,4 ile izne ayrıldı.
btlbetul (67/67,2/-0,2/%-0,3) Karmaşık Üye.
fyzanur (72,5/72,2/0,3/%0,42) 429. etapta 66,5 ile izne ayrıldı.
Neyse 4 mesaj kardasınPardon 396 imiş
Hoşgeldin canımDün döndüm şükür Ayşecim
Canım teşekkür ederim. Umarım istediğin gibi olur, izinden eksi dönersin. Bence taşınma bu konuda sana yarayacaktır ama o arada beslenmeye dikkat etmen gerekebilir.kaçamakların olursa ilk emeği sonra da meyveyi kısarak o günü dengelemeye çalışıp bol su içersen bence eksi dönmemen için hiç bir neden yok :)Neyse 4 mesaj kardasın
Hoşgeldin canım
dennisgo canım süpersin seni tebrik ediyorum.
Tek isteğim şu izinden listeye eksiyle dönmek. Bu taşınma sürecinde inşALLAH başarılı olurum.
Cikilatacanavari kendine gel bebişim. Canım ağzın boş durmak istemiyorsa al salatalık ye. Bol bol ye ödem atsın. Her yemek aklımıza gelince 1 büyük bardak su içiyorduk. Hadi tekrardan başla. Listeye beraber girdik beraber dönelim tamam mı bebişim
btlbetul bak düzgün beslenmedin kendini halsiz düşürdün sonuç bu oldu. Daha dikkatli yemeye çalış. Öğünlerini spor yapıyorsun protein tüket. Yoğurt, peynir yağ yakımını hızlandırıyor. Denenmiş ve başarılı olmuş birşey. Bizzat benim tarafımdan. Sende yoğurt mu şişkinlik yapıyordu ayran mı?
canım liste geldi. Diyet üç gün arka arkaya ve diyetle birlikte yürüyüş önermiş. Ben de koşu bandında sadece yürüyeceğim.koşmayacağım.nilsub
1.gün
Sabah; 1 adet yeşil elma, 4 kaşık yulaf ezmesi,1 çay kaşığı toz tarçın
Ara :2 adet salatalık +bitki çayı
Öğlen ;1 keple çorba,4 yemek kaşığı sebze (çok az yağ piştikten sonra, susuz), yağsız yoğurt
Ara;1 adet yeşil elma ya da yaban mersini kurusu,yağsız yoğurt, bitki çayı
Akşam : 200 gr göğüs fileto ızgara ,salata ( dereotu, maydanoz, salatalık,kereviz)
2. Gün
Sabah :2 yumurta ( birisinin sarısı olmayacak )+mantarlı omlet,maydanoz dereotu, 1 dilim yağsız peynir
Ara : sade Kahve şekersiz sütsüz
Öğlen:fırında kabak ,yağsız yoğurt 2 diş sarımsak ,yarım kase çorba
Ara;Yarım muz / 1 dilim ananas , 3 yk yağsız yoğurt, tarçın
Akşam ;istediğin yeşillikler, 4 kaşık yağsız lor,çeri domatesi,keten tohumu,3 ceviz,1 tk nar ekşisi ile salata
3.gün
Sabah ;1 salatalık+1 yeşil elma+kabuksuz limon +maydanoz+zencefil (sıkılacak)
Ara 3 dilim hindi füme+ 2 dilim yağsız peynir
Öğlen ; 1 kepçe çorba , yağsız kıymadan 3 köfte ,yağsız yoğurt
Ara;2 adet kivi/2 dilim ananas
Akşam ; 1 ortaboy soğan, 1 kilo kabak ya da bamya, 2 domates , limon suyu, az tuz karabiber ile yemek yapıyoruz.
Bu yemek sınırsız ama tabii bir kilo da yemiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?